szeptana_propaganda 13.10.07, 14:14 był zwolennikiem PiStolecikowej hordy po debacie zmienił zdanie i ma zamiar głosować na PO? Bo jak na razie nie rozumiem czym się tak wszyscy podniecacie, nie uwłaszczając:-)) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
tw_b Re: Pytanko. Czy ktoś kto jeszcze wczoraj przed 2 13.10.07, 14:21 szeptana_propaganda napisała: > był zwolennikiem PiStolecikowej hordy po debacie zmienił zdanie i ma zamiar > głosować na PO? Bo jak na razie nie rozumiem czym się tak wszyscy podniecacie, > nie uwłaszczając:-)) ale kogo ta debata przekonała do kogokolwiek? może kilka procent niezdecydowanych. PS "nie uwłaczając" Odpowiedz Link Zgłoś
bio.mum Re: Pytanko. Czy ktoś kto jeszcze wczoraj przed 2 13.10.07, 14:28 tw_b napisała: > szeptana_propaganda napisała: > > > był zwolennikiem PiStolecikowej hordy po debacie zmienił zdanie i > ma zamiar > > głosować na PO? Bo jak na razie nie rozumiem czym się tak wszyscy > podniecacie, > > nie uwłaszczając:-)) > > > ale kogo ta debata przekonała do kogokolwiek? > może kilka procent niezdecydowanych. No własnie czekam na takiego, który po wczorajeszej debacie zmienił zdanie i ma zamiar głosowac na tuska. To chyba zaden wstyd się przyznac... A moze jednak? > > > PS > "nie uwłaczając" Lubię bawić się słowami. Taka nieuleczalna przypadłość. Tak samo jak ja nikogo nie uwłaszczyłam w ciagu ostatnich pięciu minut tak samo tranzystorysta nikomu nie uwłaczył. Poniał? Odpowiedz Link Zgłoś
pies_na_czarnych Re: Pytanko. Czy ktoś kto jeszcze wczoraj przed 2 13.10.07, 14:33 > Bo jak na razie nie rozumiem czym się tak wszyscy > podniecacie, Ludziska ciesza sie, ze mieli racje. Tusk udowodnil to o czym juz dawno wszyscy mowili. Udowodnil, ze Jaroslaw K. to ignorant, len i klamca. Odpowiedz Link Zgłoś
bio.mum Re: Pytanko. Czy ktoś kto jeszcze wczoraj przed 2 13.10.07, 14:37 pies_na_czarnych napisała: > > Bo jak na razie nie rozumiem czym się tak wszyscy > > podniecacie, > > Ludziska ciesza sie, ze mieli racje. Tusk udowodnil to o czym juz > dawno wszyscy mowili. Udowodnil, ze Jaroslaw K. to ignorant, len i > klamca. > > Komu udowodnił? Tym, którzy wiedzieli o tym od kilkunastu lat? Tobie udowodnił? Myślę, że tylko potwierdził to co i tak wiedzialaś. Przekonanie kogoś o czymś a utwierdzenie go w przekonaniu to nie są synonimy. Szczególnie na kilka dni przed wyborami. > Odpowiedz Link Zgłoś
palnick Re: Pytanko. Czy ktoś kto jeszcze wczoraj przed 2 13.10.07, 14:42 Uważam, że sama debata nie miała znaczenia. Być może jakaś liczba niezdecydowanych jest zniesmaczona zachowaniem kiboli z PO. To może mieć wpływ na ich decyzje. Są tacy, którzy nie lubią chamstwa :-) Odpowiedz Link Zgłoś
bio.mum Re: Pytanko. Czy ktoś kto jeszcze wczoraj przed 2 13.10.07, 14:46 palnick napisał: > Uważam, że sama debata nie miała znaczenia. Być może jakaś liczba > niezdecydowanych jest zniesmaczona zachowaniem kiboli z PO. To może > mieć wpływ na ich decyzje. Są tacy, którzy nie lubią chamstwa :-) > Chcesz być wiarygodny i trafić jeszcze kiedyś do jakiejś gazety jakozły charakter nie cytuj szczygły. On ma jeszcze mniejszy pistolecik niż kaczynski, Odpowiedz Link Zgłoś
