rysiu_lubicz 06.09.07, 20:40 i bedzie musial zabrac dyktafoniki, i inne swoje zabaweczki z ministerstwa, a sam dolaczy do grona bylych, "wybitnych" min.spraw. obok J.Jaskierni, B.Piwnik i L.Kaczynskiego, Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
daktylek Re: 48 godzin zioberka 06.09.07, 22:55 Nie może zabrać dyktafonika i innych zabaweczek z ministerstwa, bo to mienie publiczne, chociaż nie wiem co to może oznaczać w jego rozumieniu ;P Odpowiedz Link Zgłoś
zoro_wieczorowo_poro Re: 48 godzin zioberka 06.09.07, 22:58 daktylek napisał: > Nie może zabrać dyktafonika i innych zabaweczek z ministerstwa, bo > to mienie publiczne, chociaż nie wiem co to może oznaczać w jego > rozumieniu ;P Poza tym , tam gdzie będzie przebywał mam nadzieje na dłużej , jest zakaz posiadania sznurówek nie wspominając o dyktafonikach . Odpowiedz Link Zgłoś
obraza.uczuc.religijnych Ale można mieć zdjęcia gołych babeczek. 06.09.07, 23:02 Odpowiedz Link Zgłoś
daktylek Re: Ale można mieć zdjęcia gołych babeczek. 06.09.07, 23:03 Pod warunkiem, że mają więcej niż 18 lat, bo inaczej "zatrzymają" go jak Tymochowicza... Odpowiedz Link Zgłoś