Dodaj do ulubionych

Ordynacka wydoiła FSO

24.06.03, 10:06
Gdyby towarzysze z SLD byli choć w połowie tak sprawni w rządzeniu jak są w
kręceniu, bylibyśmy drugą Japonią:

www.se.pl/iso/dzisiaj/Wiadomosci/Kraj/kraj_1.shtml

200-400 baniek? Na kontragorę powinno chyba wystarczyć.
Obserwuj wątek
    • zbychooo Lewicowa sprawiedliwość społeczna.... 24.06.03, 10:12
      I gdzie tu jest droga lewico wasza słynna sprawiedliwość społeczna i obrona
      najuboższych???!!! Gdzie są k_rwa pieniądze, które miały być wypłacone na
      odprawy dla zwalnianych grupowo robotników???!!! w waszych kieszeniach???!!!
      • douglasmclloyd Re: Lewicowa sprawiedliwość społeczna.... 24.06.03, 19:36
        zbychooo napisał:

> I gdzie tu jest droga lewico wasza słynna sprawiedliwość społeczna i obrona
        > najuboższych???!!! Gdzie są k_rwa pieniądze, które miały być wypłacone na
        > odprawy dla zwalnianych grupowo robotników???!!! w waszych kieszeniach???!!!

Matka SLD, partia robotnicza, strzelała do robotników. Córka tylko ich okrada.
    • Gość: pierwszy sekretarz Tow. Miller tylko opowiada erotyczne historyjki IP: *.acn.waw.pl 24.06.03, 10:21
      Tow. Czarzasty dyma was naprawdę!

To nie on Rywina wysłał. Gdyby to zrobił Michnik już dawno temu na bruku byłby
      • flora1 Czrewone pijawki! 24.06.03, 10:36
        Czerwonym pijawkom jest wszystko jedno czy mają wyssać resztki kasy z
        upadającego zakładu, czy wyłudzić forsę od koncernu medialnego lub z firmy
        farmaceutycznej. Pazerność jest wpisana w statut tej organizacji...
    • Gość: pierwszy sekretarz Re: Ordynacka wydoiła FSO IP: *.acn.waw.pl 24.06.03, 19:24
      W faktach tvn była to jedna z głównych wiadomości.
      Ciekawe co powie Gen. Jeneralski?
      • kataryna.kataryna Re: Ordynacka wydoiła FSO 24.06.03, 19:27
        Gość portalu: pierwszy sekretarz napisał(a):

> W faktach tvn była to jedna z głównych wiadomości.
        > Ciekawe co powie Gen. Jeneralski?

Jeneralski ma dzisiaj kłopot, z jednej strony ta beznadziejna holenderska
        minister co to się z przeprosinami wygłupiła, z drugiej ta Ordynacka w FSO, no
        i jeszcze ci SLD-owcy co Leszkowi podskakują. Typuję, że aby złe wrażenie
        zatrzeć Sławek będzie musiał pół programu przegadać o tym jak to SLD honorowo
        swoje szeregi z Łapińskiego oczyściło.
        • Gość: pierwszy sekretarz Re: Ordynacka wydoiła FSO IP: *.acn.waw.pl 24.06.03, 19:55
          kataryna.kataryna napisała:

> Gość portalu: pierwszy sekretarz napisał(a):
          >
          > > W faktach tvn była to jedna z głównych wiadomości.
          > > Ciekawe co powie Gen. Jeneralski?
          >
          >
          > Jeneralski ma dzisiaj kłopot, z jednej strony ta beznadziejna holenderska
          > minister co to się z przeprosinami wygłupiła, z drugiej ta Ordynacka w FSO,
          no
          > i jeszcze ci SLD-owcy co Leszkowi podskakują. Typuję, że aby złe wrażenie
          > zatrzeć Sławek będzie musiał pół programu przegadać o tym jak to SLD honorowo
          > swoje szeregi z Łapińskiego oczyściło.
          >

O Ordynackiej ani słowa.
          Za to wiceminister Sopoćko poinformował mnie,że dwa procenty to więcej niż zero.
          Czy ktoś mógłby mi łaskawie powiedzieć jeszcze, jak do dwóch ma się 87?
    • douglasmclloyd Re: Ordynacka wydoiła FSO 24.06.03, 19:29
      kataryna.kataryna napisała:

> Gdyby towarzysze z SLD byli choć w połowie tak sprawni w rządzeniu jak są w
      > kręceniu, bylibyśmy drugą Japonią:
      >
      >
      > www.se.pl/iso/dzisiaj/Wiadomosci/Kraj/kraj_1.shtml
      >
      > 200-400 baniek? Na kontragorę powinno chyba wystarczyć.

Nie łudźmy się. Towarzysze są dobrzy tylko w przekrętach.
    • Gość: Emeryt Re: Bardzxo proszę o wyjaśnienie roli premiera IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 24.06.03, 19:57
      O ile wiem to prewmier z Ordynacką nigdy nic nie miał wspólnego? Chyba, że się
      mylę. A może to kolejne kwity przed kongresem SLD?
      • douglasmclloyd Re: Bardzxo proszę o wyjaśnienie roli premiera 24.06.03, 20:23
        Gość portalu: Emeryt napisał(a):

> O ile wiem to prewmier z Ordynacką nigdy nic nie miał wspólnego? Chyba, że
        się
        > mylę.

