alfa.alfa3.0 26.10.07, 20:41 Szukam tej magisterki. UG jakoś nie kwapi się opublikować to "dzieło". A konkretnie jestem zainteresowany procentową zawartością cudzych tekstów w pracy magisterskiej tego lenia. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
yoma Re: Praca magisterska Donalda Tuska 26.10.07, 20:43 Mojej pracy UW też nie opublikował, a buuuu! Odpowiedz Link Zgłoś
alfa.alfa3.0 Re: Praca magisterska Donalda Tuska 26.10.07, 20:45 yoma napisała: > Mojej pracy UW też nie opublikował, a buuuu! A jesteś kandydatem na premiera? Odpowiedz Link Zgłoś
yoma Re: Praca magisterska Donalda Tuska 26.10.07, 20:52 Nie, ale też napisałam dzieło Odpowiedz Link Zgłoś
wanda43 Re: Praca magisterska Donalda Tuska 26.10.07, 21:05 > A jesteś kandydatem na premiera? Teraz moze jeszcze nie, ale kto wie? Odpowiedz Link Zgłoś
yoma Re: Praca magisterska Donalda Tuska 26.10.07, 21:19 W końcu każdy nosi buławę w okładkach pracy magisterskiej :) Odpowiedz Link Zgłoś
pozytonium Re: Praca magisterska Donalda Tuska 17.08.23, 23:01 yoma napisała: > Mojej pracy UW też nie opublikował, a buuuu! Widać nie było czego Odpowiedz Link Zgłoś
dr.krisk To może.... 26.10.07, 20:43 .., najpierw znajdź tę pracę, przestudiuj.. a potem pisz na forum. Bo to co robisz, to typowa insynuacja. Brzydko sie bawisz.... Odpowiedz Link Zgłoś
alfa.alfa3.0 Re: To może.... 26.10.07, 20:48 dr.krisk napisał: > .., najpierw znajdź tę pracę, przestudiuj.. a potem pisz na forum. > Bo to co robisz, to typowa insynuacja. Brzydko sie bawisz.... Nie za bardzo rozumiesz słowa których używasz. Odpowiedz Link Zgłoś
dr.krisk Ciekawe.... 26.10.07, 20:52 alfa.alfa3.0 napisała: >> Nie za bardzo rozumiesz słowa których używasz. Ojej.. naprawdę? No to zanurkuj do słownika i sprawdź. W ogóle jakoś nie lubisz chyba sprawdzać swoich pomysłów, prawda? Leniuszek z ciebie. Odpowiedz Link Zgłoś
440417mz Re: To może.... 26.10.07, 20:49 dr.krisk napisał: > .., najpierw znajdź tę pracę, przestudiuj.. a potem pisz na forum. > Bo to co robisz, to typowa insynuacja. Brzydko sie bawisz.... A czy ona w ogóle istnieje?Może ją pisał kredą w kominie,albo gdy orał brzeg morza.Niech się pochwali swoją magisterka.Oby nie było tak jak z Kwachem. Odpowiedz Link Zgłoś
alfa.alfa3.0 Re: To może.... 26.10.07, 21:37 440417mz napisał: > dr.krisk napisał: > > > .., najpierw znajdź tę pracę, przestudiuj.. a potem pisz na forum. > > Bo to co robisz, to typowa insynuacja. Brzydko sie bawisz.... > A czy ona w ogóle istnieje?Może ją pisał kredą w kominie,albo gdy orał brzeg > morza.Niech się pochwali swoją magisterka.Oby nie było tak jak z Kwachem. Donald pokaż dyplom!!! Odpowiedz Link Zgłoś
rzewuski1 Re: Praca magisterska Donalda Tuska 26.10.07, 20:43 co chcesz udowonic? ze zrobił plagiat? Odpowiedz Link Zgłoś
alfa.alfa3.0 Re: Praca magisterska Donalda Tuska 26.10.07, 20:49 rzewuski1 napisał: > co chcesz udowonic? > ze zrobił plagiat? Chcę zobaczyć ilość cudzysłowów Odpowiedz Link Zgłoś
pozytonium Re: Praca magisterska Donalda Tuska 18.08.23, 14:30 rzewuski1 napisał: > co chcesz udowonic? > ze zrobił plagiat? Jest to wielce możliwe. Opracowań Piłsudskiego jest multum. Co nowego mógł wymyślić młody Tusk? Jego zdolność wyboru polegała na wyborze cienki, gruby pas. Odpowiedz Link Zgłoś
ireneo Re: Praca magisterska Donalda Tuska 18.08.23, 14:52 pozytonium napisał: > rzewuski1 napisał: > > > co chcesz udowonic? > > ze zrobił plagiat? > > Jest to wielce możliwe. Opracowań Piłsudskiego jest multum. Co nowego mógł wymy > ślić młody Tusk? > Jego zdolność wyboru polegała na wyborze cienki, gruby pas. > +++++++ Masz problem gdyż mając mniej szarych komórek, nigdy nie będziesz w stanie dojść co jego umysł mógł wymyślić. Odpowiedz Link Zgłoś
superspec1 Re: Praca magisterska Donalda Tuska 18.08.23, 15:38 Praca magisterska z historii polega głównie na cytowaniu innych opracowań i źródeł. Dlatego nie cenię historyków.;) pl.m.wikipedia.org/wiki/%C5%B9r%C3%B3d%C5%82a_historyczne Odpowiedz Link Zgłoś
