marcus_crassus 19.10.07, 23:13 wstyd mi. wstyd mi bo chce zaglosowac na PO. wstyd mi panie Bartoszewski ze nie rozumie pan ze ludzie moga miec inne zdanie niz pan. Wstyd mi ze nie dorosl pan do demokracji Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
cr00t Re: i to jeszcze dla szmatlawca le soir 19.10.07, 23:15 Wybaczcie staremu czlowiekowi, nie wie co czyni. Odpowiedz Link Zgłoś
kikoo.1 Re: i to jeszcze dla szmatlawca le soir 19.10.07, 23:19 cr00t napisał: > Wybaczcie staremu czlowiekowi, nie wie co czyni. Zdziecinniał? Odpowiedz Link Zgłoś
cr00t Re: i to jeszcze dla szmatlawca le soir 19.10.07, 23:23 kikoo.1 napisała: > > Zdziecinniał? Inaczej nie mozna tego wytlumaczyc. Odpowiedz Link Zgłoś
snajper55 Re: bartoszewski przesadzil 19.10.07, 23:16 marcus_crassus napisał: > wstyd mi panie Bartoszewski ze nie rozumie pan ze ludzie moga miec > inne zdanie niz pan. A czy on może mieć inne zdanie niż Ty ? S. Odpowiedz Link Zgłoś
marcus_crassus Re: bartoszewski przesadzil 19.10.07, 23:20 w sprawie wyborow politycznych tak. ale w sprawie demokracji nie mozna miec "innego zdania". albo sie ja rozumie - albo nie. ja szanuje moich rodakow i ich wybory polityczne. szanuje to ze moge byc w mniejszosci. jak czytam takie debilizmy - to az chce zaglosowac na PiS Odpowiedz Link Zgłoś
snajper55 Re: bartoszewski przesadzil 19.10.07, 23:48 marcus_crassus napisał: > ja szanuje moich rodakow i ich wybory polityczne. Ale jego wyborów nie szanujesz ? S. Odpowiedz Link Zgłoś
h.c.baron Re: bartoszewski przesadzil 19.10.07, 23:22 snajper55 napisał: > marcus_crassus napisał: > > > wstyd mi panie Bartoszewski ze nie rozumie pan ze ludzie moga miec > > inne zdanie niz pan. > > A czy on może mieć inne zdanie niż Ty ? > > S. Żartujesz? Inne zdanie niż pis? przekonasz się jutro o 6 rano co to znaczy. Odpowiedz Link Zgłoś
snajper55 Re: bartoszewski przesadzil 19.10.07, 23:47 h.c.baron napisał: > Żartujesz? > Inne zdanie niż pis? > przekonasz się jutro o 6 rano co to znaczy. Będę nocował poza domem. ;)) S. Odpowiedz Link Zgłoś
aaki któryś już raz z rzędu 19.10.07, 23:19 starczo zajadły niewątpliwie wybitna(kiedyś....) osobowośc sic transit gloria mundi-ale widowisko żałosne,a na dodatek staruszek wykorzystywany jest poprzez działaczy platformy. on może nie za bardzo zdaje sobie z tego sprawę,że jest manipilowany. Odpowiedz Link Zgłoś
michal00 Re: któryś już raz z rzędu 19.10.07, 23:48 na pewno nie zdaje sobie sprawy, a nie ma nikogo wiekiem rownego, kto moglby go opieprzyc i do stanu normalnosci doprowadzic. Odpowiedz Link Zgłoś
elena4 Re: bartoszewski przesadzil 19.10.07, 23:25 Dajcie już spokój staremu człowiekowi. Jeśli macie mieć komuś coś za złe, to mendom, które nim manipulują. Odpowiedz Link Zgłoś
xtrin Re: bartoszewski przesadzil 19.10.07, 23:28 Wstyd mi nie jest, bo i za co, ale Bartoszewski rzeczywiście przesadził. Takie smutne prawa biologii. Odpowiedz Link Zgłoś