Mają wspólne korzenie.
        • Gość: Emeryt Re: Tyle to ja wiem IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 24.06.03, 20:29
          Ale mnie ciekawi dlaczego teraz przed kongresem zaczyna się wyciąganie kwitów.
          Premier musi cos wiedzieć, bo nawet chce,żeby na przewodniczącego partii
          startowało 2-3 kandydatów. Pewniak?
          • douglasmclloyd Re: Tyle to ja wiem 24.06.03, 20:34
            Gość portalu: Emeryt napisał(a):

> Ale mnie ciekawi dlaczego teraz przed kongresem zaczyna się wyciąganie
            kwitów.
            > Premier musi cos wiedzieć, bo nawet chce,żeby na przewodniczącego partii
            > startowało 2-3 kandydatów. Pewniak?

Chce mieć tło ale na kierowanie tonącym statkiem chętnych nie widać.
            • Gość: Emeryt Re: Chyba się jednak mylisz IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 24.06.03, 20:39
              To kiedys obowiązywał kodeks Bodziewicza, a teraz zanim się utopisz to możesz
              sobie, rodzinie i pociotkom godziwe żeycie zabezpieczyć. W razie czego
              helikopterem jak Framusa z promu zdejmą.
    • Gość: luv Re: Ordynacka wydoiła FSO IP: *.icpnet.pl 24.06.03, 20:06
      i dobrze. jesteśmy prymitywnym społeczeństwem. należy nam się. zachowujemy się
      jak frajerzy. co wybory, to wachadło wychyla się w prawo lub lewo. i jest coraz
      gorzej.
    • Gość: Kraken Re: Ordynacka wydoiła FSO-CO...SERDUSZKO BOLI... IP: *.proxy.aol.com 24.06.03, 20:26
      ZE NIE ZALAPALI SIE CHLOPCY Z BYLEGO "AWS" ?????Wszak ci
      szmatlacy "wycyckali"prwie do konca te "polskie konfitury"-TO CO MA ZROBIC
      LEWICA????BIERZE CO JESZCZE NIE ZOSTALO ROZKRADZIONE PRZEZ "TKM"
      • Gość: Kraken Re: Ordynacka wydoiła FSO-CO...SERDUSZKO BOLI... IP: *.proxy.aol.com 24.06.03, 20:28
        ale swoja droga-TAKOM NIEPRZYJEMNOSC ZROBILI "KOLESIOM" OD (LO)BUZKA-TOZTO JAK
        PIERDNIECIE W SALONIE OBECNOSCI "DAMY"(kiedy "damy,to sie bawimy)
        • Gość: entuzjasta Re: Ordynacka wydoiła FSO-CO...SERDUSZKO BOLI... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.06.03, 20:30
          Czekajcie, czekajcie zaraz "mecenas" Kalisz wszystko
          wytłumaczy:wicie,rozumicie...eee
      • douglasmclloyd Re: Ordynacka wydoiła FSO-CO...SERDUSZKO BOLI... 24.06.03, 20:39
        Gość portalu: Kraken napisał(a):

> ZE NIE ZALAPALI SIE CHLOPCY Z BYLEGO "AWS" ?????Wszak ci
        > szmatlacy "wycyckali"prwie do konca te "polskie konfitury"-TO CO MA ZROBIC
        > LEWICA????BIERZE CO JESZCZE NIE ZOSTALO ROZKRADZIONE PRZEZ "TKM"

Polski naród powinien jechać na szkolenie do Afryki. Tam polityk, kandydat na
        stanowisko przekonuje tak: Niektórzy mówią, że kradłem, brałem łapówki,
        wybudowałem dom i ustawiłem swoją rodzinę. To wszystko prawda. Ale pamiętajcie,
        ja to już mam. Ten, który przyjdzie po mnie, będzie kradł, budował dom i
        ustawiał swoją rodzinę. Wybierzcie mnie.
        • Gość: Kraken Re: Ordynacka wydoiła FSO-CO...SERDUSZKO BOLI... IP: *.proxy.aol.com 24.06.03, 20:52
          douglasmclloyd napisał:

> Gość portalu: Kraken napisał(a):
          >
          > > ZE NIE ZALAPALI SIE CHLOPCY Z BYLEGO "AWS" ?????Wszak ci
          > > szmatlacy "wycyckali"prwie do konca te "polskie konfitury"-TO CO MA ZROBIC
          >
          > > LEWICA????BIERZE CO JESZCZE NIE ZOSTALO ROZKRADZIONE PRZEZ "TKM"
          >
          >
          > Polski naród powinien jechać na szkolenie do Afryki. Tam polityk, kandydat na
          > stanowisko przekonuje tak: Niektórzy mówią, że kradłem, brałem łapówki,
          > wybudowałem dom i ustawiłem swoją rodzinę. To wszystko prawda. Ale
          pamiętajcie,
          >
          > ja to już mam. Ten, który przyjdzie po mnie, będzie kradł, budował dom i
          > ustawiał swoją rodzinę. Wybierzcie mnie.
          -Kr. CZYLI REASUMUJAC-"TKM" POWINNA RZADZIC DOZYWOTNIO.BO JUZ SIE NAKRADLI????
          Zapominasz tylko o jednym-tam TEZ byla karuzela stanowisk,aby umozliwic innym
          ZALAPANIE SIE na te "konfitury"-TOZ TEMU NIE BYLOBY(i nie bedzie) KONCA !!!!
          Przynajmniej w Polsce!!!
          >

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka