cassidy_i 19.12.07, 10:05 zachowują się na sali sejmowej gorzej niż SO swego czasu. Pokazują swoją TOLERANCJE i kulturę w pełnej krasie. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
wos9 Re: Posłowie z SLD 19.12.07, 10:07 cassidy_i napisała: > zachowują się na sali sejmowej gorzej niż SO swego czasu. > Pokazują swoją TOLERANCJE i kulturę w pełnej krasie. A co powiesz o zachowaniu parlamentarzystów PiS-u. Albo o Kempie, która powiedziała właśnie, że jest poddawana takim samym naciskom, jak... Barbara Blida? Odpowiedz Link Zgłoś
venus99 Re: Posłowie z SLD 19.12.07, 10:10 kempa mać? krzykiem i agresją menelstwo pisuarowe chce zmienić prawde. Odpowiedz Link Zgłoś
kozaki_wiesi Re: Posłowie z SLD 19.12.07, 10:11 Mała różnica jest. Blida była w węglowej mafii i przyjmowała łapówki a Kempa nie. Blida jednak, w odróznieniu od czerwonej hołoty z SLD, miała na tyle honoru że skończyła ze sobą gdy jej machloje wyszły na jaw. Odpowiedz Link Zgłoś
venus99 Re: Posłowie z SLD 19.12.07, 10:13 powiedziałbym nawet,że jest duża różnica,Blida nie przyjmowała łapówek i swój honor miała a Kempa to poprostu kempa mać. Odpowiedz Link Zgłoś
kozaki_wiesi Re: Posłowie z SLD 19.12.07, 10:19 No tak. Tylko niewinni strzelają do siebie na widok policji. Odpowiedz Link Zgłoś
cassidy_i Re: Posłowie z SLD 19.12.07, 10:11 Narazie: Wypowiadało się czworo z pis , a ci z sld z ławek sejmowych krzyczeli. Odpowiedz Link Zgłoś
cassidy_i Re: Posłowie z SLD 19.12.07, 10:15 Ale bardzo mnie to cieszy że tak godnie zastępują w sejmie Leppera. -- Odpowiedz Link Zgłoś
venus99 Re: Posłowie z SLD 19.12.07, 10:16 nie zastępują.posłowie pisuarowi od swoich byłych sojuszników z samoobrony NICZYM sie nie różnią. Odpowiedz Link Zgłoś
cassidy_i Re: Posłowie z SLD 19.12.07, 10:18 wos9 napisała: > cassidy_i napisała: > > > zachowują się na sali sejmowej gorzej niż SO swego czasu. > > Pokazują swoją TOLERANCJE i kulturę w pełnej krasie. > > A co powiesz o zachowaniu parlamentarzystów PiS-u. > Albo o Kempie, która powiedziała właśnie, że jest poddawana > takim samym naciskom, jak... Barbara Blida? Kempę CBA , nie nawiedza w domu , więc niech nie pitoli bzdur. Odpowiedz Link Zgłoś
wos9 Re: Posłowie z SLD 19.12.07, 10:24 cassidy_i napisała: > wos9 napisała: > > > cassidy_i napisała: > > > > > zachowują się na sali sejmowej gorzej niż SO swego czasu. > > > Pokazują swoją TOLERANCJE i kulturę w pełnej krasie. > > > > A co powiesz o zachowaniu parlamentarzystów PiS-u. > > Albo o Kempie, która powiedziała właśnie, że jest poddawana > > takim samym naciskom, jak... Barbara Blida? > > Kempę CBA , nie nawiedza w domu , więc niech nie pitoli bzdur. No to jej to powiedz!!! Odpowiedz Link Zgłoś
cassidy_i Re: Posłowie z SLD 19.12.07, 10:28 wos9 napisała: > cassidy_i napisała: > > > wos9 napisała: > > > > > cassidy_i napisała: > > > > > > > zachowują się na sali sejmowej gorzej niż SO swego czasu. > > > > Pokazują swoją TOLERANCJE i kulturę w pełnej krasie. > > > > > > A co powiesz o zachowaniu parlamentarzystów PiS-u. > > > Albo o Kempie, która powiedziała właśnie, że jest poddawana > > > takim samym naciskom, jak... Barbara Blida? > > > > Kempę CBA , nie nawiedza w domu , więc niech nie pitoli bzdur. > > No to jej to powiedz!!! Własnie to zrobiłam swoim powyższym wpisem. Odpowiedz Link Zgłoś