pozytonium Re: Praca magisterska Donalda Tuska 18.08.23, 15:57 superspec1 napisał(a): > Praca magisterska z historii polega głównie na cytowaniu innych opracowań i źró > deł. Dlatego nie cenię historyków.;) > > pl.m.wikipedia.org/wiki/%C5%B9r%C3%B3d%C5%82a_historyczne Dlatego padło tu pytanie o ilość cudzysłowów. W cytowaniu nie ma nic złego. Obecnie publikacja czy to chemiczna, czy to fizyczna posiada pod 50 cytowań. Ktoś widział to, ja widzę to samo, albo coś innego. Moja magisterka miała 197 cytowań. Jej wartość spoczywa na interpretacji. Pracę pisze się własnoręcznie. Jeśli kogoś cytujesz, to musi być do tego twój własny komentarz. X widział, spostrzegł to, ty widzisz albo tego nie widzisz. Jestem recenzentem prac naukowych, jak zresztą inni. Puszczam prace gdy są stosowane właściwe cytowania, odwalam gdy nie są. Oczywiście według mego mniemania. Nikt nie jest doskonały. Jak ktoś wyznacza energię aktywacji i nie odwołuje się do np. Arrheniusa z DOI 10.1515/zpch-1889-0416 to co on nowego wymyślił? Na publikacjach kształcą się nowe ludziki. By mieć jaki taki ogląd trzeba mieć dostęp i do publikacji, i do patentów. Patenty powstają szybciej. Publikacje więcej wyjaśniają. W drugą stronę to nie działa - Prawo Patentowe. Odpowiedz Link Zgłoś
superspec1 Re: Praca magisterska Donalda Tuska 18.08.23, 20:19 Patentom mówię precz! www.google.com/amp/s/forsal.pl/artykuly/567297,patenty-to-wojna-na-wyniszczenie-ich-zniesienie-nadaloby-ped-gospodarce.html.amp Odpowiedz Link Zgłoś
pozytonium Re: Praca magisterska Donalda Tuska 18.08.23, 20:37 superspec1 napisał(a): > Patentom mówię precz! > > www.google.com/amp/s/forsal.pl/artykuly/567297,patenty-to-wojna-na-wyniszczenie-ich-zniesienie-nadaloby-ped-gospodarce.html.amp Ano przecz, choć Einstein się na nich wychował. Współczesny świat zmienia się tak szybko, że same patenty stają się przestarzałe. Odpowiedz Link Zgłoś
bebe3 Re: Praca magisterska Donalda Tuska 26.10.07, 20:44 Zastanów się lepiej jak Jaruś napisał doktorat nie potrafiąc pisać brocha.wordpress.com/2006/09/06/obiat/ Odpowiedz Link Zgłoś
alfa.alfa3.0 Re: Praca magisterska Donalda Tuska 26.10.07, 20:52 bebe3 napisała: > Zastanów się lepiej jak Jaruś napisał doktorat nie potrafiąc pisać > brocha.wordpress.com/2006/09/06/obiat/ Jestem pod wrażeniem że w SE nie maja cyfrówki czy ksero:(((((((((((((( Odpowiedz Link Zgłoś
gauche Re: Praca magisterska Donalda Tuska 26.10.07, 20:46 z pewnoscia nasi dzielni dziennikarze sledczy z GW ,Polityki, WSI24 itp sie tym zajmą :P Odpowiedz Link Zgłoś
alfa.alfa3.0 Re: Praca magisterska Donalda Tuska 26.10.07, 21:16 gauche napisał: > z pewnoscia nasi dzielni dziennikarze sledczy z GW ,Polityki, WSI24 itp sie tym > zajmą > :P Wolą defotygizować Odpowiedz Link Zgłoś
chateau To zamów u kogoś opracowanie 26.10.07, 20:47 albo poszukaj na Allegro, może już jest ;-) A nie próbujesz na FK na krzywy ryj coś wyrwać. Do roboty, leniu. Odpowiedz Link Zgłoś
ostry_01 Re: Praca magisterska Donalda Tuska 26.10.07, 20:51 alfa.alfa3.0 napisała: > Szukam tej magisterki. UG jakoś nie kwapi się opublikować to "dzieło". A > konkretnie jestem zainteresowany procentową zawartością cudzych tekstów w > pracy magisterskiej tego lenia. Jak to jaka magisterka ????? - Już odpowiadam, ta praca nosi tytuł: "CUD GOSPODARCZY" Odpowiedz Link Zgłoś
440417mz Re: Praca magisterska Donalda Tuska 26.10.07, 20:53 To Donald Drake studiował teologię?Po raz pierwszy to słyszę! Odpowiedz Link Zgłoś
ehehehe Re: Praca magisterska Donalda Tuska 26.10.07, 20:57 440417mz napisał: > To Donald Drake studiował teologię?Po raz pierwszy to słyszę! razem z rzewuskim w kole inteligencji katolickiej Odpowiedz Link Zgłoś
