zoro_wieczorowo_poro 27.04.08, 11:28 "Sejm w kuluarach aż huczał i innej orientacji Ziobry" hehehehe ...a Putru to aż wąsy opadły. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
zoro_wieczorowo_poro Niesiołowski wejdzie na liste 27.04.08, 11:34 osób na które PiSdzielce się obraziły. Obok Palikota który odważył się odezwać w sprawie zdrowia Mamrota. teraz Niesioł coś bąknął o orientacji kogoś we władzach PiSu :D...hehehe...ciekawe o kim myślał ? Odpowiedz Link Zgłoś
masuma Re: Niesiołowski wejdzie na liste 27.04.08, 11:35 He he czekam kiedy zażadają sprostowania :-))) Odpowiedz Link Zgłoś
zoro_wieczorowo_poro Re: Niesiołowski wejdzie na liste 27.04.08, 11:39 hehehe ..ale partia , jak to stwierdził pan zapijaczony_ryj - Partia inaczej Sprawnych, bo jak nazwać partię której szef z zastępcą są inni seksualnie i mentalnie niż wiekszość? hehehe Odpowiedz Link Zgłoś
masuma Re: Niesiołowski wejdzie na liste 27.04.08, 11:40 Dlatego księżulków tak popierają. Swój swego zawsze poprze Odpowiedz Link Zgłoś
3promile Re: Niesiołowski wejdzie na liste 27.04.08, 13:22 Nie ten target. Księżulkowie preferują młodych chłopców, a pisięta... ...niskich Odpowiedz Link Zgłoś
elwer-pancerfaust44 Re: Niesiołowski wejdzie na liste 27.04.08, 11:41 A to dopiero news.Przecież J Kaczyński powiedział w Brukseli że on nie jest homofobem a nawet w jego rządzie są osoby o orientacji homoseksualnej.A że nie podał nazwisk,cóż może te osoby go nie upoważniły.A tu news bo jakiś polytyczek półgębkiem,pół żartem czy półserio coś bąknął(pierdnął). "Kto żyje dostatecznie długo,ten doczeka wszystkiego.Przyjaciele staną się wrogami,a wrogowie- przyjaciółmi.Mędrcy-głupcami,a głupcy-mędrcami.Białe będzie czarnym,a czarne-białym.Wystarczy nie spieszyć się z umieraniem"(A Minkiewicz). Odpowiedz Link Zgłoś
paczula8 Re: Niesiołowski wejdzie na liste 27.04.08, 11:59 > Niesioł coś bąknął o orientacji kogoś we władzach > PiSu :D...hehehe...ciekawe o kim myślał ? Zorro, dlaczego jestes takim homofobem? Odpowiedz Link Zgłoś
zoro_wieczorowo_poro Re: Niesiołowski wejdzie na liste 27.04.08, 12:05 a na jakiej podstawie tak sądzisz paczulo? Odpowiedz Link Zgłoś
paczula8 Re: Niesiołowski wejdzie na liste 27.04.08, 12:14 Twoje zainteresowanie orientacją seksualną bliźnich wydaje mi sie niezdrowe ...:) Odpowiedz Link Zgłoś
paczula8 to było do Zorro :) 27.04.08, 12:15 paczula8 napisała: > Twoje zainteresowanie orientacją seksualną bliźnich wydaje mi sie niezdrowe ... > :) > > > Odpowiedz Link Zgłoś
zoro_wieczorowo_poro Re: to było do Zorro :) 27.04.08, 12:28 interesuje mnie tylko i wyłącznie paczulo zakłamywanie rzeczywistości i próby usprawiedliwania gałgaństw poprzez nieudolne mieszanie polityki ze sprawami łóżkowymi. Jakby pan Ziobro sypiał ze zdechłym koniem to jest to jego obywatelskie prawo . Ale jakby w międzyczasie ktoś twierdził , że pan Ziobro sypia z kimś kto ma wpływ na kształtowanie opinii , poprzez odpowiednie ukierunkowanie informacji w publicznej TV, na dodatek tym próbuje usprawiedliwić odkryte fakty wskazujące na powiązania pana ministra-pani "ministrowej" (hehehe)-CBA to nie nazywaj tego moja homofobią. ok? Odpowiedz Link Zgłoś
