prawo24 03.12.07, 11:36 nie pogadać z Rydzykiem w samolocie ? Było ich pewno ze czworo = 4x 32 tys. prawie 150 tys. zł. walterowcy grosza nie skąpią . Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
wos9 Re: To ile walterowcy wydali aby 03.12.07, 11:38 prawo24 napisał: > nie pogadać z Rydzykiem w samolocie ? Było ich pewno ze czworo = 4x > 32 tys. prawie 150 tys. zł. walterowcy grosza nie skąpią . Z twoich pieniędzy??? Odpowiedz Link Zgłoś
prawo24 Re: To ile walterowcy wydali aby 03.12.07, 11:39 oczywiście walterowcy bowiem płavą nie moimi pieniędzmi , im pieniądze z nieba spadają. Odpowiedz Link Zgłoś
wos9 Re: To ile walterowcy wydali aby 03.12.07, 12:35 prawo24 napisał: > oczywiście walterowcy bowiem płavą nie moimi pieniędzmi , im > pieniądze z nieba spadają. Zarabiają! Mówi ci coś catku??? Ludzie ich oglądają, to i reklamodawców im nie brakuje. Natomiast TVPiS z tzw. abonamentu funduje nagrody, mianowania PatiKoti, by dostała większą odprawę... Odpowiedz Link Zgłoś
wos9 Re: To ile walterowcy wydali aby 03.12.07, 14:42 prawo24 napisał: > okradają, kręcą lody. Pisałam ci już kilkakrotnie -kręć też! Tylko ty masz swie lewe ręce i umiesz tylko narzekać. A raczej UJADAĆ, albo poPISkiwać. Odpowiedz Link Zgłoś
sqz Re: To ile walterowcy wydali aby 03.12.07, 14:45 Tak z ciekawosci kto i z czego Cie okradl ?? Bo ze Pan Bog rozumu poskapil to widze ale to juz pretensje o okradzenie z inteligencji do wyzszej instancji . No ewentualnie do rodzicow Odpowiedz Link Zgłoś
oszolom.pl [...] 03.12.07, 11:41 Post niedostępny ze względu na naruszenie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
wujaszek_joe a ile Rydzyk wydaje babcinych pieniędzy??? 03.12.07, 11:47 na odwiedzanie jakiegoś psychola na drugim końcu świata? TVN to prywatna stacja, nie wyłudza pieniędzy w odróżnieniu od rydzyka Odpowiedz Link Zgłoś
prawo24 Re: a ile Rydzyk wydaje babcinych pieniędzy??? 03.12.07, 13:28 nie wyłudza jeno doi. Odpowiedz Link Zgłoś
wujaszek_joe Re: a ile Rydzyk wydaje babcinych pieniędzy??? 03.12.07, 13:38 nie doi tylko zarabia. w odróżnieniu od złodzieja rydzyka Odpowiedz Link Zgłoś
silesiusmonachijski1 To pewnie bylo placone z kasy WSI i PO 03.12.07, 13:06 prawo24 napisał: > nie pogadać z Rydzykiem w samolocie ? Było ich pewno ze czworo = 4x > 32 tys. prawie 150 tys. zł. walterowcy grosza nie skąpią . Odpowiedz Link Zgłoś
prawo24 Re: To pewnie bylo placone z kasy WSI i PO 03.12.07, 13:27 to z kręcenia lodów jest. Odpowiedz Link Zgłoś
wos9 Re: To pewnie bylo placone z kasy WSI i PO 03.12.07, 13:31 prawo24 napisał: > to z kręcenia lodów jest. To przecież - jak sam napisałeś - Rydzyk-malwersant "doi", czyli... kręci takie lody, jak nikt! Odpowiedz Link Zgłoś
prawo24 Re: To pewnie bylo placone z kasy WSI i PO 03.12.07, 13:34 Rydzykowi kręcisz loda ? Odpowiedz Link Zgłoś
wos9 Re: To pewnie bylo placone z kasy WSI i PO 03.12.07, 14:45 prawo24 napisał: > Rydzykowi kręcisz loda ? Rydzyk powinien w więzieniu siedzieć, a nie drinki pić w samolocie! Rydzyk kręci lody sam - w dodatku czując, że jest bezkarny. Odpowiedz Link Zgłoś
silesiusmonachijski1 Moze Palikot tez sie dorzucil?? 03.12.07, 13:31 przeciez ma niezla kase z rozpijania POlszewickiej (i nie tylko) klienteli prawo24 napisał: > to z kręcenia lodów jest. Odpowiedz Link Zgłoś