jola_iza Re: Jarek przeszedł do SLD? 19.12.07, 10:19 Razem z Gosiem i resztą ?:)) cassidy_i napisała: > zachowują się na sali sejmowej gorzej niż SO swego czasu. Odpowiedz Link Zgłoś
cassidy_i Re: Jarek przeszedł do SLD? 19.12.07, 10:23 jola_iza napisała: > Razem z Gosiem i resztą ?:)) > cassidy_i napisała: > > > zachowują się na sali sejmowej gorzej niż SO swego czasu. Jedni drugich warci.Póki co. Zamiast "cyrku" mamy "film z akcją" A miał być sejm. Odpowiedz Link Zgłoś
ponte_aronte jak tak kochasz biedny krzywdzony pis 19.12.07, 10:27 to ulżyj sobie do końca i i nabluzgaj na p. Blidę Odpowiedz Link Zgłoś
cassidy_i Re: jak tak kochasz biedny krzywdzony pis 19.12.07, 10:32 ponte_aronte napisał: > to ulżyj sobie do końca i i nabluzgaj na p. Blidę Wyciągasz zbyt daleko idące i pochopne wnioski , no ale to niestety świadczy o tobie.I nie jesteś w tak chorym myśleniu odosobniony. Ja się zachwycam jedynie tolerancją i kulturalnym zachowaniem SLD w sejmie. Odpowiedz Link Zgłoś
ponte_aronte w twoich oczach pisowi wolno - zachowuje się 19.12.07, 10:38 gorzej niz ławki lidu, przyjrzyj się uważnie a lidowi nie wolno, w dodatku w tak waznej sprawie Odpowiedz Link Zgłoś
cassidy_i Re: w twoich oczach pisowi wolno - zachowuje się 19.12.07, 10:40 ponte_aronte napisał: > gorzej niz ławki lidu, przyjrzyj się uważnie > a lidowi nie wolno, w dodatku w tak waznej sprawie Ależ wszystko wszystkim wolno. Odpowiedz Link Zgłoś
usia60 Re: jak tak kochasz biedny krzywdzony pis 19.12.07, 10:38 Chyba oglądasz inny Sejm niż my, bo nawet małe dziecko pyta czemu ci z lewej strony cały czas krzyczą.To już trzeba być nawiedzonym pisowcem, żeby pisać takie oczywiste nonsensy.To jest oczywista oczywistość jak mawia twój wódz, który wparował na mównicę z okrzykiem "boicie się mnie". Odpowiedz Link Zgłoś
cassidy_i Re: jak tak kochasz biedny krzywdzony pis 19.12.07, 10:43 Rozwiń swoją myśl , bo nie wiem o co ci chodzi. A dziecku włacz film dla dzieci. Odpowiedz Link Zgłoś
wiosnaludzikow bo to frustraci 19.12.07, 10:46 i mają swiadomość, że Po prowadzi przede wszystkim SLD do śmierci politycznej Odpowiedz Link Zgłoś
cassidy_i Do wyznawców SLD: 19.12.07, 10:47 Proszę mi tu nie wmawiać miłosci do pis. Nie mam nic wspólnego z pisem a jedynie zachwycam się Tolerancją przez duże T , SLD. Odpowiedz Link Zgłoś
wos9 To dlaczego twoje wpisy nie dotyczą także PiS? Bo 19.12.07, 10:50 cassidy_i napisała: > Proszę mi tu nie wmawiać miłosci do pis. > Nie mam nic wspólnego z pisem a jedynie zachwycam się Tolerancją > przez duże T , SLD. u nich taka tolerancja? Choćby przez małe "t"? Odpowiedz Link Zgłoś
cassidy_i Re: To dlaczego twoje wpisy nie dotyczą także PiS 19.12.07, 10:55 Bo jak zaczełam oglądać sejm to się darli ci z LiDu. Idę oglądać dalej. -- Odpowiedz Link Zgłoś
wos9 Re: To dlaczego twoje wpisy nie dotyczą także PiS 19.12.07, 10:56 cassidy_i napisała: > Bo jak zaczełam oglądać sejm to się darli ci z LiDu. > > Idę oglądać dalej. To nie widziałaś, jak darli się ci z PiS-u? I co mówili choćby Kempa, Jarkacz i Gisiewski??? Odpowiedz Link Zgłoś
cassidy_i Re: To dlaczego twoje wpisy nie dotyczą także PiS 19.12.07, 11:26 wos9 napisała: > cassidy_i napisała: > > > Bo jak zaczełam oglądać sejm to się darli ci z LiDu. > > > > Idę oglądać dalej. > > To nie widziałaś, jak darli się ci z PiS-u? I co mówili choćby > Kempa, Jarkacz i Gisiewski??? Nie widziałam.Jak pisałam to nie mogłam oglądać.Ale pewnie będą powtórki. Jak zaczełam oglądać to wypowiedziało się kilku z pis i tak się złożyło że tych kilku, mówiło spokojnie a ci z lidu krzyczeli z ławek. I to wszystko. Odpowiedz Link Zgłoś
ponte_aronte a może mieli rację? skąd możesz wiedzieć? 19.12.07, 11:00 ale dla ciebie to okazja, żeby natychmiast nawrzucać lidowi Odpowiedz Link Zgłoś
cassidy_i Re: a może mieli rację? skąd możesz wiedzieć? 19.12.07, 11:21 Tu nie chodzi o racje , tylko o zachowanie i niczego nikomu nie wrzucam , tylko chcę żeby sejm był sejmem a nie budką z piwem.A tak się składa że najwięcej o tolerancji właśni lid trąbi , choć w praktyce jakoś im to nie wychodzi. Odpowiedz Link Zgłoś
usia60 Re: Do wyznawców SLD: 19.12.07, 10:55 Nie jestem wyznawcą Lid-u, jestem tylko obiektywna co u was w Pisi-e jest zjawiskiem niezrozumiałym.Nie wciągniesz mnie w jałową dyskusję, ani nie dam się wyprowadzić z równowagi, twoimi odpisanymi z kartki instrukcjami, które wydał na dzień dzisiejszy wielki wódz.W ogóle nie rozumiesz powagi sytuacji i tragedii jaka spotkała B.Blidę i jej rodzinę. Odpowiedz Link Zgłoś
cassidy_i Re: Do wyznawców SLD: 19.12.07, 10:56 usia60 napisała: > Nie jestem wyznawcą Lid-u, jestem tylko obiektywna co u was w Pisi- e > jest zjawiskiem niezrozumiałym.Nie wciągniesz mnie w jałową > dyskusję, ani nie dam się wyprowadzić z równowagi, twoimi odpisanymi > z kartki instrukcjami, które wydał na dzień dzisiejszy wielki wódz.W > ogóle nie rozumiesz powagi sytuacji i tragedii jaka spotkała B.Blidę > i jej rodzinę. Pomyliłeś kwiatuszku adresata swojego wpisu. TO NIE DO MNIE. Odpowiedz Link Zgłoś
goldenwomen3 Posłowie z SLD w jakich partiach nie byli? 19.12.07, 11:02 Tyle razy ulegali metamorfozie i przepoczwarzaniu , że trudno zgadąć i ch prawdziwe korzenie.Pomijając PZPR bo wiadomo ze to ich matka- rodina. Odpowiedz Link Zgłoś
wos9 Re: Posłowie z SLD w jakich partiach nie byli? 19.12.07, 11:18 goldenwomen3 napisała: > Tyle razy ulegali metamorfozie i przepoczwarzaniu , że trudno zgadąć > i ch prawdziwe korzenie.Pomijając PZPR bo wiadomo ze to ich matka- > rodina. Przecież to PiS = bolszewia w najczystszej postaci złociutka! Odpowiedz Link Zgłoś
stan.borys Brawo posłowie SLD ! 19.12.07, 11:23 Jedyna opozycja z prawdziwego zdarzenia w Sejmie ! Odpowiedz Link Zgłoś
karol.kowalik5 Re: Brawo posłowie SLD ! 19.12.07, 15:23 stan.borys napisał: > Jedyna opozycja z prawdziwego zdarzenia w Sejmie ! Popieram. Odpowiedz Link Zgłoś