paczula8 Re: to było do Zorro :) 27.04.08, 19:15 zoro_wieczorowo_poro napisał: > interesuje mnie tylko i wyłącznie paczulo zakłamywanie rzeczywistości i próby > usprawiedliwania gałgaństw > (...) i to dlatego napisałeś: "jak nazwać partię której szef z zastępcą są inni seksualnie i mentalnie niż wiekszość? hehehe" - acha. > to nie nazywaj tego moja homofobią. ok? nie. nie jest ok, Zorro. Odpowiedz Link Zgłoś
zoro_wieczorowo_poro Re: to było do Zorro :) 27.04.08, 19:37 oj paczula co ja już z Toba mam . sprecyzujmy zatem."jak nazwać partię której szef z zastępcą są > inni seksualnie i mentalnie niż wiekszość? hehehe" a na ustach , sztandarach i prasie partyjnej " Homoseksualiści to zwierzęta i wysłannicy diabła - twierdzi Paweł Zyzak z bielskiego PiS na łamach partyjnej gazety" Odpowiedz Link Zgłoś
paczula8 Re: to było do Zorro :) 27.04.08, 20:06 zoro_wieczorowo_poro napisał: > oj paczula co ja już z Toba mam . > sprecyzujmy zatem."jak nazwać partię której szef z zastępcą są > > inni seksualnie i mentalnie niż wiekszość? hehehe" Zorro, dajmy spokój z tym politpoprawnym językiem:) sugerujesz, że Kaczyński to pedał? > a na ustach , sztandarach i prasie partyjnej " Homoseksualiści to > zwierzęta i wysłannicy diabła - twierdzi Paweł Zyzak z bielskiego PiS na łamach partyjnej gazety" Przepraszam, ale nie zrozumiałam ... Zyzik twierdzi, ze homose aaa co se będę palce łamała - Zyzik twierdzi, ze pedały to zwierzęta czy, że na sztandarach ... ?:D Odpowiedz Link Zgłoś
doc.torov Re: Niesiołowski wejdzie na liste 27.04.08, 19:14 paczula8 napisała: > Twoje zainteresowanie orientacją seksualną bliźnich wydaje mi sie niezdrowe ... > :) Podobnie reagowaliście w PiSie na zainteresowania waszymi UBeckimi kwitami z IPNu. Odpowiedz Link Zgłoś
porannakawa20 Re: Niesiołowski wejdzie na liste 27.04.08, 20:23 zoro_wieczorowo_poro napisał: > osób na które PiSdzielce się obraziły. Obok Palikota który odważył się odezwać > w > sprawie zdrowia Mamrota. teraz Niesioł coś bąknął o orientacji kogoś we władzac > h > PiSu :D...hehehe...ciekawe o kim myślał ? To przecież sam Kaczyński zapewniał za granicą, że w rządzie PiS są homoseksualiści. Zapomnieli już o tym pisiorki szeregowe? Obrażają się na tych co to przypomną to chwalenie się? Hłe, hłe! Odpowiedz Link Zgłoś
bard333 czegoś nie rozumiem, to znaczy pedały na paradach 27.04.08, 23:49 są ok, a inne juz be...?? więc zakładając, że Ziobro jest pedziem, choć nim nie jest, to tym bardziej jeden tłuk forumowy z drugim powinien piac peany na jego cześć...:))) Odpowiedz Link Zgłoś
zoro_wieczorowo_poro Re: czegoś nie rozumiem, to znaczy pedały na para 27.04.08, 23:56 też mi nowość. Pokaż jeden wątek gdzie cokolwiek rozumiesz ..hehehe..cieciu. Bez odbioru bo ide spać i nie mam niestety czasu na miłą jak zwykle pogawędkę z tak przeuroczym kierowcą żuka jak ty..cieciu :D Odpowiedz Link Zgłoś
teen69 Re: Niesiołowski kwieciście 27.04.08, 11:46 Mamrot z zona rozmawiają: on myśli, ze mówi po wolsku, ona mysli, ze mówi po angielsku. Nie wiem kto w tym stadle chodzi w rajstopach? Odpowiedz Link Zgłoś
paczula8 Re: Niesiołowski kwieciście 27.04.08, 12:02 jola_iza napisała: > dołożył i tak trzymać :) Jolu, podobało Ci się chamstwo Niesiołowskiego? Odpowiedz Link Zgłoś
elwer-pancerfaust44 Re: Niesiołowski kwieciście 27.04.08, 12:18 Poseł Niesiołowski w każdej epoce byłby reliktem przeszłości. "Kto żyje dostatecznie długo,ten doczeka wszystkiego.Przyjaciele staną się wrogami,a wrogowie- przyjaciółmi.Mędrcy-głupcami,a głupcy-mędrcami.Białe będzie czarnym,a czarne-białym.Wystarczy nie spieszyć się z umieraniem"(A Minkiewicz). Odpowiedz Link Zgłoś