palnick Re: Pytanko. Czy ktoś kto jeszcze wczoraj przed 2 13.10.07, 15:16 bio.mum napisała: > palnick napisał: > > > Uważam, że sama debata nie miała znaczenia. Być może jakaś liczba niezdecydowanych jest zniesmaczona zachowaniem kiboli z PO. To może mieć wpływ na ich decyzje. Są tacy, którzy nie lubią chamstwa :-) > > > Chcesz być wiarygodny i trafić jeszcze kiedyś do jakiejś gazety jakozły > charakter nie cytuj szczygły. On ma jeszcze mniejszy pistolecik niż kaczynski, > ---- Nie wiedziałem, że on to powiedział. To oznacza, że mamrację - ludzie to zauważyli. Poza tym Tusk zachowywał się niepoważnie, głupkowato ironizował w knajackim stylu a miała to być debata szefów dwóch dużych partii. To był błąd. Odpowiedz Link Zgłoś
bio.mum Re: Pytanko. Czy ktoś kto jeszcze wczoraj przed 2 13.10.07, 15:43 palnick napisał: > bio.mum napisała: > > > palnick napisał: > > > > > Uważam, że sama debata nie miała znaczenia. Być może jakaś > liczba niezdecydowanych jest zniesmaczona zachowaniem kiboli z PO. > To może mieć wpływ na ich decyzje. Są tacy, którzy nie lubią > chamstwa :-) > > > > > Chcesz być wiarygodny i trafić jeszcze kiedyś do jakiejś gazety > jakozły > > charakter nie cytuj szczygły. On ma jeszcze mniejszy pistolecik > niż kaczynski, > > > ---- > Nie wiedziałem, że on to powiedział. To oznacza, że mamrację - > To oznacza tylko jedno- że mamtrzycie co wam pistolecik każe. Odpowiedz Link Zgłoś
palnick Re: Pytanko. Czy ktoś kto jeszcze wczoraj przed 2 13.10.07, 19:33 bio.mum napisała: > > > To oznacza tylko jedno- że mamtrzycie co wam pistolecik każe. > ---- Twoje doświadczenia zo byczajami u kiboli PO są bezuzyteczne w PiS. Odpowiedz Link Zgłoś
bio.mum Re: Pytanko. Czy ktoś kto jeszcze wczoraj przed 2 13.10.07, 20:33 palnick napisał: > bio.mum napisała: > > > > > > To oznacza tylko jedno- że mamtrzycie co wam pistolecik każe. > > > ---- > > Twoje doświadczenia zo byczajami u kiboli PO są bezuzyteczne w PiS. > Ty sie przyznajesz do tego, ze mozna cie kupic*. \Ja jestem i pozostane bezpartyjna. *robisz z tego swoj atut Odpowiedz Link Zgłoś
tw_b Re: Pytanko. Czy ktoś kto jeszcze wczoraj przed 2 13.10.07, 14:46 bio.mum napisała: > No własnie czekam na takiego, który po wczorajeszej debacie zmienił zdanie i ma > zamiar głosowac na tuska. To chyba zaden wstyd się przyznac... A moze jednak? nie przyzna się > Lubię bawić się słowami. Taka nieuleczalna przypadłość. Tak samo jak ja nikogo > nie uwłaszczyłam w ciagu ostatnich pięciu minut tak samo tranzystorysta nikomu > nie uwłaczył. Poniał? poniał Odpowiedz Link Zgłoś
bio.mum Re: Pytanko. Czy ktoś kto jeszcze wczoraj przed 2 13.10.07, 14:57 tw_b napisała: > bio.mum napisała: > > > No własnie czekam na takiego, który po wczorajeszej debacie > zmienił zdanie i ma > > zamiar głosowac na tuska. To chyba zaden wstyd się przyznac... A > moze jednak? > > > nie przyzna się Niech się przyzna. Zyska w naszych oczach, prawda?;-)) > > > Lubię bawić się słowami. Taka nieuleczalna przypadłość. Tak samo > jak ja nikogo > > nie uwłaszczyłam w ciagu ostatnich pięciu minut tak samo > tranzystorysta nikomu > > nie uwłaczył. Poniał? > > poniał Kłaniam się:-)) > > Odpowiedz Link Zgłoś
apoplaws Nie, no wiadomo, że kto miał zdanie to go nie 13.10.07, 14:38 zmienił. Jest jednak nadzieja, że jakieś procenty od chwiejnych przejdą na PO. Debata jest lepsza niż powietrze od tym względem. Odpowiedz Link Zgłoś
