elfhelm 01.10.07, 13:05 Mam nieodpartą chęć sobie to odpuścić. Bo zapowiada się albo nudnie, albo jako stek frazesów, albo jedno i drugie. Nie chce mi się słuchać ani o zagrożeniach demokracji, ani o nachlaniu się w Charkowie. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
haen1950 Re: Będziecie oglądać dziś debatę dwóch socjalist 01.10.07, 13:12 Tusk siedzi cicho. Pewnie wystąpi z tą propozycją przed samą debatą. Ciekawe będzie, co obaj panowie odpowiedzą. Bo takie pytanie do nich musi paść. Odpowiedz Link Zgłoś
obseerwator Oczywiście, że tak 01.10.07, 13:12 dla samej przyjemności oglądania, jak kawiorowy socjalista rozjeżdża bolszewika - czerwonego aż do szpiku kości. Odpowiedz Link Zgłoś
socjalliberal Re: Będziecie oglądać dziś debatę dwóch socjalist 01.10.07, 13:12 Jak uważasz. Mnie ciekawi, jaki jest Kaczyński w bezpośrednich starciach, nie na spędach partyjnych ani w rozmowach z przymilającymi się dziennikarzami. Nie pamiętam, albo nie oglądałem, debaty Tusk-Kaczyński w 2005. Odpowiedz Link Zgłoś
absztyfikant Soc 01.10.07, 13:17 Wtedy Lech sie scieral z Tuskiem, a nie Jarkacz. Odpowiedz Link Zgłoś
socjalliberal Re: Soc 01.10.07, 13:20 Racja. W takim razie tym bardziej warto obejrzeć. Odpowiedz Link Zgłoś
absztyfikant Re: Soc 01.10.07, 13:38 Nawiasem mowiac Jarkacz jest bardziej wyszczekany od Lecha. Odpowiedz Link Zgłoś
taziuta Będziemy, i Ty też 01.10.07, 13:15 elfhelm napisał: Re: Będziecie oglądać dziś debatę dwóch socjalist > Mam nieodpartą chęć sobie to odpuścić. Zarzekała się żaba błota... Nie wytrzymasz! :-))) Odpowiedz Link Zgłoś
obseerwator Re: Będziemy, i Ty też 01.10.07, 13:17 Tym bardziej, że debata to nie wiec PiS. Tu Jarkacz będzie musiał debatować, a nie upajać się własnymi słowami do upadlego, jak Fidel czy Hugo. Odpowiedz Link Zgłoś
elfhelm Re: Będziemy, i Ty też 01.10.07, 13:20 Muszę życiorys napisać w formie opisowej, odręcznie i w dwóch egzemplarzach. Tak więc na wieczór mam równie ciekawe zajęcie co debata. Odpowiedz Link Zgłoś
obseerwator Powodzenia ! 01.10.07, 13:22 Jeśli piszesz życiorys, dla powodów, o których myślę, że piszesz życiorys :) Odpowiedz Link Zgłoś
elfhelm Re: Powodzenia ! 01.10.07, 14:22 A dziękuję :) Na razie wszystko jest na dobrej drodze. Nawet szybciej niż oczekiwałem. Odpowiedz Link Zgłoś
taziuta Przyda się i takie doświadczenie, ale nie tu... :) 01.10.07, 13:28 elfhelm napisał: > Muszę życiorys napisać w formie opisowej, odręcznie i w dwóch > egzemplarzach. Tak > więc na wieczór mam równie ciekawe zajęcie co debata. Przyda się pewnie i takie doświadczenie - będziesz mógł podyskutować o pisaniu CV na forach, na których się o tym dyskutuje... Ale tutaj będziesz skazany na relacje z drugiej ręki! :-) Odpowiedz Link Zgłoś
absztyfikant Elfowi nos rosnie :-----------------------) 01.10.07, 13:42 Nie gniewaj sie Elf, ale nie kupuje tej sciemy;) Odpowiedz Link Zgłoś
elfhelm Kaktusa chyba nie będzie. Łamię się... 01.10.07, 19:32 I chyba włączę jako coś równie koszmarnego co czekająca mnie w tym czasie czynność prasowania :) Odpowiedz Link Zgłoś