aaki widzisz kolego 19.10.07, 23:29 wpisuje sie to w pewien ciąg oskarżeń oficjalnych i zawoalowanych a formułowanych przez różne "autorytety" że rzady pisu są czyms najgorszym co spotkało polskę od kilkudziesięciu lat, sa podobne do hitleryzmu,faszyzmu,stalinizmu i rezimu irańskiego.a upadek gospodarczy,moralny i polityczny państwa nie ma sobie równego w całej historii polski. czy to jest prawda? Odpowiedz Link Zgłoś
t-800 Re: bartoszewski przesadzil 19.10.07, 23:32 Nie podkradaj bon motów p. prof. Geremkowi. ;-] Odpowiedz Link Zgłoś
jola_iza Re: bartoszewski przesadzil 19.10.07, 23:41 A Ty nie? Przecież on chce tylko wyjechać, zabraniasz Mu? Odpowiedz Link Zgłoś
jack20 Re: bartoszewski przesadzil 19.10.07, 23:48 Wyjechac nie tak na wycieczke ....TYLKO na znak PROTESTU, ze w demokratycznych wyborach wygralaby partia, ktora p. Bartoszewskiemu nie lezy! P. Bartoszewski nawet za komuny nie byl tak radykalny jak ostatnio. Tylko postepujaca skleroza mozna to wytlumaczyc. Ale jesli to ten przypadek to powinien usunac sie z zycia publicznego Odpowiedz Link Zgłoś
konread Re: bartoszewski przesadzil 21.10.07, 18:42 Bartoszewski za komuny nie był aż tak radykalny? No proszę to widać że chcesz aby obecna władza go wsadziła, aby nie wyjechał, czy też znowu wagarowałeś koleś na lekcjach historii najnowszej? Odpowiedz Link Zgłoś
jack20 Re: bartoszewski przesadzil 21.10.07, 18:47 Straszyl komune wyjazdem bo w kraju nie ma demokracji, blaznie? Odpowiedz Link Zgłoś
absztyfikant Mial prawo sie wkurzyc 19.10.07, 23:44 Ta bolszewia nazwala go agentem. Zreszta to celowe, publicystyczne przerysowanie. Odpowiedz Link Zgłoś
swiat.bez.armii Kłamiesz,absztyfikant 19.10.07, 23:47 Nawet Macierewicz nie nazwał go agentem. Odpowiedz Link Zgłoś
absztyfikant Re: Kłamiesz,absztyfikant 19.10.07, 23:52 Powiedzieli, ze wiekszosc bylych szefow dyplomacji to agenci. Nie wskazali kogo mieli na mysli. Bolszewicke scierwa. Egzekucja w niedziele. pl.youtube.com/watch?v=veCCX4NYW00 Odpowiedz Link Zgłoś
bogda35 Re: Kłamiesz,absztyfikant 21.10.07, 19:23 oto szlachetny język PiS - "bolszewickie ścierwa".Gratuluję ! Odpowiedz Link Zgłoś
paralela1 Re: Kłamiesz,absztyfikant 21.10.07, 19:29 absztyfikant to antypisowiec i to jego język Odpowiedz Link Zgłoś
bogda35 Re: Kłamiesz,absztyfikant 21.10.07, 19:24 absztyfikant napisał: > Powiedzieli, ze wiekszosc bylych szefow dyplomacji to agenci. Nie > wskazali kogo mieli na mysli. Bolszewicke scierwa. Egzekucja w > niedziele. oto szlachetny język PiS -gratuluje! > > pl.youtube.com/watch?v=veCCX4NYW00 Odpowiedz Link Zgłoś
neoliberal.ue Nieuważne słuchanie 25.10.07, 14:18 Macierewicza. Bartoszewskiego wymienił z nazwiska,wyłączając go z grupy agentów. Odpowiedz Link Zgłoś
ayran uważnie słuchałem.... 25.10.07, 16:16 ...taki mam zwyczaj. Nic takiego Antoni nie powiedział. On tylko stwierdził "nie powiedziałem, że pan Bartoszewski był agentem". To nie jest żadne wyłączenie. Odpowiedz Link Zgłoś
jola_iza Re: Nawet Macierewicz .. 19.10.07, 23:52 cóś takiego, no popatrz a ja myślałam... Człowieku zacznij myśleć.. Odpowiedz Link Zgłoś
absztyfikant Bartoszewski opowiada o Kisielu 19.10.07, 23:54 pl.youtube.com/watch?v=K_M_xTzA1KE Informacje o tym filmie wideo Alfabet Bartoszewskiego - Stefan Kisielewski. Odpowiedz Link Zgłoś