palnick Re: Nie, no wiadomo, że kto miał zdanie to go nie 13.10.07, 14:45 apoplaws napisał: > zmienił. > Jest jednak nadzieja, że jakieś procenty od chwiejnych przejdą na PO. Debata jest lepsza niż powietrze od tym względem. --- Zwróć uwagę na to, że to powietrze zepsuli kibole PO a Tusk okazał się nieeleganckim fircykiem. Może przejdzie do was chamski margines Samejbrony :-) Gratulacje. Odpowiedz Link Zgłoś
apoplaws Tusk mój drogi okazał się zupełnie innym 13.10.07, 15:29 człowiekiem, niż na użytek swojego wyborczego pustogłowia, zwanego elektoratem PiS, opisywał to Kaczyński. Dajmy im trochę czasu - jest nadzieja. Może jak wyjdą z osłupienia zaczną postrzegać rzeczywistość taką jaka ona jest, a nie taką jak opisuje to ich guru Kaczyński. Odpowiedz Link Zgłoś
440417mz Re: Tusk mój drogi okazał się zupełnie innym 13.10.07, 16:17 apoplaws napisał: > człowiekiem, niż na użytek swojego wyborczego pustogłowia, zwanego elektoratem > PiS, opisywał to Kaczyński. > Dajmy im trochę czasu - jest nadzieja. Może jak wyjdą z osłupienia zaczną > postrzegać rzeczywistość taką jaka ona jest, a nie taką jak opisuje to ich guru > Kaczyński. A czy to tak trudno zrozumieć że te 7 miliardów zł które dał(?)dodatkowo Jarkacz na służbę zdrowia były przecież z podwyższonej składki zdrowotnej,z naszych kieszeni a nie z kieszeni kaczorka.Tusk to zauważył i pięknie skontrował.Ale czy babcie moherowe to skojarzą?Gdyby Donald T skupił sie na takich kontrach tylko,jego zwycięstwo byłoby całkowicie miażdżące.Ryzykuję tezę że DT nie dobil kaczora z obawy by móc miec z kim stworzyć POPiS.Smutna refleksja.Moja. Odpowiedz Link Zgłoś
palnick Tusk twój drogi żyje w matrixie GW :-) 13.10.07, 19:44 apoplaws napisał: > człowiekiem, niż na użytek swojego wyborczego pustogłowia, zwanego elektoratem PiS, opisywał to Kaczyński. > Dajmy im trochę czasu - jest nadzieja. Może jak wyjdą z osłupienia zaczną postrzegać rzeczywistość taką jaka ona jest, a nie taką jak opisuje to ich guru > Kaczyński. --- nazapleczu.salon24.pl/index.html :-)))) Odpowiedz Link Zgłoś
apoplaws Aleś wymyślił ... 13.10.07, 20:43 odpowiedź na poziomie J.Kaczyńskiego. A wydawałoby się, że choć zwolenników których posyła na fora internetowe ma lepszych.... Odpowiedz Link Zgłoś
bio.mum Re: Nie, no wiadomo, że kto miał zdanie to go nie 13.10.07, 14:58 apoplaws napisał: > zmienił. > Jest jednak nadzieja, że jakieś procenty od chwiejnych przejdą na PO. Debata > jest lepsza niż powietrze od tym względem. Tak wiem. Takie są 'uroki" demokracji. Niepiśmienni też mają prawo glosu. Odpowiedz Link Zgłoś
bio.mum OK, zadam to pytanie inaczej 13.10.07, 15:12 Czy ktoś z was namówił swoją babkę, żeby dobrowolnie oddała mu dowód? Odpowiedz Link Zgłoś
palnick Re: OK, zadam to pytanie inaczej 13.10.07, 15:20 Czy ktoś z was namówił swojego wnuka, żeby przez najbliższy tydzień dobrowolnie nie czytał Głównej Wyroczni i nie oglądał TVN24, żeby umożliwić sobie samodzielne myślenie? Odpowiedz Link Zgłoś
bio.mum przepadniesz bez wiesci po wyborach 13.10.07, 16:06 palnick napisał: > Czy ktoś z was namówił swojego wnuka, żeby przez najbliższy tydzień > dobrowolnie nie czytał Głównej Wyroczni i nie oglądał TVN24, żeby > umożliwić sobie samodzielne myślenie? > pistoleciku. Poszukaj sobie innej fuchy bo od 21. 10 przechodzisz na bezrobocie. Odpowiedz Link Zgłoś
palnick Re: przepadniesz bez wiesci po wyborach 13.10.07, 19:35 Donaldzie Franciszku Tusk :-) Odpowiedz Link Zgłoś
