jaa_ga 03.03.08, 15:33 Wczoraj wreszcie, choć jeszcze nie do końca, pękła solidarność zawodowa dziennikarzy w tej sprawie. Piotr Gabryel w Puszce Paradowskiej napomknął o rodzinnych koligacjach Kani i Janeckiego. Są małżeństwem Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
splkm Re: A to nie jest 03.03.08, 15:46 pudelka ?? żartujesz.. pękła solidarność zawodowa dziennikarzy w tej sprawie. Odpowiedz Link Zgłoś
off_nick Tak 03.03.08, 15:50 twierdzi autorka wątku;ona różne rzeczy twierdziła;-) splkm > Odpowiedz Link Zgłoś
splkm Re: Tak 03.03.08, 15:59 mało tego... była adminem na Forum Warszawa... przekręty szły... pamiętam jak wątki wywalała :) Odpowiedz Link Zgłoś
sqz Re: Kania - Janecka 03.03.08, 16:33 sa małżeństwem , dziwne by bylo gdyby sypiali osobno :P Odpowiedz Link Zgłoś
trzymilionowy.post Re: Kania - Janecka 03.03.08, 15:44 jaa_ga napisała: Piotr Gabryel w Puszce Paradowskiej napomknął o rodzinnych koligacjach Kani i Janeckiego. Są małżeństwem Janecki powinien zawiesić sam siebie?:-) Jestem ciekaw od kiedy i czy mieszka w domu z pożyczki. Odpowiedz Link Zgłoś
boblebowsky Re: Kania - Janecka 03.03.08, 16:24 > Janecki powinien zawiesić sam siebie?:-) > > Jestem ciekaw od kiedy i czy mieszka w domu z pożyczki. O tym samym pomyślałem. Widzę jednak że dla Pisdactwa nie ma to najmniejszego znaczenia. Odpowiedz Link Zgłoś
trzymilionowy.post Re: Kania - Janecka 03.03.08, 16:32 Byłby z tego niezły numer. Stan faktyczny wyjdzie w śledztwie bo Kania i Dochnal złożyli na siebie doniesienia czyli to tylko kwestia czasu. Odpowiedz Link Zgłoś
t-800 A co tam w sprawie rozpłatanych dysków... 03.03.08, 16:14 ... z laptopów Ziobry? No i Paździoch wsadził już Kaczyńskiego na 10 lat za zbrodnię taką jaką stosują w kinach teatrach? :-) Oj, Druga Irlandia. :-) Odpowiedz Link Zgłoś
haen1950 Re: Kania - Janecka 03.03.08, 16:28 Słuchałem Janeckiego wczoraj, u Sakiewicza. Mówił o niej, jak osobie trzeciej, obcej. A to łajza, wstydzi się żony, ale forsę brał i się cieszył. Odpowiedz Link Zgłoś