jola_iza Re: Niesiołowski kwieciście 27.04.08, 13:29 Paczulo, powiem tak: wykaż chamstwo. Cóż tak zabolało Twoje uszy? Właśnie przed chwilą usłyszałam starą wypowiedź Jarka: "gdyby Blida w 1989 wybrała inną opcję to by żyła" Dla mnie to była chamska odzywka tuż po śmierci. Niesiołowski cóż powiedział? Odpowiedz Link Zgłoś
paczula8 Re: Niesiołowski kwieciście 27.04.08, 19:06 jola_iza napisała: > Paczulo, powiem tak: wykaż chamstwo. Cóż tak zabolało Twoje uszy? Jolu, czy my oglądałyśmy ten sam program? Czy wg Ciebie wyznanie, narodowość, orientacja seksualna to nie sa sprawy sciśle prywatne? Czy wypada, zeby Marszałek Sejmu zajmował sie plotami rodem z magla? Ciekawa jestem, czy z podobnym spokojem, żeby nie powiedziec zadowoleniem przyjmiesz sytuację, jesli w czasie kolejnej 'kawy na ławę' ktos komuś zajrzy w spodnie, by nastepnie, zadowolonym głosem oznajmić: przynajmniej okazało sie, ze facet jest normalnego wyznania. I to ja, antypostępowiec, mam tłumaczyc takie rzeczy postępowcom?:) Odpowiedz Link Zgłoś
jola_iza Re: Niesiołowski kwieciście 27.04.08, 19:25 Paczulo,Niesiołowski powiedział:"Cały PiS jeden z liderów się rozwodzi, drugi żyje w konkubinacie, innego zamknęli" -wykaż chamstwo. To nie są plotki, to są fakty.Ściśle prywatne to są Twoje i moje sprawy a nie osób publicznych. Odpowiedz Link Zgłoś
paczula8 Re: Niesiołowski kwieciście 27.04.08, 19:56 Nie, Jolu. Niesiołowski powiedział: "PiS, katolickie sumienie, partia która uchodzi prawie za zbrojne ramię Kościoła, a tam: jeden się rozwiódł, drugi ma konkubinę, trzeci chodzi na pochody pierwszomajowe z gen. Jaruzelskim, czwarty ma problemy z alkoholem, piątego zamknęli" - Ty piszesz, że takie są fakty, a ja Ci powiem tak: takich faktów nie znam, nie wiem kto ma konkubinę, kto sie rozwiódł i kto spi z kotem. Takie rzeczy mnie w ogóle nie interesują i oczekuję, że w powaznym publicystycznym programie nie będa poruszane. Jolu ... wyznanie, narodowość i orientacja seksualna to są sprawy, o których w cywilizowanych, a szczególnie w postepowych, mediach sie nie rozmawia. Najwyraźniej sie pomyliłam, w ocenie TVN-u. Odpowiedz Link Zgłoś
bush_w_wodzie integrity 27.04.08, 23:38 paczula8 napisała: > Nie, Jolu. Niesiołowski powiedział: > "PiS, katolickie sumienie, partia która uchodzi prawie za zbrojne > ramię Kościoła, a tam: jeden się rozwiódł, drugi ma konkubinę, > trzeci chodzi na pochody pierwszomajowe z gen. Jaruzelskim, czwarty > ma problemy z alkoholem, piątego zamknęli" > - Ty piszesz, że takie są fakty, a ja Ci powiem tak: takich faktów > nie znam, nie wiem kto ma konkubinę, kto sie rozwiódł i kto spi z > kotem. Takie rzeczy mnie w ogóle nie interesują i oczekuję, że w > powaznym publicystycznym programie nie będa poruszane. > > Jolu ... wyznanie, narodowość i orientacja seksualna to są sprawy, o > których w cywilizowanych, a szczególnie w postepowych, mediach sie > nie rozmawia. Najwyraźniej sie pomyliłam, w ocenie TVN-u. > jest takie slowko angielskie. w kregu kultury anglosaskiej piekielnie istote dla polityka. oznacza z gruba tyle ze polityk zyje zgodnie z tym co sam glosi. dzieki temu jest wiarygodny polityk