karbat Re: Praca magisterska Donalda Tuska 26.10.07, 20:57 60 - 70 % prac magisterskich to DNO . Podniecanie sie ,ze ktos napisal ,obronil prace magisterska to wymozdzenie ostateczne . Kazdy student ale to kazdy ktory chce , mniej czy bardziej inteligentny pisze prace magisterska i wielkie goowno z tego wynika ,niestety . Odpowiedz Link Zgłoś
alfa.alfa3.0 Re: Praca magisterska Donalda Tuska 26.10.07, 21:07 karbat napisał: > 60 - 70 % prac magisterskich to DNO . > Podniecanie sie ,ze ktos napisal ,obronil prace magisterska to > wymozdzenie ostateczne . > > Kazdy student ale to kazdy ktory chce , > mniej czy bardziej inteligentny pisze prace magisterska > i wielkie goowno z tego wynika ,niestety . Ale żeby to dotyczyło też DT? Nie wierzę. Odpowiedz Link Zgłoś
bogda35 Re: Praca magisterska Donalda Tuska 26.10.07, 21:57 jeśli wszyscy w.g.ciebie moga napisac prace magisterskie - to dlaczego nie piszą ?czyzbys sobie nie poradziła z taka pracą? a może to twoja była,jak piszesz - wielkim G ? Odpowiedz Link Zgłoś
bogda35 Re: Praca magisterska Donalda Tuska 26.10.07, 22:00 jesli wszyscy moga pisac prace magistaerskie - to dlaczego tego nie robia ? a może to ty napisalas wielkie G - jak to określasz -? Odpowiedz Link Zgłoś
alfa.alfa Re: Praca magisterska Donalda Tuska 26.10.07, 23:11 bogda35 napisał: > jesli wszyscy moga pisac prace magistaerskie - to dlaczego tego nie > robia ? a może to ty napisalas wielkie G - jak to określasz -? W tym problem, że to nie jest wątek o mojej pracy tylko o pracy DT Odpowiedz Link Zgłoś
alfa.alfa3.0 Re: Praca magisterska Donalda Tuska 26.10.07, 20:57 ostry_01 napisał: > alfa.alfa3.0 napisała: > > > Szukam tej magisterki. UG jakoś nie kwapi się opublikować > to "dzieło". A > > konkretnie jestem zainteresowany procentową zawartością cudzych > tekstów w > > pracy magisterskiej tego lenia. > > > Jak to jaka magisterka ????? - Już odpowiadam, ta praca nosi tytuł: > "CUD GOSPODARCZY" to byłby dobry tytuł na prace doktorską z dziedziny drobny sklepikarz Odpowiedz Link Zgłoś
snajper55 To praca mgr.J.Kaczyńskiego została oppublikowana? 26.10.07, 20:54 alfa.alfa3.0 napisała: > Szukam tej magisterki. UG jakoś nie kwapi się opublikować to "dzieło". Odpowiedz Link Zgłoś
yoma Re: To praca mgr.J.Kaczyńskiego została oppubliko 26.10.07, 20:56 Krążyła w odpisach po Sejmie :) Odpowiedz Link Zgłoś
karbat Re: To praca mgr.J.Kaczyńskiego została oppubliko 26.10.07, 21:17 70 procent studentow pisze prace magisterskie o niczym , trzeba ja po prostu napisac i tyle . Pewnie Tusk ze swa praca nie odbiega od normy ,w czym problem . Splodzic goowno doktorat to jest cos i o czms swiadczy , ale kaczy mocher i tak tego nie zrozumie ;). Odpowiedz Link Zgłoś
alfa.alfa3.0 Re: To praca mgr.J.Kaczyńskiego została oppubliko 26.10.07, 21:19 karbat napisał: > 70 procent studentow pisze prace magisterskie o niczym , > trzeba ja po prostu napisac i tyle . > Pewnie Tusk ze swa praca nie odbiega od normy ,w czym problem . > > Splodzic goowno doktorat to jest cos i o czms swiadczy , > ale kaczy mocher i tak tego nie zrozumie ;). Ciebie to chyba abolicja Giertycha objęła? Odpowiedz Link Zgłoś
rydzyk_smigly Ciebie zaś nie objęła eutanazja Rydzyka, 26.10.07, 21:21 szkoda, pisiorze. Odpowiedz Link Zgłoś
alfa.alfa3.0 Re: To praca mgr.J.Kaczyńskiego została oppubliko 26.10.07, 21:13 Nie wiem ale jeśli nie to należy to od tej pory robić Odpowiedz Link Zgłoś
yoma Re: To praca mgr.J.Kaczyńskiego została oppubliko 26.10.07, 21:20 "Krótki kurs WKP(b)"? To już było. Odpowiedz Link Zgłoś
joannabarska Mgr czyli ze stada... 26.10.07, 21:29 Na KUL-u nie pisalo sie pracy magisterskiej. Kończyło sie studia i było sie magistrem. Ja,jak sobie przypomina, tylko raz w zyciu podpisalam sie jako "mgr", bo magistrów mamy całe stada. Odpowiedz Link Zgłoś