wos9 Re: Moze Palikot tez sie dorzucil?? 03.12.07, 14:46 silesiusmonachijski1 napisał: > przeciez ma niezla kase z rozpijania POlszewickiej (i nie tylko) > klienteli > > prawo24 napisał: > > > to z kręcenia lodów jest. Albo taki prałat Jankowski, który nie myśli, że kogoś rozpija - nie? Odpowiedz Link Zgłoś
silesiusmonachijski1 Nie pluj na x.Jankowskiego, bo ci Kaska Hall 03.12.07, 14:54 kosci policzy: . wiadomosci.onet.pl/1650003,11,1,1,item.html wos9 napisała: > silesiusmonachijski1 napisał: > > > przeciez ma niezla kase z rozpijania POlszewickiej (i nie tylko) > > klienteli > > > > prawo24 napisał: > > > > > to z kręcenia lodów jest. > > Albo taki prałat Jankowski, który nie myśli, że kogoś rozpija - > nie? Odpowiedz Link Zgłoś
wos9 Re: Nie pluj na x.Jankowskiego, bo ci Kaska Hall 03.12.07, 15:28 silesiusmonachijski1 napisał: > kosci policzy: > . > wiadomosci.onet.pl/1650003,11,1,1,item.html > > > wos9 napisała: > > > silesiusmonachijski1 napisał: > > > > > przeciez ma niezla kase z rozpijania POlszewickiej (i nie tylko) > > > klienteli > > > > > > prawo24 napisał: > > > > > > > to z kręcenia lodów jest. > > > > Albo taki prałat Jankowski, który nie myśli, że kogoś rozpija - > > > nie? A ja się jej boję, jak dziad dychy! Odpowiedz Link Zgłoś
boblebowsky Re: To pewnie bylo placone z kasy WSI i PO 03.12.07, 14:54 Wybacz, ale nie mogę sie powstrzymać. Jesteś arcykretynem. Odpowiedz Link Zgłoś
jola_iza Re: Ależ was PiSdzieciętka bolą cudze pieniądze 03.12.07, 14:07 Ja rozumiem , że Jarek wam nie dał, ale zawsze możecie próbować sami zarobić. Odpowiedz Link Zgłoś
silesiusmonachijski1 Ale my nie uczylismy sie krecic lody! 03.12.07, 14:26 nie chodzilismy na "kursy" do KLD, po wodza fuehrera Denaturata Tuske; i nie wiemy, jak to "ukrasc ten pierwszy milion"; moze nas podszkolisz troche? jola_iza napisała: > Ja rozumiem , że Jarek wam nie dał, ale zawsze możecie próbować sami zarobić. Odpowiedz Link Zgłoś
jola_iza Re: Proszę bardzo 03.12.07, 14:30 Mam nadzieję, że na wiosnę już będziesz umiał www.abcgospodyni.pl/domowe_lody.html Odpowiedz Link Zgłoś
silesiusmonachijski1 Przeciez POlszewia nie takie "lody" kreci 03.12.07, 14:43 zapytaj Denaturata: on Cie "oswieci", ten guru politycznej sekty "kreciciieli lodow", zwanej potocznie POlszewia jola_iza napisała: > Mam nadzieję, że na wiosnę już będziesz umiał > www.abcgospodyni.pl/domowe_lody.html Odpowiedz Link Zgłoś
iwabradyna Re: Przeciez POlszewia nie takie "lody" kreci 03.12.07, 14:46 ty jesteś zwanym potocznie debilem Odpowiedz Link Zgłoś
jola_iza Re: Nie wiem jakie lody kręci PO 03.12.07, 14:47 Nie wiem jak ukraśc pierwszy milion. Nie wiem jak ukraśc następne. Wiem jak dbać o swoją kasę i Tobie radzę zaglądac do swojego a nie cudzego portfela. TVN wydał prywatną kasę a PiSdzielce wydają twoją i tym się martw. Odpowiedz Link Zgłoś
silesiusmonachijski1 Moja kase wydaje Tuske i POlszewia 03.12.07, 14:51 na "rzad fachowcow": gdzie szefem MON-u jes psychiatra, szefem MSZ- tu licencjat Oksfordu, ministerstwem rozwoju regionalnego kieruje polonistka, zas korupcja zajmuje sie niezmiernie gadatliwy babo- chlop, kroemu/ktorej z protestu przeciwko glupocie wlasciciela zapalilo sie auto jola_iza napisała: > Nie wiem jak ukraśc pierwszy milion. Nie wiem jak ukraśc następne. > Wiem jak dbać o swoją kasę i Tobie radzę zaglądac do swojego a nie cudzego port > fela. TVN wydał prywatną kasę a PiSdzielce wydają twoją i tym się martw. Odpowiedz Link Zgłoś
jola_iza Re: Moja kase wydaje Tuske i POlszewia 03.12.07, 14:55 Twoja kasa idzie na ochroniarzy byłego premiera, byłych ministrów, byłych wiceministrów. Mam nadzieję, że Tusk im to zlikwiduje i będziesz mógł narzekać wtedy na Tuska a ja Ci pomogę bo on nie z mojej bajki :) Odpowiedz Link Zgłoś
silesiusmonachijski1 Re: Moja kase wydaje Tuske i POlszewia 03.12.07, 14:58 no tak: przeciez bio.mum to LiD albo Partia Kobiet; powinienem byl wiedziec jola_iza napisała: > Twoja kasa idzie na ochroniarzy byłego premiera, byłych ministrów, byłych wice > ministrów. Mam nadzieję, że Tusk im to zlikwiduje i będziesz mógł narzekać wted > y na Tuska a ja Ci pomogę bo on nie z mojej bajki :) > Odpowiedz Link Zgłoś
jola_iza Re: A tego nie wiedziałam 03.12.07, 15:02 silesiusmonachijski1 napisał: > no tak: przeciez bio.mum to LiD albo Partia Kobiet; powinienem byl > wiedzieć I co ma Bio do mnie też nie wiem . Odpowiedz Link Zgłoś
silesiusmonachijski1 Re: A tego nie wiedziałam 03.12.07, 15:07 po prostu przypadkowa zbieznosc jola_iza napisała: > silesiusmonachijski1 napisał: > > > no tak: przeciez bio.mum to LiD albo Partia Kobiet; powinienem byl > > wiedzieć > I co ma Bio do mnie też nie wiem . Odpowiedz Link Zgłoś
jola_iza Re: A tego nie wiedziałam 03.12.07, 15:13 silesiusmonachijski1 napisał: > po prostu przypadkowa zbieznosc Czego z czym? Eeech PiSdzieciątko przestań wierzyć Kikosi i Kaczkom a jeszcze będziesz miał szansę:) Odpowiedz Link Zgłoś
sqz Re: Moja kase wydaje Tuske i POlszewia 03.12.07, 15:16 No fakt w porownaniu do poprzedniego rzadu ten mizerny jest . tam byl kryminalista z wyrokami , paru tzw aferalow pare uposledzonych osob zatrudnionych w ramach akcji niepelnosprawni pelnosprawni w pracy . Nie wspomne o facecie od sprawiedliwosci ktoremu troche pojecia sie pomylily . Odpowiedz Link Zgłoś
boblebowsky Re: To ile walterowcy wydali aby 03.12.07, 14:39 A ty nie wiesz, że nie ładnie komuś do kieszeni zaglądać. Czy już zaponiałeś kto tak robił? Więc się przymknij lepiej zamiast głupoty pisać. Odpowiedz Link Zgłoś
prawo24 Re: To ile walterowcy wydali aby 03.12.07, 14:44 wydają moje pieniądze i nie mam zaglądać ? Odpowiedz Link Zgłoś
wos9 Re: To ile walterowcy wydali aby 03.12.07, 14:49 prawo24 napisał: > wydają moje pieniądze i nie mam zaglądać ? Twoje????? Odpowiedz Link Zgłoś
ross128 Re: To ile walterowcy wydali aby 03.12.07, 14:50 Twoje pieniądze cacuś? znaczy swój zasiłek dla bezrobotnych przekazałeś na konto TVN? :) Odpowiedz Link Zgłoś
boblebowsky Re: To ile walterowcy wydali aby 03.12.07, 14:51 Przecież ty nie masz pieniędzy. Ratujesz jak widzę się myślą, że zgodnie z zasadami własności społecznej coś jednak masz. Jeszcze to ci się z czymś nie kojarzy? No, rusz głową . Odpowiedz Link Zgłoś
prawo24 Re: To ile walterowcy wydali aby 03.12.07, 14:52 stać mnie na te 150 baksów. Odpowiedz Link Zgłoś
cics Re: To ile walterowcy wydali aby 03.12.07, 15:05 A jesteś pewien ,że tyle samo płacili za bilet? Może lecieli turystyczną ? Odpowiedz Link Zgłoś
sierzant_nowak A w jaki sposob Twoje 03.12.07, 15:12 pieniadze trafiaja do TVN ?????? Odpowiedz Link Zgłoś
rydzyk_smigly O to ci chodzi? 03.12.07, 15:06 wiadomosci.onet.pl/2914214,11,1,1,relacjetv.html Warto było wydać, żeby zobaczyć uciekającego przed dziennikarką Rydzola. Odpowiedz Link Zgłoś
prawo24 Re: O to ci chodzi? 03.12.07, 15:08 150 baksów co by nie pogadać to czysta korupcja. Odpowiedz Link Zgłoś