ktory robi jedno udaje drugie a mowi trzecie - staje sie zwykla szmata jesli pan ziobro - za posrednictwem kurskiego - wrzuca jakies soczyste sugestie co do swojego zycia prywatnego - w dodatku po to zeby wykpic sie od dosyc powaznych zarzutow - to sam robi ze swojego zycia prywatnego sprawe publiczna a orientacja jest zupelnie drugorzedna. natomiast pierwszorzedna jest kwestia - czy pan ziobro chce oszukac obywateli i wymiar sprawiedliwosci by uniknac odpowiedzialnosci za swoje niegodne - a moze wrecz bezprawne - dzialania? Odpowiedz Link Zgłoś
paczula8 Re: integrity 27.04.08, 23:53 > jesli pan ziobro - za posrednictwem kurskiego - wrzuca jakies soczyste sugestie co do swojego zycia prywatnego - w dodatku po > to zeby wykpic sie od dosyc powaznych zarzutow - to sam robi ze > swojego zycia prywatnego sprawe publiczna Nie wykluczam, ze masz rację, ale o zyciu prywatnym drugiej osoby mozna rozmawiac w rózny sposób ... powiedziec, ze Niesiołowski zachował sie jak panie z magla, byłoby obrazą dla pań. Dobranoc. Odpowiedz Link Zgłoś
bush_w_wodzie Re: integrity 28.04.08, 00:00 paczula8 napisała: > > jesli pan ziobro - za posrednictwem kurskiego - wrzuca jakies > soczyste sugestie co do swojego zycia prywatnego - w dodatku po > > to zeby wykpic sie od dosyc powaznych zarzutow - to sam robi ze > > swojego zycia prywatnego sprawe publiczna > > Nie wykluczam, ze masz rację, ale o zyciu prywatnym drugiej osoby > mozna rozmawiac w rózny sposób ... powiedziec, ze Niesiołowski > zachował sie jak panie z magla, byłoby obrazą dla pań. pozwalam sobie nie zgodzic sie z cytatu wynika ze on nawet nie wymienil nazwisk - i nie tyle enuzjazmowal sie kwestia tego kto z kim sypia - co raczej punktowal postawe dzialaczy pis pelna hipokryzji. a do tego polityk ma pelne prawo. bo przeciez jesli ktos stroi sie w piorka partii prawej sprawiedliwej i katolickiej - a w zyciu prywatnym lamie gloszone wartosci - to czy to nie jest po prostu oszukiwanie obywateli? > > Dobranoc. > milych snow Odpowiedz Link Zgłoś
warczacy_z_wilkami Jestem pod wrażeniem :) 27.04.08, 19:26 Paczula zabiera głos na temat programu który oglądała :) Tak trzymaj Odpowiedz Link Zgłoś
paczula8 Re: Jestem pod wrażeniem :) 27.04.08, 19:42 Pokazałam Ci, jak to sie robi:) Weź przykład. Odpowiedz Link Zgłoś
ayran Re: Niesiołowski kwieciście 27.04.08, 20:17 paczula8 napisała: > Czy wg Ciebie wyznanie, narodowość, orientacja seksualna to nie sa > sprawy sciśle prywatne? Narodowość prywatną sprawą? Bodaj każdy kwestionariusz osobowy zawiera rubrykę "narodowość" na równi z rubryką "obywatelstwo". Pewnie miesza ci się "ścisła prywatność" z niedyskryminowaniem ze względu na narodowość, wyznanie czy orientację. Przejawem niedyskryminacji jest m.in. to, że każdy może powiedzieć o swojej narodowosci, religii czy orientacji seksualnej i nic go za to złego nie spotka. A swoją drogą Niesiołowski nic nie mówił o ww. Może wskazał na rozbieżnośc pomiędzy stylem życia paru prominentnych członków PiS-u a deklarowaną przez tę partię katolicką ideologią. Odpowiedz Link Zgłoś