pozytonium Re: Mgr czyli ze stada... 17.08.23, 16:52 joannabarska napisała: > Na KUL-u nie pisalo sie pracy magisterskiej. Kończyło sie studia i > było sie magistrem. Ja,jak sobie przypomina, tylko raz w zyciu > podpisalam sie jako "mgr", bo magistrów mamy całe stada. To zależy kiedy zaczniesz pisać pracę magisterską. Ja miałem to szczęście, że zacząłem na początku 3 roku studiów. Obaliłem w niej tezę doktorską swojego promotora. Jak zaczniesz na 5 roku studiów, to co można zrobić przez pół roku? Nauka jest piękną rzeczą, ale tak jak mówisz, coś pisane na kolanie, bez wielu sprawdzeń jest o rzyć rozbić. Pisałem swoją z biochemii, ma dziewczyna, wtedy wykładowczyni na uniwersytecie, mówi, wiesz co, ty masz empatię, która np. nie pozwala ci nawet uśmiercić królika, czy szczura. "Spróbuj w fizyce" powiedziała. Poszedłem więc do fizyków, dałem do poczytania swą pracę magisterską, miałem się zjawić za tydzień. Zjawiłem się za tydzień, a oni do mnie, od kiedy chce pan u nas pracować? Od 1 września, bo chciałbym mieć ostatnie wakacje. OK. Proszę przyjść 1 września do pracy. Na swoją magisterkę poświęciłem ca 12 godzin dziennie x 900 dni to jest ca 11000 godzin godzin. Od poniedziałku do niedzieli, dzień w dzień. Pamiętam ćwiczenia na studiach. Spóźniłem się na nie ponad godzinę. Mieliśmy wypreparować jakiś enzym. Po dwóch godzinach oddałem eppendofkę, prowadzący sprawdził aktywność i poszedłem sobie. A reszta dalej się bawiła. To co rozwala polską naukę to robienie od do. Nikt przeważnie nie docenia, produktu. Masz robić przez 8 godzin podbijając kenkartę. Na cholerę? Nauka to nie wysiadywanie jaj. Od tego są kury. Opracowań o Piłsudskim w prasie przedwojennej są setki. Następne opracowanie o ile nie wniesie niczego innego będzie wyrzynaniem polskich lasów. I tak się rodzi magister. Odpowiedz Link Zgłoś
karbat Re: To praca mgr.J.Kaczyńskiego została oppubliko 26.10.07, 21:26 alfa.alfa3.0 napisała: > karbat napisał: > > > 70 procent studentow pisze prace magisterskie o niczym , > > trzeba ja po prostu napisac i tyle . > > Pewnie Tusk ze swa praca nie odbiega od normy ,w czym problem . > > > > Splodzic goowno doktorat to jest cos i o czms swiadczy , > > ale kaczy mocher i tak tego nie zrozumie ;). > > Ciebie to chyba abolicja Giertycha objęła? ;) ,pisalem kiedys prace magisterska tak jak reszta 80 - ciu osob na roku ( studia techniczne ). O pracach magisterskich ,znajomych ze studiow humanistycznych nie wspominam ,zenada . Wiekszosci , szkoda bylo lasow i papieru ,ktory na to poszedl . Odpowiedz Link Zgłoś
440417mz Re: Praca magisterska Donalda Tuska 26.10.07, 21:27 Donald T pisał swoje magisterskie Credo na płocie! Odpowiedz Link Zgłoś
karbat Re: Praca magisterska Donalda Tuska 26.10.07, 21:46 dzisiejsza praca magisterska obroniona na prywatnej uczelni ma poziom dawnej pracy dyplomowej z dobrego technikum . Tytulomania ,caluje raczki pani magistrowej , zalatuje prowincja ,niektorzy sie tym dzis w XXI w. szczyca ,podniecaja :o. Odpowiedz Link Zgłoś
440417mz Re: Praca magisterska Donalda Tuska 26.10.07, 21:56 Ja w technikum(za dawnego PRL-u)gdy użyłem na lekcji rysunku zawodowego zwrotu:projekt aranżacji pokoju:dziecinnego;(?)od razu oberwałem lufę,bynajmniej nie z j polskiego.Przypuszczam jakie dzisiaj są prace magisterskie.A słuchając wypowiedzi polityków to wiem że moja polonistka nie dopuściła by ich do matury. Odpowiedz Link Zgłoś
rotepirat A Tusk napisał pracę magisterską? 26.10.07, 22:34 Może tak jak Kwachu? Odpowiedz Link Zgłoś
alfa.alfa Re: A Tusk napisał pracę magisterską? 26.10.07, 23:08 rotepirat napisał: > Może tak jak Kwachu? Też tam mówie . Donek pokaż dyplom Odpowiedz Link Zgłoś
s-k-i-n.pl Re: A Tusk napisał pracę magisterską? 26.10.07, 23:08 o kurde... histroria lubi się powtarzac.. Odpowiedz Link Zgłoś
etta2 Re: Praca magisterska Donalda Tuska 26.10.07, 23:21 jezu, ales ty żałosny dupek. Pokaż coś ty napisał, jaka pracę, gdzie jest jej publikacja.... Tusk ma tytuł mgr historii, więc napisał pracę magisterską. A jak chcesz się z nią zapoznać, to szoruj do archiwów UG i nie zawracaj dupy na forum. Odpowiedz Link Zgłoś