absztyfikant Bedziemy, a Ty Elfi tez obejrzysz... 01.10.07, 13:16 ...nie wytrzymasz;) Odpowiedz Link Zgłoś
ukos Jaką znowu debatę? 01.10.07, 13:17 To będzie wzajemna promocja uzgodniona już wtedy, kiedy SLD odgrywało jeszcze teatralną sztuczkę pt. "sprzeciw wobec samorozwiązania bez komisji śledczej". Odpowiedz Link Zgłoś
ponte_aronte obejrzę z ciekawości 01.10.07, 13:22 jak będzie się zachowywał arogancki Kaczor Odpowiedz Link Zgłoś
wos9 Re: obejrzę z ciekawości 01.10.07, 14:55 ponte_aronte napisał: > jak będzie się zachowywał arogancki Kaczor Ja też jestem bardzo ciekawa, czy powstrzyma się od stwierdzenia porównywalnego ze swoim "ZOMO", lub zaprezentowanym przez braciszka "spieprzaj dziadu". Ale zarzeka się, że on chce "merytorycznie", tylko nie wie, jak się zachowa druga strona. Czyli jeszcze się debata nie zaczęła, ale on już wykazał się arogancją... Odpowiedz Link Zgłoś
rydzyk_fizyk Będę oglądał 01.10.07, 13:33 Odpowiednio "zagotowany" Kaczor może być ciekawy. Nie to żebym sądzić, że debata będzie miała realny wpływ na wynik wyborów. Kwachu może tylko zyskać, Kaczor może tylko stracić. Odpowiedz Link Zgłoś
bogucjusz Mnie tam walki psów nie interesują. 01.10.07, 13:41 A szczególnie czerwonych i nierasowych. --- PiS wygra! Nowotyry, kikunie, palnicki i wallusie nie mogą się mylić! Odpowiedz Link Zgłoś
hummer Niezdecydowani pewnie tak 01.10.07, 14:04 Zdecydowani już wiedzą na kogo zagłosują :) Wszystkie debaty są dla niezdecydowanych. Uważasz, że coś zmusiłoby cię byś oddał głos nie na PO? :) Odpowiedz Link Zgłoś
wos9 Re: Niezdecydowani pewnie tak 01.10.07, 14:58 hummer napisał: > Zdecydowani już wiedzą na kogo zagłosują :) > > Wszystkie debaty są dla niezdecydowanych. Uważasz, że coś zmusiłoby cię byś > oddał głos nie na PO? :) > Ależ ja jestem zdecydowana, a obejrzę. Powiedzmy w celach poznawczych! Odpowiedz Link Zgłoś
goldenwomen3 nie bede na te partie głosowac to po co 01.10.07, 14:12 mam być świadkiem reklam w TVP ? ;) Odpowiedz Link Zgłoś
leszabek Coś ci się wszystko pomyliło!!!! 01.10.07, 14:19 Coś ci się wszystko pomyliło!!!! Dzisiaj Kaczyński u Kwach debatują a nie Tusk z Kwachem. Odpowiedz Link Zgłoś
basia.basia Nie mogę się doczekać jak się obydwaj 01.10.07, 14:26 będą kompromitować! Odpowiedz Link Zgłoś
piotrgda24 Lepiej socjalista vs. socjalista 01.10.07, 14:56 niż socjalista vs. pomocnik socjalisty z poglądami od szefa nie odbiegającymi, czyż nie? Odpowiedz Link Zgłoś
doc.holliday Re: Będziecie oglądać dziś debatę dwóch socjalist 01.10.07, 16:06 elfhelm napisał: > Mam nieodpartą chęć sobie to odpuścić. Kręcisz. Wczoraj napisales ze nie bedziesz ogladac. Odpowiedz Link Zgłoś
hanusia.arendt Jasne, loża szyderców schodzi się na 20 01.10.07, 19:38 Łycha,wino,przekąski.Liczymy na dobrą zabawę;-) Odpowiedz Link Zgłoś
homosovieticus A od kiedy to Ty, komuszy pomiocie, jesteś 01.10.07, 19:49 przeciwnikiem socjalizmu w wykonaniu pezetpeeru? Odpowiedz Link Zgłoś
elfhelm Na razie nudnawo 01.10.07, 20:23 To jest "fakt oczywisty" - Jarosław Kaczyński. Odpowiedz Link Zgłoś