paczula8 Re: Niesiołowski kwieciście 27.04.08, 20:38 > A swoją drogą Niesiołowski nic nie mówił o ww. Może wskazał na rozbieżnośc pomiędzy stylem życia paru prominentnych członków PiS-u a deklarowaną przez tę partię katolicką ideologią. Niesiołowski w zaden sposób nie jest uprawniony do tego, zeby oceniać rozbiezność pomiędzy stylem zycia (powtarzam, nikt nikomu pod kołderke zagladac nie powinien), a deklarowanym wyznaniem. A co do narodowoci ... pozwól, że moją myśl zobrazuję anegdotą:) Otóz spotkało sie dwóch dyrektorów orkiestry i jeden do drugiego mówi - w mojej orkiestrze nie ma antysemityzmu, bo w mojej orkiestrze gra trzech Żydów. Na to pada odpowiedź - a ja nie wiem, ilu Żydów gra w mojej orkiestrze... Wierze , że zrozumiałeś, pozdrawiam, paczula - katofaszystka, oszołomka i moher, hej;) Odpowiedz Link Zgłoś
ayran Re: Niesiołowski kwieciście 27.04.08, 21:32 paczula8 napisała: > Niesiołowski w zaden sposób nie jest uprawniony do tego, zeby > oceniać rozbiezność pomiędzy stylem zycia (powtarzam, nikt nikomu > pod kołderke zagladac nie powinien), a deklarowanym wyznaniem. Niesiołowski w żaden sposób nie jest, ty zaś jak najbardziej jesteś uperawniona do nadawania uprawnien Niesiołowskiemu. > > A co do narodowoci ... pozwól, że moją myśl zobrazuję anegdotą:) > Otóz spotkało sie dwóch dyrektorów orkiestry i jeden do drugiego > mówi - w mojej orkiestrze nie ma antysemityzmu, bo w mojej > orkiestrze gra trzech Żydów. > Na to pada odpowiedź - a ja nie wiem, ilu Żydów gra w mojej > orkiestrze... Rozumiem, że to amerykański dowcip. Taki sobie, jak każdy dowcip z przewidywalna pointą. Ten "dyrektor" (director) po naszemu nazywa się "dyrygent". > > > Wierze , że zrozumiałeś, > > pozdrawiam, > paczula - katofaszystka, oszołomka i moher, hej;) Odpowiedz Link Zgłoś
elwer-pancerfaust44 Re: Niesiołowski kwieciście 27.04.08, 21:37 Dyrygent nie wiedział ilu ma w orkiestrze Żydów,to był dyrygentem takiej orkiestry ci nie gra w weekendy,ale co to za orkiestra,chyba Glempa Millera. "Kto żyje dostatecznie długo,ten doczeka wszystkiego.Przyjaciele staną się wrogami,a wrogowie- przyjaciółmi.Mędrcy-głupcami,a głupcy-mędrcami.Białe będzie czarnym,a czarne-białym.Wystarczy nie spieszyć się z umieraniem"(A Minkiewicz). Odpowiedz Link Zgłoś
paczula8 Re: Niesiołowski kwieciście 27.04.08, 22:37 Ty tez nie zrozumiałes Elwer. Odpowiedz Link Zgłoś
elwer-pancerfaust44 Re: Niesiołowski kwieciście 27.04.08, 22:48 Zrozumiałem,dyrygenta nie interesowała narodowość-wyznanie,tylko umiejętności muzyków a pytający wiedział ilu ma takich koszernych(oficer KGB).Ale ten witz jest sztucznie wymyślony gdyż Żydzi nie pracują od wieczoru piątkowego do soboty wieczór(weekend!!) czyli w tej orkiestrze nie było żydów lub nie było w ogóle takiej orkiestry. "Kto żyje dostatecznie długo,ten doczeka wszystkiego.Przyjaciele staną się wrogami,a wrogowie- przyjaciółmi.Mędrcy-głupcami,a głupcy-mędrcami.Białe będzie czarnym,a czarne-białym.Wystarczy nie spieszyć się z umieraniem"(A Minkiewicz). Odpowiedz Link Zgłoś
paczula8 Re: Niesiołowski kwieciście 27.04.08, 23:12 elwer-pancerfaust44 napisał: > Zrozumiałem,dyrygenta nie interesowała narodowość-wyznanie,tylko > umiejętności muzyków a pytający wiedział ilu ma takich koszernych > (oficer KGB).Ale ten witz jest sztucznie wymyślony gdyż Żydzi nie > pracują od wieczoru piątkowego do soboty wieczór(weekend!!) czyli > w tej orkiestrze nie było żydów lub nie było w ogóle takiej > orkiestry. Jest jeszcze inne rozwiazanie, ten drugi uznał, ze nie ma tematu i uciął rozmowę. I tak własnie powinien był zachowac się Rymanowski... bo ta hstoria nie dotyczy Żydów i antysemityzmu, tylko pewnej filozogii, sposobu myslenia ... jeśli wiesz, co chcę powiedzieć :) Odpowiedz Link Zgłoś