alfa.alfa3.0 Sama się pochwal. 26.10.07, 23:23 etta2 napisała: > jezu, ales ty żałosny dupek. > Pokaż coś ty napisał, jaka pracę, gdzie jest jej publikacja.... > Tusk ma tytuł mgr historii, więc napisał pracę magisterską. A jak > chcesz się z nią zapoznać, to szoruj do archiwów UG i nie zawracaj > dupy na forum. Odpowiedz Link Zgłoś
etta2 Re: Sama się pochwal. 26.10.07, 23:30 A ty nie masz czym?????? Hahahahahaha......wiadomo, pisdusiowy ciołek. Odpowiedz Link Zgłoś
silesius.monachijski001 etta, Tuske to Twoj idol, wiec powinnas znac na 26.10.07, 23:33 jego prace; zacytuje wiec prosze jakie fragmenty; o czym tym dupek mogl wogole pisac?? o d... Maryny (przepraszam Goski)?? trudno mi sobie wyobrazic, ze on wogole pisac potrafi etta2 napisała: > jezu, ales ty żałosny dupek. > Pokaż coś ty napisał, jaka pracę, gdzie jest jej publikacja.... > Tusk ma tytuł mgr historii, więc napisał pracę magisterską. A jak > chcesz się z nią zapoznać, to szoruj do archiwów UG i nie zawracaj > dupy na forum. Odpowiedz Link Zgłoś
kiko44 Re: Praca magisterska Donalda Tuska 22.11.07, 17:25 ale z ciebie chamica,etta2 Odpowiedz Link Zgłoś
daktylek Re: Praca magisterska Donalda Tuska 26.10.07, 23:26 Alfa, widać ty ze szkoły Giertycha pochodzisz, gdzie wychowali cię patriotycznie i nauczyli śpiewać "z ziemi polskiej do Wolski", ale czytać to już pewnie nie nauczyli. To niby skad masz wiedzieć, na której pracy magisterskiej jest napisane " Donald Tusk" :PP Odpowiedz Link Zgłoś
alfa.alfa3.0 I co nikt nie ma odwagi otworzyć tego dzieła? 28.10.07, 19:16 alfa.alfa3.0 napisała: > Szukam tej magisterki. UG jakoś nie kwapi się opublikować to "dzieło". A > konkretnie jestem zainteresowany procentową zawartością cudzych tekstów w > pracy magisterskiej tego lenia. Odpowiedz Link Zgłoś
klarek_i O Bieleckim, Lewandowskim słyszałem przez 28.10.07, 19:18 ich profesora, że do nauki się nie garnęli. Ale czy Tusk też ? Odpowiedz Link Zgłoś
alfa.alfa3.0 Re: O Bieleckim, Lewandowskim słyszałem przez 28.10.07, 19:19 klarek_i napisał: > ich profesora, że do nauki się nie garnęli. Ale czy Tusk też ? Arkusze ocen na pewno sie zachowały Odpowiedz Link Zgłoś
adam228 Re: O Bieleckim, Lewandowskim słyszałem przez 28.10.07, 19:43 Czy Tusk rzeczywiście ma magistra ? Odpowiedz Link Zgłoś
alfa.alfa Re: O Bieleckim, Lewandowskim słyszałem przez 22.11.07, 15:47 adam228 napisał: > Czy Tusk rzeczywiście ma magistra ? Podobna ma ,ale któż to raczy wiedzieć. Dyplomu nigdy nie pokazał Odpowiedz Link Zgłoś
pozytonium Re: O Bieleckim, Lewandowskim słyszałem przez 17.08.23, 16:54 alfa.alfa napisał: > adam228 napisał: > > > Czy Tusk rzeczywiście ma magistra ? > > Podobna ma ,ale któż to raczy wiedzieć. Dyplomu nigdy nie pokazał Może go nigdy nie odebrał jak ja :) Mam wyższe dyplomy, ale ze studiów nadal spoczywają w archiwach wydziału. Odpowiedz Link Zgłoś
alfa.alfa sprawa wciąż aktualna 22.11.07, 15:46 alfa.alfa3.0 napisała: > Szukam tej magisterki. UG jakoś nie kwapi się opublikować to "dzieło". A > konkretnie jestem zainteresowany procentową zawartością cudzych tekstów w > pracy magisterskiej tego lenia. Odpowiedz Link Zgłoś
jrjrjr Re: sprawa wciąż aktualna 22.11.07, 17:07 Jakoś cudzymi stopniami naukowymi najbardziej interesują się tacy, co to majom tródności s ortografjom! Odpowiedz Link Zgłoś
pozytonium Re: Praca magisterska Donalda Tuska była wyróżni 17.08.23, 16:55 roterupel napisał: A co takiego w niej odkrywczego opisał? Odpowiedz Link Zgłoś
