Gość: sukces IP: *.proxy.aol.com 29.06.03, 23:11 To sie nazywa wydajnosc z ha - 500% z taka szarfa wystapi ojciec na najblizszym pochodzie lub procesji. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Oszołom z RM Re: Pięcioraczki w Małopolsce IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.06.03, 09:49 gratulacje dla ojca i mamusi tych dzieci...gdyby takie przypadki zdarzały sie częściej to Polska napewno nie miałaby ujenmnego przyrostu naturalnego Odpowiedz Link Zgłoś
gdanskaa Współczuję... 30.06.03, 10:19 Ja bym sobie w łeb strzelił na wiwat w obliczu takiego "szczęścia". Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tempus Re: Pięcioraczki w Małopolsce IP: *.lodz.cvx.ppp.tpnet.pl 30.06.03, 12:49 Gratulacje? Można i tak. Jestem ojcem dzicka urodzonego z masą poniżej kilograma i wiem jak to wygląda. Prasa zawsze podaje tylko fakt urodzenia pięcioraczków i ile przeżyło (oby wszystkie!). Ale przeżyć z taką niską masą urodzeniową to nie wszystko... Mój Skarb rozwija się dobrze, ale niestety nie wszystkie takie dzieci mają tyle szcześcia! Życzę maluchom dużo zdrowia!!! I rodzicom dużo optymizmu! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: l Re: Pięcioraczki w Małopolsce IP: 150.54.67.* 30.06.03, 09:52 Tobie chyba trzeba dac zlota szarfe za prymitywizm i glupote. Gość portalu: sukces napisał(a): > To sie nazywa wydajnosc z ha - 500% > z taka szarfa wystapi ojciec na najblizszym pochodzie lub > procesji. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Piotr Rydzyk na kuma ! Niech daje szmal ! IP: 168.143.113.* 30.06.03, 10:44 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Oszołom z RM Smutna wiadomość... jedno dziecko zmarło.... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.06.03, 12:53 Panie ! Błagam cię ! uchowaj przy życiu pozostałą czwórkę... nie pozwól by śmierć tego dziecięca była wodą na młyn aborcjonistom ifeministkom i podobnym mentom społecznym! Odpowiedz Link Zgłoś