diadja_pietja Ty joluniu nie zaczniesz 20.10.07, 00:01 myśleć,bo nie jesteś w stanie. Odpowiedz Link Zgłoś
a12zzzz0 Re: Ty joluniu nie zaczniesz 21.10.07, 18:37 diadja_pietja napisał: > myśleć,bo nie jesteś w stanie. sic Odpowiedz Link Zgłoś
michal00 szkoda ze Kisiel nie zyje 19.10.07, 23:46 Ochrzanilby go i wysmial. Moze by sie wtedy Bartoszewski przestal kompromitowac. A tak - wpadl w zle towarzystwo i zaczal gadac ich jezykiem. Odpowiedz Link Zgłoś
absztyfikant Bartoszewski o Kisielu, Kisiel o Bartoszewskim 19.10.07, 23:53 pl.youtube.com/watch?v=bY-qdhaO11g Odpowiedz Link Zgłoś
goldenwomen3 bartoszewski przesadzil i to baaaaaardzo 21.10.07, 18:40 ....cyt. "Nawiasem mówiąc, z racji pobytu w Waszyngtonie, będącym bądź co bądź ważną stolicą polityki światowej, muszę sprostować fantasmagorie "profesora" Bartoszewskiego, jakoby osobistości światowe niepokoiły się stanem spraw polskich pod krwawym reżymem Kaczyńskich. Nic takiego nie ma miejsca; Polska nikogo tu nie obchodzi, no, może poza Żydami, ale i ich tylko o tyle, o ile można z niej wyciągnąć 65 miliardów dolarów frycowego. "Profesor" Bartoszewski najwyraźniej miał nawrót ostrego ataku megalomanii, który zresztą znakomicie spożytkował aktorsko na parteitagu PO w Krakowie. ...." Stanisław Michałkiewicz....." Odpowiedz Link Zgłoś
kafar.pl bartoszewski i wiśniewski już przekraczają granicę 21.10.07, 18:49 jak obiecali :-))) Odpowiedz Link Zgłoś
goldenwomen3 Oby sie nie wrócili:)))))))))))) 21.10.07, 18:49 kafar.pl napisała: > jak obiecali :-))) Odpowiedz Link Zgłoś
qqazz Re: bartoszewski i wiśniewski już przekraczają gr 21.10.07, 18:58 kafar.pl napisała: > jak obiecali :-))) Pamietając stan i zachowanie p. Bartoszewskiego na ostatnich weekendowych wystepach to cos mi sie zdaje ze jak juz bedzie przekraczał granice w ramach zapowiedzianego protestu to pewnie Polsko-Białoruską :)) pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
bogda35 Re: bartoszewski przesadzil 21.10.07, 19:18 pewnie przesadził - ale wez pod uwagę,że on pewne prawo do przesady ma -poświecic życie czemuś,co miało byc piekne i szlachetne - a skończyc na bagnie moralnym PiS - to niewesoła perspektywa.Pozatym on widział jak powstawał faszyzm w Niemczech,doświadczył bolszewizmu - ma prawo sie obawiać ,bo jak poczytać "Krótki kurs historii WKP(b)" -lekture obowiązkowa mojego pokolenia -dla tych co nie wiedzą historię partii komunistycznej w ZSRR - w mowach Jarka i jego kumpli słychać Stalina - naprawdę,w ich parteitagach widac Hitlera - niestety!!! Odpowiedz Link Zgłoś
jack20 Re: bartoszewski przesadzil 21.10.07, 19:31 Nic nie tlumaczy jego slow .. a juz prawo do przesady? Czym to sie wogole je? Odpowiedz Link Zgłoś
tornson HAHAHA!! ;oD 21.10.07, 19:31 marcus_crassus napisał: > wstyd mi panie Bartoszewski ze nie rozumie pan ze ludzie moga miec > inne zdanie niz pan. HAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHA!!!! :oD I kto to mówi!! Nie mogę!! HAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHA!! ;oD Odpowiedz Link Zgłoś