ireneo Re: Praca magisterska Donalda Tuska 17.08.23, 18:56 alfa.alfa3.0 napisała: > Szukam tej magisterki. UG jakoś nie kwapi się opublikować to "dzieło". A > konkretnie jestem zainteresowany procentową zawartością cudzych tekstów w > pracy magisterskiej tego lenia. ++++++++ Nie interesuje cie dzieło tow. Andrzeja D., autor którego zawstydza jego recenzenta? Donald Tusk pisał o.Piłsudskim: "Napisał pracę magisterską o kształtowaniu się legendy Józefa Piłsudskiego w przedwojennych. czasopismach." Nawet gdybym przypadkiem natknął się na to w archiwym to z obrzydzeniem i ulgą zarazem odsunąłbym od siebie. O kimś takim czytać cokolwiek! Napisał fragmenty monografii, byle cokolwiek mieć napisanego. Prawdopodobnie dziś wstydzi się zgody na tę tematykę. Bardziej zainteresowałaby mnie praca kurdupla pod patronatem wybitnego komunisty, o tematyce marksistowskiej z powolywaniem się na publikacje pana Urbana, ale peerelowskich klasyków: Gomułki, Bieruta, Cyrankiewicza, Kliszki, Sokorskiego, Werblana, Kąkola a i do referatów na partyjne zjazdy i plena KC. Dziś ma jak znalazł, a i tłumaczy jego marksowskie spojrzenie na postyropianowe przemuiany w kurduplostanie. Tym się zajmij a nie jakimś niedoszłym policmajstrem bo Leninowi zachciało się unieważniać rozbiory, torując priwiślańskiemu krajowi drogę do niepodległości. Odpowiedz Link Zgłoś
niegracz Re: Praca magisterska Donalda Tuska 18.08.23, 03:13 Potężna burza! mnie obudziła.. .. Tusk napisał zapewne pracę na podobnym poziomie jak Maciej Lasek pacę doktorską :)) której sie wstydzi i nigdy jej nie pokazała chociaż wielokrotnie do niego sie zwracano wiadomo jedynie że jest to coś o rzucie ukosnym w polu grawitacyjnym :)) A Tusk wierzy Laskowi - wart Pac pałaca a pałac Paca Odpowiedz Link Zgłoś
ireneo Re: Praca magisterska Donalda Tuska 18.08.23, 06:19 niegracz napisał: > Potężna burza! > mnie obudziła.. > .. Tusk napisał zapewne pracę na podobnym poziomie jak > Maciej Lasek pacę doktorską :)) której sie wstydzi i nigdy jej nie pokazała > chociaż wielokrotnie do niego sie zwracano > > wiadomo jedynie że jest to coś o rzucie ukosnym w polu grawitacyjnym :)) > > A Tusk wierzy Laskowi - wart Pac pałaca a pałac Paca > ++++++++ Tym coś jest: Wpływ interferencji aerodynamicznej na ruch zrzucanych z samolotu zasobników. Jeśli nie wiesz gdzie tej pracy szukać to jesteś w czarnej dziurze. Każdy może z pracą zapoznać się w WAT. Jest ta praca własnością autora. Do czytania zachęca, ale trzeba mieć choć minimum klas, których połowę pisiadasz, zapewne tylko we śnie. Pałac Paca zadziwiał aż do zawiści. ""Równa ich była rączość, równa była praca; Godzien jest pałac Paca, godzien Pac pałaca." A. Mickiewicz. Odpowiedz Link Zgłoś
niegracz Re: Praca magisterska Donalda Tuska 18.08.23, 12:28 ireneo napisał(a): > ++++++++ > Tym coś jest: > Wpływ interferencji aerodynamicznej na ruch zrzucanych z samolotu zasobników. > Jeśli nie wiesz gdzie tej pracy szukać to jesteś w czarnej dziurze. Każdy może > z pracą zapoznać się w WAT. . - no włąsnie tak jak napisałem: Rzut ukośny w polu grawitacyjnym z uwzględniem oporu powietrza :)) każdy ? a przecież wielkorotnie zwracano sie do Laska o udpstepnienie pracy żeby ktoś np. z ..Rzeszowa nie musiał jeździć do W-wy i jeszcze stać w kolejce :))) boprzyjechali by te z z Pimia i Swinoujścia Panie Lasek - pochwal się Pan pracą :))) to nie powód do wstydu! Odpowiedz Link Zgłoś
pozytonium Re: Praca magisterska Donalda Tuska 18.08.23, 22:06 niegracz napisał: > ireneo napisał(a): > > > > ++++++++ > > Tym coś jest: > > Wpływ interferencji aerodynamicznej na ruch zrzucanych z samolotu zasobni > ków. > > Jeśli nie wiesz gdzie tej pracy szukać to jesteś w czarnej dziurze. Każdy > może > > z pracą zapoznać się w WAT. . > - no włąsnie tak jak napisałem: > Rzut ukośny w polu grawitacyjnym z uwzględniem oporu powietrza :)) > > każdy ? > > a przecież wielkorotnie zwracano sie do Laska o udpstepnienie pracy Moją doktorską udostępniłem w 9 publikacjach w takich czasopismach jak Journal of Alloys and Compounds. Uważam, że to wystarczy. Na Science czy Nature przygotowuję prace. Czekam na grant. Odpowiedz Link Zgłoś