elwer-pancerfaust44 Re: Niesiołowski kwieciście 27.04.08, 23:30 A czy Rymanowski to dziennikarz z klasą?Zauważyłem że nie lubi PiS i SLD więc jak mu się trafi okazja do dowalenia,to eksploatuje zdarzenie aż do (nie)wytrzymałości widzów.Taki dziennikarski zoil. "Kto żyje dostatecznie długo,ten doczeka wszystkiego.Przyjaciele staną się wrogami,a wrogowie- przyjaciółmi.Mędrcy-głupcami,a głupcy-mędrcami.Białe będzie czarnym,a czarne-białym.Wystarczy nie spieszyć się z umieraniem"(A Minkiewicz). Odpowiedz Link Zgłoś
paczula8 Re: Niesiołowski kwieciście 27.04.08, 22:35 ayran napisał: > paczula8 napisała: > > > Niesiołowski w zaden sposób nie jest uprawniony do tego, zeby > > oceniać rozbiezność pomiędzy stylem zycia (powtarzam, nikt nikomu > > pod kołderke zagladac nie powinien), a deklarowanym wyznaniem. > > Niesiołowski w żaden sposób nie jest, ty zaś jak najbardziej > jesteś uperawniona do nadawania uprawnien Niesiołowskiemu. Niesiołowski nie jest, ja nie jestem, Ty nie jestem, nikt nie jest ... uprawnień nie nadaję. > > A co do narodowoci ... pozwól, że moją myśl zobrazuję anegdotą:) > > Otóz spotkało sie dwóch dyrektorów orkiestry i jeden do drugiego > > mówi - w mojej orkiestrze nie ma antysemityzmu, bo w mojej > > orkiestrze gra trzech Żydów. > > Na to pada odpowiedź - a ja nie wiem, ilu Żydów gra w mojej > > orkiestrze... > > Rozumiem, że to amerykański dowcip. To nie był dowcip ... nie zrozumiałeś :( i zupełnie bez znaczenia jest, czy w tej histori występuje dyrygent, dyrektor orkiestry, dyrektor teatru ... skoncentruj sie na myśli, którą próbowałam Ci przekazać. Odpowiedz Link Zgłoś
zoro_wieczorowo_poro Re: Niesiołowski kwieciście 27.04.08, 22:46 no popatrz paczulo , a ja zrozumiałem :D, Czyli jednak prezes (jak to gdzieś wyżej przytoczyła kawa)wspominając że w jego partii są członkowie odmiennej orientacji , wpisuje się w homofobie :D Dobrze kombinuje? Odpowiedz Link Zgłoś
paczula8 Re: Niesiołowski kwieciście 27.04.08, 23:05 zoro_wieczorowo_poro napisał: > no popatrz paczulo , a ja zrozumiałem :D, bo z Ciebie niegłupi facet jest, trzeba tylko strunę ruszyć ... ;))) > Czyli jednak prezes (jak to gdzieś wyżej przytoczyła kawa) > wspominając że w jego partii są członkowie odmiennej > orientacji , wpisuje się w homofobie :D Dobrze kombinuje? wpisuje się ... mniej więcej tak jak Ty ... ;P))) Odpowiedz Link Zgłoś
zoro_wieczorowo_poro Re: Niesiołowski kwieciście 27.04.08, 23:13 paczula8 napisała: > wpisuje się ... mniej więcej tak jak Ty ... ;P))) raczej więcej niż ja, bo ja moja droga paczulo mam głęboko w mojej zmęczonej od siodła dupie kto jest jakiej orientacji w popieranej prze zemnie partii , natomiast śmieszy mnie jak PiSdziactwo na siłe wsadza u was do łóżka komuś kto nie bardzo lubi kobiety, babeczkę i na dodatek jeszcze z laptopem :D Odpowiedz Link Zgłoś
