goldenwomen00 19.05.08, 09:03 wiadomosci.onet.pl/1751695,11,item.html Matko Boska w klapie Leszka powiedz nam dlaczego On tak długo milczał ? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
lumpior Re: To pewnie wg. niego J. Kaczynski 19.05.08, 09:12 > No bo kto inny Mysle,ze to jakis "sukienkowo-koloratkowy",moze nawet spowiednik? Odpowiedz Link Zgłoś
miemiec To pewnie ks. Jankowski bo powiedzial, ze Lechu by 19.05.08, 09:18 l pijany przed nominacja Glodzia Odpowiedz Link Zgłoś
lumpior Czuc "korek ,worek i rozporek"czyli kler, 19.05.08, 09:40 Pazerny,zaklamany,wszedobylski,paniska w kazdym calu i z pelna ochrona,polityczna i wiernych.Lech jako wierny milczal,ale mysle,ze zrozumial:trzeba sie bronic. Odpowiedz Link Zgłoś
miemiec Czekajmy co szkielko Medrca odkrylo - znow 19.05.08, 09:43 pewnie cos wbrew prawom fizyki jak zlynne plusy ujemne Odpowiedz Link Zgłoś
goldenwomen00 Re: Czekajmy co szkielko Medrca odkrylo - znow 19.05.08, 09:47 Jak na zwykłego człowieka to on za dużo wie. :)))))))))))czy w teczkach ktore zabrał do domu z IPNu za czasów prezydenta było cos więcej niz tylko o nim? :) Odpowiedz Link Zgłoś
elwer-pancerfaust44 Re: Czekajmy co szkielko Medrca odkrylo - znow 19.05.08, 14:48 Stary numer,wie ale nie powie!Bo nie pozwala mu na to tajemnica państwowa. "Kto żyje dostatecznie długo,ten doczeka wszystkiego.Przyjaciele staną się wrogami,a wrogowie- przyjaciółmi.Mędrcy-głupcami,a głupcy-mędrcami.Białe będzie czarnym,a czarne-białym.Wystarczy nie spieszyć się z umieraniem"(A Minkiewicz). Odpowiedz Link Zgłoś
goldenwomen00 Walęsa znowu kłamie? 19.05.08, 10:32 iskry.pl/index.php?option=com_content&task=view&id=1541&Itemid=4 Dlaczego dopiero DZIŚ po tylu latach szkalowania go zdecydowal sie powiedziec prawde? Dlaczego DZIŚ????? Odpowiedz Link Zgłoś
wos9 Re: Walęsa znowu kłamie? 19.05.08, 11:12 goldenwomen00 napisała: > iskry.pl/index.php?option=com_content&task=view&id=1541&Itemid=4 > > > > Dlaczego dopiero DZIŚ po tylu latach szkalowania go zdecydowal sie > powiedziec prawde? Dlaczego DZIŚ????? A Wyszkowski samą prawdę głosi i dlatego już kilka procesów przegrał... Odpowiedz Link Zgłoś
goldenwomen00 Re: Walęsa znowu kłamie? 19.05.08, 13:15 Wiem ale nie powiem. To juz sie staje nie tylko śmieszne co żałosne. Odpowiedz Link Zgłoś
1normalnyczlowiek Przesadziłaś ... 19.05.08, 13:30 goldenwomen00 napisała: Walęsa znowu kłamie? ---> ... stawiając znak zapytania. :) Odpowiedz Link Zgłoś
goldenwomen00 w tych odgrzewanych kotletach pogubiłam sie :) 19.05.08, 13:37 A swoją drogą t5en cyrk z Wałęsą nie jest juz śmieszny. To żenada. Odpowiedz Link Zgłoś
1normalnyczlowiek Tracą kolejną szansę,by przeprosić i powiedzieć 19.05.08, 13:45 goldenwomen00 napisała: A swoją drogą t5en cyrk z Wałęsą nie jest juz śmieszny. To żenada. ---> ... prawdę - zarówno Wałęsa jak i inni "wspierający lewą nogę" (lewą od lewizny). Odpowiedz Link Zgłoś
goldenwomen00 Re: Tracą kolejną szansę,by przeprosić i powiedzi 19.05.08, 13:51 Mogli by przeprosic ale do tego trzeba miec cywilna odwage i chociażby DEKO honoru. TW maja to do siebie , że ida w zaparte do końca. Tak ich wyuczono. Odpowiedz Link Zgłoś
goldenwomen00 Już prawie popołudnie.Zdradził kto to Bolek? 19.05.08, 14:33 czy dalej kpi z narodu? Odpowiedz Link Zgłoś
elwer-pancerfaust44 Re: Wałęsa wie kto jest "Bolkiem" 19.05.08, 14:39 Oriana Fallaci po wywiadzie z Wałęsą w 1980:"Wałęsa to analfabeta i bufon". "Kto żyje dostatecznie długo,ten doczeka wszystkiego.Przyjaciele staną się wrogami,a wrogowie- przyjaciółmi.Mędrcy-głupcami,a głupcy-mędrcami.Białe będzie czarnym,a czarne-białym.Wystarczy nie spieszyć się z umieraniem"(A Minkiewicz). Odpowiedz Link Zgłoś