niegracz Re: Praca magisterska Donalda Tuska 18.08.23, 22:29 pozytonium napisał: > > Moją doktorską udostępniłem w 9 publikacjach w takich czasopismach jak Journal > of Alloys and Compounds. > .. serio i błedznie uważasz że podpalisz kątownik aluminiowy?:)) proponowałem zakład kwota tylko 2o tys.PLN stchórzyłeś ? Odpowiedz Link Zgłoś
pozytonium Re: Praca magisterska Donalda Tuska 18.08.23, 23:00 niegracz napisał: > pozytonium napisał: > > > > > Moją doktorską udostępniłem w 9 publikacjach w takich czasopismach jak Jo > urnal > > of Alloys and Compounds. > > > .. > serio i błedznie uważasz że podpalisz kątownik aluminiowy?:)) > > proponowałem zakład > kwota tylko 2o tys.PLN > stchórzyłeś ? Powtórz zakład pogadam z kumplem po technikum. Jesteś pewien, że chcesz przegrać te pieniądze? Odpowiedz Link Zgłoś
niegracz Re: Praca magisterska Donalda Tuska 18.08.23, 23:04 pozytonium napisał: > Powtórz zakład pogadam z kumplem po technikum. Jesteś pewien, że chcesz przegra > ć te pieniądze? > - 51% wygranej przeznaczam na cele charytatywne jeszcze raz: kątownik z aluminium może byc karnisz należy podpalić na powietrzu ( bez nadmuchu tlenu i dodatków utleniaczy- tylko dostep powietrza atmosferycznego) czymkolwiek - może też byc palnik acetylo-tlenowy po wyłączeniu palnika kątownik musi płonąc przez minimum 30 sekund - płonąc Odpowiedz Link Zgłoś
pozytonium Re: Praca magisterska Donalda Tuska 18.08.23, 23:13 niegracz napisał: > pozytonium napisał: > > > > Powtórz zakład pogadam z kumplem po technikum. Jesteś pewien, że chcesz p > rzegra > > ć te pieniądze? > > > - > 51% wygranej przeznaczam na cele charytatywne > > jeszcze raz: > kątownik z aluminium może byc karnisz > należy podpalić na powietrzu ( bez nadmuchu tlenu i dodatków utleniaczy- ty > lko dostep powietrza atmosferycznego) czymkolwiek - może też byc palnik ac > etylo-tlenowy > > po wyłączeniu palnika kątownik musi płonąc przez minimum 30 sekund > - płonąc Odpowiedz Link Zgłoś
tapatik Re: Praca magisterska Donalda Tuska 22.08.23, 22:39 niegracz napisał: > serio i błedznie uważasz że podpalisz kątownik aluminiowy?:)) > > proponowałem zakład > kwota tylko 2o tys.PLN > stchórzyłeś ? W jednym wątku już się o to pokłóciliście. Moglibyście z łaski swojej nie śmiecić tutaj? Tu dyskutujemy o magisterce Tuska. Odpowiedz Link Zgłoś
niegracz Re: Praca magisterska Donalda Tuska 22.08.23, 23:04 tapatik napisał: > niegracz napisał: > > > serio i błedznie uważasz że podpalisz kątownik aluminiowy?:)) > > > > proponowałem zakład > > kwota tylko 2o tys.PLN > > stchórzyłeś ? > > W jednym wątku już się o to pokłóciliście. > Moglibyście z łaski swojej nie śmiecić tutaj? > Tu dyskutujemy o magisterce Tuska. > .. pomyłka a twoaj polega na tym ze piszesz "pokłociliscie" Odpowiedz Link Zgłoś
tapatik Re: Praca magisterska Donalda Tuska 22.08.23, 23:30 niegracz napisał: > .. pomyłka > a > twoaj polega na tym ze piszesz "pokłociliscie" > Odpowiedz Link Zgłoś
antypis1945 Re: Praca magisterska Donalda Tuska 18.08.23, 10:54 A na jakim poziomie jest praca "doktorska" prezesa o marksizmie-leninizmie? Chętnie bym poczytał, ale jakoś nigdzie nie jest dostępna. Odpowiedz Link Zgłoś
antypis1945 Re: Praca magisterska Donalda Tuska 18.08.23, 10:52 Poszukaj pracy "doktorskiej" prezesa o marksizmie-leninizmie lepiej. Odpowiedz Link Zgłoś
x2468 Re: Praca magisterska Donalda Tuska 18.08.23, 22:08 Chętnie bym zobaczył prace Pinokia. Od początku do końca cala po Niemiecku. Nauka Morawieckiego alles für Deutschland. Odpowiedz Link Zgłoś
privus Re: Praca magisterska Donalda Tuska 22.08.23, 00:09 Jarosław Kaczyński studia ukończył w 1971 r. W książce „O dwóch takich... Alfabet braci Kaczyńskich” przyznaje, że dzięki protekcji męża przyjaciółki mamy i wiceministra oświaty, został asystentem w resortowym Instytucie Polityki Naukowej i Szkolnictwa Wyższego. Egzaminy doktorskie zdał z teorii państwa i prawa oraz filozofii marksistowskiej. Obronił pracę doktorską „Rola ciał kolegialnych w kierowaniu szkołą wyższą” 8 grudnia 1976 r. (zazwyczaj trwa nie więcej, jak 4 lata). www.polityka.pl/tygodnikpolityka/kraj/222398,1,doktorat-prezesa-jaroslawa-kaczynskiego.read Odpowiedz Link Zgłoś