paczula8 Re: Niesiołowski kwieciście 27.04.08, 23:21 zoro_wieczorowo_poro napisał: > paczula8 napisała: > > wpisuje się ... mniej więcej tak jak Ty ... ;P))) > > raczej więcej niż ja, bo ja moja droga paczulo mam głęboko w mojej > zmęczonej od siodła dupie kto jest jakiej orientacji w popieranej > prze zemnie partii , ale w nie popieranej juz nie? a szkoda :) > natomiast śmieszy mnie jak PiSdziactwo na siłe wsadza u was do > łóżka komuś kto nie bardzo lubi kobiety, babeczkę I wróciliśmy do punktu wyjścia ... > i na dodatek jeszcze z laptopem :D co na dodatek? brakuje Ci wyobraźni do czego może sie przydać laptop w łóżku? ;D Odpowiedz Link Zgłoś
r_t_38 Re: Niesiołowski kwieciście 27.04.08, 23:24 paczula8 napisała: co na dodatek? brakuje Ci wyobraźni do czego może sie przydać laptop > w łóżku? ;D Zwłaszcza służbowy. Odpowiedz Link Zgłoś
paczula8 Re: Niesiołowski kwieciście 27.04.08, 23:27 Słuzbowy szczególnie :))) był taki film, 'Nikita' bodajże, choc pewności nie mam ... ;D Odpowiedz Link Zgłoś
r_t_38 Re: Niesiołowski kwieciście 27.04.08, 23:32 Czyli według twojej parti służbowe laptopy wynosi się z ministerstw i używa do zabawy w łóżku i to normalka? Pogratulować. Odpowiedz Link Zgłoś
paczula8 Re: Niesiołowski kwieciście 27.04.08, 23:38 r_t_38 napisała: > Czyli według twojej parti służbowe laptopy wynosi się z ministerstw i używa do zabawy w łóżku i to normalka? > e tam zaraz wynosi, bawimy się w biurze ... :) Odpowiedz Link Zgłoś
zoro_wieczorowo_poro Re: Niesiołowski kwieciście 27.04.08, 23:46 r_t_38 napisała: > Czyli według twojej parti służbowe laptopy wynosi się z ministerstw > i używa do zabawy w łóżku i to normalka? > > Pogratulować. Bo niektórych podnieca spłodzenia potomka, a innych donosu do CBA na słuzbowym laptopie :D hehehe Odpowiedz Link Zgłoś
zoro_wieczorowo_poro Re: Niesiołowski kwieciście 27.04.08, 23:35 > co na dodatek? brakuje Ci wyobraźni do czego może sie przydać laptop > w łóżku? ;D no widzisz :( dalej upierasz się że w łóżku ten laptop był, że nie wspomne o Pati. P.S. Pewien kapłan robił kiedyś zbiórkę na remont światyni , i z lekka nakręcony zaczął wytykać stan w jakim się znajduje - pokazał wszystkie niedoróbki i braki i skwitował "tu jest jak w burdelu". Z tłumu wiernych dało się usłyszeć ciche westchnienie "aaaaa no właśnie". Kapłan zadowolony z dotarcia do sumienia wiernego chciał pociągnąć wątek i spytał "co no własnie?". Wierny odparł - "przypomniałem sobie gdzzie zostawiłem wczoraj buty" :) To tak apropos laptopa i łóżka bo późno i przypomniałaś mi coś :D a ktoś czeka Odpowiedz Link Zgłoś
paczula8 Re: Niesiołowski kwieciście 27.04.08, 23:47 zoro_wieczorowo_poro napisał: > > co na dodatek? brakuje Ci wyobraźni do czego może sie przydać laptop w łóżku? ;D > > no widzisz :( dalej upierasz się że w łóżku ten laptop był, że nie wspomne o Pati. Sie nie upieram, napisałeś 'na dodatek' jakby to było wielkie halo :) > Wierny odparł - "przypomniałem sobie gdzzie zostawiłem > wczoraj buty" :) > > > To tak apropos laptopa i łóżka bo późno i przypomniałaś mi coś :D a ktoś czeka nie pozwól więc , żeby czekał zbyt długo ... :))) dobranoc:) Odpowiedz Link Zgłoś
zoro_wieczorowo_poro Re: Niesiołowski kwieciście 27.04.08, 23:49 dobranoc czego i Tobie życze :) Odpowiedz Link Zgłoś
wanda43 Re: Kłopotek ale dałeś :D 27.04.08, 11:46 Kto kogo i jak, to mnie malo interesuje. Brzydzi mnie natomiast wstretna obluda prezentowana przez PiSnięte. Odpowiedz Link Zgłoś
r_t_38 Re: Kłopotek ale dałeś :D 27.04.08, 12:24 A zaproszeni goście chca zamykać buzię panu Niesiołowskiemu. To mamy wolnośc słowa czy nie? Niesiołowski nie może spokojnie powiedzieć , co mysli , bo zaraz go Putra chce uczyć( czego?). Odpowiedz Link Zgłoś