schetynek stawiam na to ze "Bolkiem" 19.05.08, 14:46 jest ktoś już nieżyjący. Ale przed śmiercią zdążył Wałęsie przyznać się.Wałęsa przez całe lata chronił tego człowieka przed imfamią. Nawet dokumenty na jego temat wykradł. Sklaniam sie ku takiej bajeczce.Tytuł bajki: "to nie moja ręka". Odpowiedz Link Zgłoś
lumpior Re: stawiam na to ze "Bolkiem" 19.05.08, 14:55 Mysle,ze ktos z owczesnego kleru/stad milczenie Walesy/. Odpowiedz Link Zgłoś
elwer-pancerfaust44 Re: stawiam na to ze "Bolkiem" 19.05.08, 15:01 Stawiam na x prałata Henryka.On zawsze był w dobrych koligacjach z każdą władzą.Nawet komuch, mały(b ministrant) Lesio Miller bywał u niego na kolacyjkach i dał mu koncesję na eksploatację bursztynu. "Kto żyje dostatecznie długo,ten doczeka wszystkiego.Przyjaciele staną się wrogami,a wrogowie- przyjaciółmi.Mędrcy-głupcami,a głupcy-mędrcami.Białe będzie czarnym,a czarne-białym.Wystarczy nie spieszyć się z umieraniem"(A Minkiewicz). Odpowiedz Link Zgłoś
piotr991 Re: Ja Lech Wałęsa byłem szpiclem. 19.05.08, 17:38 Tan donosiciel nie musi juz nic mówic, wszystko jest jasne. Zapewne bedzie szczekał coraz głosniej, bo wie,ze ktos chce go opisac jak to motorówką przeskoczył przez mur. Odpowiedz Link Zgłoś
hrabia.mileyski Wałęsa wie? Inni też 19.05.08, 18:11 Najlepiej zajrzeć w papiery: img139.imageshack.us/img139/4467/bolekks0.jpg Odpowiedz Link Zgłoś
goldenwomen00 Wywiad z Lenarcikiem 19.05.08, 18:32 wyszkowski.com.pl/content/view/248/121/ Zanim zginął w niejasnych okolicznościach Odpowiedz Link Zgłoś
zomowiec.paneuropejski Re: Wałęsa wie kto jest "Bolkiem" 19.05.08, 19:01 Ja też wiem: Lejba Kohne - Ponad wszelką wątpliwość zostało dowiedzione to, że ludzie honoru (ZOMO ) walczyli z przyszłymi europoddanymi o Polskę Niepodległą. Odpowiedz Link Zgłoś
goldenwomen00 Zlot czarownic dla niewygodnego tematu? 19.05.08, 19:36 :) piszta co chceta :) mnie satysfakcjonuje wasz rynsztok :) Odpowiedz Link Zgłoś
1normalnyczlowiek A tam jakoś mniej wygadany jesteś :))) 19.05.08, 19:46 zoro_wieczorowo_poro napisał: no właśnie normals? co z tą twoją kartą kombatanta? opowiesz w końcu jak goniłeś manifestantów z tarczą i pałą? ---> Tylko wśród swoich taki odważny jesteś? :) forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=28&w=79763132&a=79763719 Odpowiedz Link Zgłoś
zoro_wieczorowo_poro Re: A tam jakoś mniej wygadany jesteś :))) 19.05.08, 19:51 normals ty mnie tu nie ściemniaj jakimiś linkami do swoich bredni tylko opowiedz co robiłes w stanie wojennym bo wychodzi mi że albo byłeś żarliwym konfidentem , albo funkcjonariuszem mundurowym. Od kilku dni cię proszę o rozwianie moich watpliwości a ty milczący jak Gosiewski na egzaminie z prawa Odpowiedz Link Zgłoś
zoro_wieczorowo_poro Goldzia - wyrocznio wszystkowiedząca opowiedz mi 19.05.08, 19:53 zatem dlaczego Jarosława K. jako JEDYNEGO nie aresztowano, jako jedynego nie internowano, i jako jedynemu dawali na przesłuchaniach pączki do żarcia? Bardzo cię proszę o rzeczową odpowiedź, a zyskasz w moich oczach wiele szacunku Odpowiedz Link Zgłoś
nagikrol Re: Wałęsa wie kto jest "Bolkiem" 20.05.08, 14:15 Czekamy kogo w Bolka wrobi Wałęsa.Żeby tyle lat to wiedzieć i nie ujawnić????Przez tyle lat zbierać upokożenia za BOLKA???? Toż z niego sama dobroć i szlachetność przemawia. Odpowiedz Link Zgłoś