pozytonium Re: Praca magisterska Donalda Tuska 22.08.23, 17:05 antypis1945 napisał: > Poszukaj pracy "doktorskiej" prezesa o marksizmie-leninizmie lepiej. To pewnie będzie na ruskich stronach Odpowiedz Link Zgłoś
ireneo Re: Praca magisterska Donalda Tuska 22.08.23, 17:24 pozytonium napisał: > antypis1945 napisał: > > > Poszukaj pracy "doktorskiej" prezesa o marksizmie-leninizmie lepiej. > > To pewnie będzie na ruskich stronach > Podobno wrak pracy da się znależć po polsku. Odpowiedz Link Zgłoś
oszol-lom-z-rm Re: Praca magisterska Donalda Tuska 21.08.23, 18:11 Jak magisterka Kwaśniewskiego niby jest a jej nie ma Odpowiedz Link Zgłoś
weteran-czasu Re: Praca magisterska Donalda Tuska 21.08.23, 18:24 oszoł o czym ty piszesz? Kwaśniewski studiów nie skończył, nie zaliczył ostatniego semestru i wszyscy o tym wiedzą poza tobą. Praca magisterska Tuska jest na uczelni do wglądu i wielu już kombinowało jak mu przykleić plagiat i się nie udało. Natomiast magisterium J. Kaczyńskiego to dopiero zagwostka, nie mówiąc już o pracy doktorskiej. Obydwie prace są UW i obecnie sztuczna inteligencja błyskawicznie by je dogłębnie przeanalizowała. Odpowiedz Link Zgłoś
pozytonium Re: Praca magisterska Donalda Tuska 22.08.23, 02:53 weteran-czasu napisał: > oszoł o czym ty piszesz? > Kwaśniewski studiów nie skończył, nie zaliczył ostatniego semestru i wszyscy o > tym wiedzą poza tobą. > Praca magisterska Tuska jest na uczelni do wglądu i wielu już kombinowało jak m > u przykleić plagiat i się nie udało. > Natomiast magisterium J. Kaczyńskiego to dopiero zagwostka, nie mówiąc już o p > racy doktorskiej. > Obydwie prace są UW i obecnie sztuczna inteligencja błyskawicznie by je dogłębn > ie przeanalizowała. Nie twierdzę, że jej nie ma, ale jest nieosiągalna. Z chęcią poczytałbym co pisał o Piłsudskim. Nawet dla samo szkolenia. Odpowiedz Link Zgłoś
ireneo Re: Praca magisterska Donalda Tuska 22.08.23, 17:53 pozytonium napisał: > . > Nawet dla samo szkolenia. > +++++++ Zapewne jesteś absolwentem podstawówki. Zakładam, że wieczorowej gdyż prezentujesz się ambitnie. Chwalebne że pragniesz doskonalić się.jako samouk. Zauważ, że napisałem samouk, a nie samo uk. Podobną konstrukcję powinieneś zastosować w budowaniu terminu -samoszkolenie. Dla utrwalenia, jako że trening czyni mistrza, wyłącznie dla samego szkolenia, naPISZ samodzielnie wyraz oznaczający przedmiot do przyrządzania herbaty, widoczny na jednej z fotografii nowogrodzkiego samodzierżcy. I tak ci dopomóż buk. Odpowiedz Link Zgłoś
yoma Re: Praca magisterska Donalda Tuska 22.08.23, 17:52 No i ciekawe, który osieł wywlókł wątek sprzed 16 lat 🤣🤣🤗 Odpowiedz Link Zgłoś
tapatik Re: Praca magisterska Donalda Tuska 22.08.23, 22:43 yoma napisała: > No i ciekawe, który osieł wywlókł wątek sprzed 16 lat 🤣🤣🤗 O ile moderator nie wyciął jakiegoś wpisu, to na złotą łopatkę za wykopywanie starych wątków zasłużył Pozytonium. Odpowiedz Link Zgłoś
yoma Re: Praca magisterska Donalda Tuska 23.08.23, 10:18 Dzięki. Blaszaną chyba 😀 Odpowiedz Link Zgłoś
privus Re: Praca magisterska Donalda Tuska 21.08.23, 23:52 Trochę ciekawostek możesz znaleźć w art. Jerzego Urbana „Feudałowie i wasale” w Polityce. Ale niestety nie o Tusku :) www.polityka.pl/tygodnikpolityka/kraj/222398,1,doktorat-prezesa-jaroslawa-kaczynskiego.read Odpowiedz Link Zgłoś
pozytonium Świeć jego pamięci 22.08.23, 03:00 privus napisał: > Trochę ciekawostek możesz znaleźć w art. Jerzego Urbana Odpowiedz Link Zgłoś
ukos Re: Praca magisterska Donalda Tuska 22.08.23, 20:19 Głupkowaty cham, to i głupkowato chamski wątek. Odpowiedz Link Zgłoś