haen1950 Rymanowski dzisiaj zadowolony 27.04.08, 13:18 Takiego bajzlu jeszcze nie było o niego. Idzie na ostrą konfrontację przed ustawą medialną. Obserwuję, że platfusom wcale na jej uchwaleniu nie zależy. Ewidentnie chcą, żeby Rydzyk, Kaczory i SLD w jednym szeregu stanęły i uwalili zniesienie abonamentu i nowelizację ustawy. To wielka perwersja - niech ci wszyscy medialni psychole, PiS i SLD kompromitują się bez ograniczeń czasowych. Do woli i do bankructwa. Odpowiedz Link Zgłoś
elwer-pancerfaust44 Re: Rymanowski dzisiaj zadowolony 27.04.08, 13:37 Platfusy perfidnie zrobili wrzutkę z tym abonamentem,fałszywa zagrywka cwaniaków z PO.Zresztą chyba daremna socjotechnicznie gdyż SLD nigdy nie kryło że chce utrzymania abonamentu,w przeciwieństwie do PO która robiła dziwne meandry w tej kwestii.Szantażyk abonamentowy no pasaran! "Kto żyje dostatecznie długo,ten doczeka wszystkiego.Przyjaciele staną się wrogami,a wrogowie- przyjaciółmi.Mędrcy-głupcami,a głupcy-mędrcami.Białe będzie czarnym,a czarne-białym.Wystarczy nie spieszyć się z umieraniem"(A Minkiewicz). Odpowiedz Link Zgłoś
rotepirat Re: Niesioł to wyjątkowy cymbał... 27.04.08, 14:56 Dobrzs, że jest w PO. Dzięki takim ludziom jak niesioł PO przegra następne wybory. Odpowiedz Link Zgłoś
elwer-pancerfaust44 Re: Niesioł to wyjątkowy cymbał... 27.04.08, 15:00 Wtedy gdzie ten tajniuszek Leopold,profesor od muszek zapełni swój brzuszek?Czyżby w SLD,bo tylko w takiej partii jeszcze nie był.Ale chyba komuszki by go nie chcieli. "Kto żyje dostatecznie długo,ten doczeka wszystkiego.Przyjaciele staną się wrogami,a wrogowie- przyjaciółmi.Mędrcy-głupcami,a głupcy-mędrcami.Białe będzie czarnym,a czarne-białym.Wystarczy nie spieszyć się z umieraniem"(A Minkiewicz). Odpowiedz Link Zgłoś
haen1950 Re: Niesioł to wyjątkowy cymbał... 27.04.08, 16:13 Pogadaj sobie jeszcze. Jeżeli platforma przegrywała, to przez "naszych przyjaciół z PiS" w wykonaniu Rokity. Co mu odbiło? Jakby Kaczorow nie znał od zawsze. Jak tylko wywalili fałszywych przyjaciół to razu passa się zmieniła. Odpowiedz Link Zgłoś
hrabia.m.c Re: Kłopotek jedyny prawdomówny w tym towarzystwie 27.04.08, 16:24 mówi to o cym wszyscy wiedzą ,tylko udają ,że nie słyszeli:)) Odpowiedz Link Zgłoś
haen1950 Re: Kłopotek jedyny prawdomówny w tym towarzystwi 27.04.08, 16:29 Ależ Kłopotek powiedział, że wszyscy się mylili w tym kontekście relacji Ziobro-Pati Koti. Ludziska myślą, że też się mylili. Odpowiedz Link Zgłoś
h.c.baron Re: Kłopotek jedyny prawdomówny w tym towarzystwi 27.04.08, 16:33 Mylili sie wszyscy :))))) a prawda jest ,ze.......lubi chłopców Odpowiedz Link Zgłoś
isa.stern Re: Kłopotek ale dałeś :D 27.04.08, 19:21 Kotecka dla Ziobry jest tym samym listkiem figowym co Szczypińska dla Kaczyńskiego, wyciągnięto je też w najodpowiedniejszym dla zainteresowanych momencie, nie trzeba tego tłumaczyć...;)) Odpowiedz Link Zgłoś
naburmuszony dlaczego Kłopotek? 27.04.08, 23:10 Przecież oni tak ze sobą rozmawiają na co dzień, w mediach robią z nas idiotów. Kłopotek pozwolił sobie na chwilę szczerości. Doceńcie to! On jedyny nie grał w tym momencie. Nie przypominam sobie podobnie szczerej wypowiedzi jakiegokolwiek polidupaka. Odpowiedz Link Zgłoś