Dodaj do ulubionych

PO gra na lidera

17.09.08, 11:08
Ludzie, opanujcie się... Do wyborów prezydenckich jeszcze 2 lata! Czy naprawdę i Tusk, i Kaczyński już teraz muszą robić sobie kampanię??

Niech się za robotę jakąś wezmą.

Lewy Sierpowy - lewicowy punkt widzenia
lewysierpowy.blox.pl
Obserwuj wątek
    • onselo Re: PO gra na lidera 17.09.08, 20:57
      A ja nie chcę takiego prezydenta PUŁtuska!!!! Ma wilcze zęby,podkrążone niezdrowo oczy i sepleni!!!!! Jako premier tylko mówi,mówi,mówi,mówi.....................Nie chcę GO!!!!!!
      • hrabia.m.c Re: PO gra na lidera 17.09.08, 21:00
        onselo napisała:

> A ja nie chcę takiego prezydenta PUŁtuska!!!! Ma wilcze zęby,podkrążone niezdro
        > wo oczy i sepleni!!!!! Jako premier tylko mówi,mówi,mówi,mówi..................
        > ...Nie chcę GO!!!!!!

To głosuj na Bliźniaki.
    • onselo Re: PO gra na lidera 18.09.08, 07:41
      Z dwojga złego lepszy Kaczor:) przynajmniej ma charakter,a PUŁtusk jest rozmemłany,miękki,uśmiechnięty blondynek.
    • papac PO gra na lidera 18.09.08, 12:35
      Jeszcze podczas bieżącego posiedzenia Sejmu posłowie Prawa i Sprawiedliwości
      zapowiadają złożenie wniosku o wotum nieufności wobec marszałka Sejmu Bronisława
      Komorowskiego. Przygotowane uzasadnienie do wniosku ma być uzupełnione o kolejny
      zarzut wobec marszałka. PiS chce wyjaśnienia, czy Komorowski nie złamał prawa,
      nie zawiadamiając natychmiast organów ścigania o propozycji otrzymania aneksu do
      raportu o Wojskowych Służbach Informacyjnych. Marszałek Komorowski wyjaśniał, że
      jest przekonany, iż w tej sprawie zachował się "zgodnie z prawem i logiką".
      iskry.pl/index.php?option=com_content&task=view&id=2907&Itemid=3

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka