wilk_podhalanski 06.12.07, 18:13 Brak mi słów. Wilk Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
wilk_podhalanski Żartujesz. 06.12.07, 18:37 Biurwa siedzi w okienku i pije herbatę. Wilk Odpowiedz Link Zgłoś
marouder.eu Tak bylo. 06.12.07, 18:40 Czasy sie zmienili. Teraz biurwa po kierunku Administracja tytuluje sie prawniczka i zostaje zastepca ministra 0, by w nowej kadencji oskarzac ministra prawnika oraz "polemizowac z nastepnym parwnikiem, tym razem z opozycji. Odpowiedz Link Zgłoś
trzymilionowy.post Re: Kempa. 06.12.07, 18:39 Głośno i emocjonalnie krzyczy, to się nadaje. Odpowiedz Link Zgłoś
morgana_le_fay Re: Kempa. 06.12.07, 18:44 Od pierwszego wejrzenia wyglądała mi na dno i cztery metry mułu. Z każdym wejrzeniem więcej mułu. Odpowiedz Link Zgłoś
teen69 Re: Kempa. 06.12.07, 18:53 Kazdy broni sie przed kryminalem, nawet blondynka z ciemmnymi odrostami. A swoja droga ciekawe. Skad takich biorą na etaty wiceministrow? Odpowiedz Link Zgłoś
joella.r czy ona nie mówi "bynajmniej" zamiast 06.12.07, 19:11 "przynajmniej"? czy mi się zdawało? Odpowiedz Link Zgłoś
rydzyk_smigly Re: czy ona nie mówi "bynajmniej" zamiast 06.12.07, 19:14 Dobrze Ci się wydaje bynajmniej. Odpowiedz Link Zgłoś
joella.r i stanie taka później i nawymyśla 06.12.07, 19:25 ludziom od wykształviuchów cały ten pis taki cholernie niedorobiony Odpowiedz Link Zgłoś
ka12332 Re: Kempa. 06.12.07, 20:04 ta Kępa jest boska niczym nelly :) -- apostazja.pl/ Odpowiedz Link Zgłoś
snajper55 A Moczara jakiegoś w PiS nie mają ? /nt 07.12.07, 02:04 wilk_podhalanski napisał: > > Brak mi słów. > > Wilk Odpowiedz Link Zgłoś
wyksztalciuch Re: A Moczara jakiegoś w PiS nie mają ? /nt 07.12.07, 02:10 A ja się cieszę, autentycznie! Cieszę się, że oni mają w tym pisie takie Kempy, Nelle, Bruździńskich i Girzyńskich. Oby ich mieli jak najwięcej. To jest gwarancja, że pisiory skończą tak jak lepperowcy. Odpowiedz Link Zgłoś
dr.krisk Ja też się cieszę... 07.12.07, 02:13 PiS po klęsce wyborczej wygląda jak panopticum dziwadeł różnych, co jeden/jedna to lepszy. Gabinet osobliwości doktora Caligari :) Odpowiedz Link Zgłoś
snajper55 Re: A Moczara jakiegoś w PiS nie mają ? /nt 07.12.07, 13:36 wyksztalciuch napisał: > A ja się cieszę, autentycznie! Cieszę się, że oni mają w tym pisie > takie Kempy, Nelle, Bruździńskich i Girzyńskich. Oby ich mieli jak > najwięcej. To jest gwarancja, że pisiory skończą tak jak lepperowcy. Zapomniałeś o Fotydze, Kurskim, Karskim... Ale fakt, długo by wymieniać. ;) Trzeba z tymi wszystkimi gwiazdami jak najczęściej wywiady przeprowadzać, pokazywać w świetle reflektorów. Niech wszyscy widzą, jaki jest PiS. S. Odpowiedz Link Zgłoś
weissensee Re: Kempa. 07.12.07, 03:11 Pisiacy doszli do wniosku, że trzeba schować Ziobrę, bo zanadto skompromitowany, i wystawili Klempę. Tyż piknie. Odpowiedz Link Zgłoś
kicior99 Re: Kempa. 07.12.07, 04:17 > Brak mi słów. a mnie nie. Tyle że za ich użycie polecę na osła. Odpowiedz Link Zgłoś
krwawy.zenek Re: Kempa. 07.12.07, 21:59 Nędzna kreatura to byłby niezasłużoby komplement... Odpowiedz Link Zgłoś
usia60 Re: Kempa. 07.12.07, 23:02 Ale ta nędzna kreatura była wice Ziobry.I to jest przerażające, teraz dopiero dokładnie widać jaki mieliśmy rząd, zgroza. Odpowiedz Link Zgłoś
krwawy.zenek Re: Kempa. 07.12.07, 23:03 Kryże, Kempa, Duda. A najbliższym doradcą niejaki Czabański. Takiej zbieraniny już na szczęście nigdy w ministerstei nie będzie, bo to statystycznie nieprawdoipodobne. Odpowiedz Link Zgłoś
wikul Re: Kempa. 07.12.07, 22:01 wilk_podhalanski napisał: > Brak mi słów. > > Wilk Napisz Klempa, i nic nie musisz dodawać. Odpowiedz Link Zgłoś
szop-papracz Szop protestuje 08.12.07, 00:32 wikul napisał: > wilk_podhalanski napisał: > > > Brak mi słów. > > > > Wilk > > > Napisz Klempa, i nic nie musisz dodawać. Klempa jest szlachetną samicą łosia. Czy Ziobro może się z łosiem równać ?> Pytam i zapytywuje, ja Szop ? Odpowiedz Link Zgłoś
mistrz_ognia są słowa idealnie komentujące tę sytuację... 07.12.07, 22:24 Zbigniew Herbert "Potega smaku" ...lecz piekło w tym czasie było jakie mokry dół zaułek morderców bark nazwany pałacem sprawiedliwości samogonny Mefisto w leninowskiej kurtce posyłał w teren wnuczęta Aurory chłopców o twarzach ziemniaczanych bardzo brzydkie dziewczyny o czerwonych rękach Zaiste ich retoryka była aż nazbyt parciana (Marek Tulliusz obracał się w grobie) łańcuchy tautologii parę pojęć jak cepy dialektyka oprawców żadnej dystynkcji w rozumowaniu składnia pozbawiona urody koniunktiwu... Odpowiedz Link Zgłoś
hejnalista Oddaj nie swoje !!!!!!!!!!!! 07.12.07, 22:55 czy już rozliczyła się z ministerstwem ze służbowego laptopa ? Odpowiedz Link Zgłoś
nonno1 Re: Jest medialna, jak Lepper, też zostanie 07.12.07, 23:35 wylansowana! Media uwielbiają takie indywidua! Bo taki tam mądrala profesor Ćwiąkalski, jaki to show dla mediów? Kto zechce słuchać tego wymądrzania się? Odpowiedz Link Zgłoś
morgana_le_fay Re: Jest medialna, jak Lepper, też zostanie 07.12.07, 23:44 > Kto zechce słuchać tego wymądrzania się? Ja... Kurcze, jaki człowiek był przez dwa lata wyposzczony inteligentnej mowy, to niezależnie od dziedziny sobie posłucha. I Ćwiąkalskiego, i Klicha, nawet niech do mnie Rostowski o PKB i finansach mówi, to choć to dla mnie bajki o żelaznym wilku, to cholera, słów melodia urzeka. Odpowiedz Link Zgłoś
elena4 Re: Jest medialna, jak Lepper, też zostanie 08.12.07, 00:21 No bo to kurczę trzeba mieć specjalne talenta. Odpowiedz Link Zgłoś
ofiara_systemu Ona jest naprawdę "mniej niż Zero" 08.12.07, 01:10 Takiej tępej baby to ja dawno w telewizji nie widziałem . Odpowiedz Link Zgłoś
piotr7777 Re: na takie osoby jak Kruk i Kempa 08.12.07, 01:28 ...jest jeden sposób - należy zawsze wychodzic z sejmu gdy wchodzą na mównicę. Najlepiej gdyby zaczął LiD a potem to już pójdzie. Odpowiedz Link Zgłoś
gryziec Re: na takie osoby jak Kruk i Kempa 08.12.07, 01:38 I to jest genialny pomysł! Wyślij to mailem na skrzynki sejmowe paru wpływowych posłów z lewej strony sali. Odpowiedz Link Zgłoś
ddb2 Re: na takie osoby jak Kruk i Kempa 08.12.07, 09:20 Kempa wlasnie w TOK FM znowu podkreslila, ze jest kobieta. Ciekawe, z jakiego powodu w kazdej rozmowie ten watek wysuwa? Plec zmienila i sobie to utrwala? Odpowiedz Link Zgłoś
ddb2 Re: na takie osoby jak Kruk i Kempa 08.12.07, 09:30 Znowu podkreslila, ze byla mala dziewczynka. Ki diabel? Najpierw tlusty Kaminski byl mala dziewczynka, teraz ta? Dziwna partia, doprawdy.... Odpowiedz Link Zgłoś
przemasowski Re: Kempa. 08.12.07, 10:02 wilk_podhalanski napisał: > > Brak mi słów. > > Wilk Kawał francy ze Szczercowa... Odpowiedz Link Zgłoś