bio.mum Re: przepadniesz bez wiesci po wyborach 13.10.07, 21:09 palnick napisał: > Donaldzie Franciszku Tusk :-) latem zaczela rzadzic powyborcza stypa. pisuary wyciagnely swoje male pitoleciki i zaniosly sie gromkim szlochem. > Odpowiedz Link Zgłoś
poddanywujasama Re: OK, zadam to pytanie inaczej 13.10.07, 18:01 Nie musialem namawiac..Obie wnuczki szczegolnie mlodsza, zabieraja mi pilota z reki i natychmiast zmieniaja kanal. Pewnie powodem jest to, ze po polsku znaja dwa lub trzy slowa. Wczoraj ogladajac powtorke debaty poprosilem starsza aby przez chwile popatrzyla na ekran i powiedziala, ktory z nich sprawia przyjemniejsze wrazenie. Po jakim czasie wskazala na Tuska. Bardziej natutralny, nie rozumiem co mowi, ale sprawia wrazenie sympatycznego.Ten drugi ma nienaturalny usmiech, co chwile przerywa. Odpowiedz Link Zgłoś
tw_b Re: OK, zadam to pytanie inaczej 13.10.07, 15:21 bio.mum napisała: > Czy ktoś z was namówił swoją babkę, żeby dobrowolnie oddała mu dowód? nie będę ograniczać swobód babci po tym jak wyraziła żal,że nie było jej w windzie,strach mnie obleciał;-) Odpowiedz Link Zgłoś
bio.mum Re: OK, zadam to pytanie inaczej 13.10.07, 16:08 tw_b napisała: > bio.mum napisała: > > > Czy ktoś z was namówił swoją babkę, żeby dobrowolnie oddała mu > dowód? > > > > nie będę ograniczać swobód babci po tym jak wyraziła żal,że nie było > jej w windzie,strach mnie obleciał;-) w tej windzie z sex pistolsikiem czy w tej z łyżwinskim? Odpowiedz Link Zgłoś
tw_b Re: OK, zadam to pytanie inaczej 13.10.07, 16:21 bio.mum napisała: > w tej windzie z sex pistolsikiem czy w tej z łyżwinskim? w windzie,którą jechał Kaczor z Tuskiem. Odpowiedz Link Zgłoś
chateau Jeśli chodzi o FK to nie sądzisz chyba 13.10.07, 15:46 że ktoś się przyzna, o przekonywaniu nie wspominając. Ja próbowałem uwłaszczyć kaczkom i nie wyszło: forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=28&w=70451100 Stąd mój ostrożnie optymistyczny nastrój :) Odpowiedz Link Zgłoś
bio.mum Re: Jeśli chodzi o FK to nie sądzisz chyba 13.10.07, 15:56 chateau napisał: > że ktoś się przyzna, o przekonywaniu nie wspominając. Wiem. Ale sama zaczelam sie ZASTANAWIAć czy nie zagłosować na PO. Jesli zaglosuje na pO, a oni wejdą w koalicje z pisem nigdy już do nikogo kto mnie do tego namawiał sie nie odezwę. W OGOLE SIE WIECEJ NIE ODEZWę:-) ps. to co pisze tu nie ma nic wspolnego z tym co naprawdę mysle, ale to już chyba wiesz. FK to słup ogloszeniowy, rzadzi sie soimi prawami. > > Ja próbowałem uwłaszczyć kaczkom i nie wyszło: > forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=28&w=70451100 > Stąd mój ostrożnie optymistyczny nastrój :) Odpowiedz Link Zgłoś
440417mz Re: czyli zero na zero nt 13.10.07, 17:52 In terris nummus rex est hoc tempore summus!Ibi Patria,ubi bene.A polactwo niech się zapija patriotyzmem z XIX wieku. Odpowiedz Link Zgłoś
bio.mum Re: czyli zero na zero nt 13.10.07, 17:58 440417mz napisał: > In terris nummus rex est hoc tempore summus!Ibi Patria,ubi bene.A polactwo niec > h > się zapija patriotyzmem z XIX wieku. Quod medicina aliis, aliis est acre venenum:-( Odpowiedz Link Zgłoś
palnick Pytanka do Donkey'a Tuska :-) 13.10.07, 21:55 forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=13&w=70450982 Odpowiedz Link Zgłoś