haen1950 27.10.08, 18:35 Kaczory zostały odprawione z kwitkiem. Stoi przed nimi Bruksela i podbój świata. Niech ruszają. Inna sprawa, że o prawdziwym meritum spraw nic nie wiemy. Dwie godziny, musieli się dogadać w penych sprawach. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
of.woman.born Re: No, Tusk mi się spisał 27.10.08, 18:41 haen1950 napisał: Co znaczy- "mi się spisał"? Kto w tym zdaniu jest podmiotem lirycznym? Kto jest gwiazdą? Ty czy Premier Donald Tusk? A gdyby Ci się nie spisał, gdyby ciebie nie zachwycił, załozyłbyś wątek - Donald Tusk MI się nie spisał? I kogo oprócz ciebie pierwsza jak i druga informacja by obeszła? > Odpowiedz Link Zgłoś
venus99 Re: No, Tusk mi się spisał 27.10.08, 18:45 mnie,zawsze interesowało mnie gnębienie kaczych miernot. Odpowiedz Link Zgłoś
mak67 Re: No, Tusk mi się spisał 27.10.08, 18:46 Permanentny zachwyt nad Donaldem jest chorobą ale na szczeście nie zakaźną.Po takiej pochwale zapewne Donald podejmie jakies nowe zobowiazania. Strach pomyślec co z tego może wyniknąć Odpowiedz Link Zgłoś
skamek Daj mu loda i walerianę za chwilę jak 27.10.08, 19:02 nabzdyczony Prezio zacznie jajca z ustawami. Odpowiedz Link Zgłoś
haen1950 Lubię logikę politycznego businessu 27.10.08, 19:19 Pierdoły opowiadali jeden i drugi, dla mediów i maluczkich. To nie było tak, jak sobie wyobrażają czytelnicy gazet i TVPis. Najważniejsze są dwie godziny - jestem pełen optymizmu. Wkrótce wcześniejsze wybory - to jedyny logiczny wniosek z tych głupot. Odpowiedz Link Zgłoś
of.woman.born Re: Lubię logikę politycznego businessu 27.10.08, 19:32 haen1950 napisał: > Pierdoły opowiadali jeden i drugi, dla mediów i maluczkich. Ci maluczcy to niby kto? Odpowiedz Link Zgłoś
raral_28 Re: Lubię logikę politycznego businessu 27.10.08, 19:43 of.woman.born napisała: > haen1950 napisał: > > > Pierdoły opowiadali jeden i drugi, dla mediów i maluczkich. > > Ci maluczcy to niby kto? Jak to kto? to haen i etta2.Ciągle opowiadają pierdoły na forum. Odpowiedz Link Zgłoś
of.woman.born Re: Lubię logikę politycznego businessu 27.10.08, 19:49 raral_28 napisał: > of.woman.born napisała: > > > haen1950 napisał: > > > > > Pierdoły opowiadali jeden i drugi, dla mediów i maluczkich. > > > > Ci maluczcy to niby kto? > > > Jak to kto? to haen i etta2.Ciągle opowiadają pierdoły na forum. Ja tego nie napisałam. Odpowiedz Link Zgłoś
raral_28 Re: Lubię logikę politycznego businessu 27.10.08, 19:51 of.woman.born napisała: > raral_28 napisał: > > > of.woman.born napisała: > > > > > haen1950 napisał: > > > > > > > Pierdoły opowiadali jeden i drugi, dla mediów i maluczkich. > > > > > > Ci maluczcy to niby kto? > > > > > > Jak to kto? to haen i etta2.Ciągle opowiadają pierdoły na forum. > > Ja tego nie napisałam. Nie szkodzi i tak wszyscy to wiedzą. Odpowiedz Link Zgłoś
of.woman.born Re: Lubię logikę politycznego businessu 27.10.08, 20:14 raral_28 napisał: > > Nie szkodzi i tak wszyscy to wiedzą. Wszyscy znaczy tyle samo co haenowe - maluczcy. Zslecam ostrożność. Odpowiedz Link Zgłoś
sas12 Re: Lubię logikę politycznego businessu 27.10.08, 20:00 duraczku ,tusk spisal cie na straty jak tylko zostal premierem , spisze a wlasciwie spusci cię z woda drugi raz jak go wybierzesz prezydentem , malo ci dowodow , poczolgaj sie do sklepu i sprawdz cene ogorkow kiszonych / chyba ta tym sie znasz/ a mialo byc tak pieknie nowe drogi a przy drogach baseny... Odpowiedz Link Zgłoś
raral_28 Re: Lubię logikę politycznego businessu 27.10.08, 20:02 Haen1950 napisał,że Tusk mu się spisał.Powinno być,że Tusk się już sPIsiał. Odpowiedz Link Zgłoś
oktober_fest Re: No, Tusk mi się spisał 27.10.08, 19:45 haen1950 napisał: > Kaczory zostały odprawione z kwitkiem. Stoi przed nimi Bruksela i > podbój świata. Niech ruszają. > > Inna sprawa, że o prawdziwym meritum spraw nic nie wiemy. Dwie > godziny, musieli się dogadać w penych sprawach. Się ci spisał Tusek,mówisz.Ale i tak nic nie wiesz o meritum. Dlaczego więc, się ci Tusek spisał? Skąd wiesz? Odpowiedz Link Zgłoś
of.woman.born Re: No, Tusk mi się spisał 27.10.08, 20:22 oktober_fest napisał: > > > Się ci spisał Tusek,mówisz.Ale i tak nic nie wiesz o meritum. > Dlaczego więc, się ci Tusek spisał? Skąd wiesz? Bo Haen lubi wiedzieć. Jak nie umie sobie czegoś samodzielnie objaśnić czeka aż Premier Tusk mu objasni w specjanie dla niego wykrojonym expose. Tym razem uwierzył Tuskowi na słowo;-) Odpowiedz Link Zgłoś
of.woman.born Haen? 27.10.08, 20:32 Nadal przeżywasz, że Donald Tusk cię nie zawiódł? Opisz swoje wrażenia- jak to jest dostosowywać fakty do własnych wyobrażen? Odpowiedz Link Zgłoś
man_sapiens Re: No, Tusk mi się spisał 27.10.08, 21:23 > Inna sprawa, że o prawdziwym meritum spraw nic nie wiemy. Dwie > godziny, musieli się dogadać w penych sprawach. Może (oby) będą wybory? PO ma duże szanse na 60% mandatów, zamo albo z PSL,. Kaczyński nie jest ślepy i widzi, że traci grunt pod nogami, w następnych wyborach w regulaminowym czasie przegra nawet SLD (czy co tam będzie na lewicy). Czyli wcześniejsze wybory to gra o sumie niezerowej. Odpowiedz Link Zgłoś
weissensee Mam nadzieję... 27.10.08, 21:34 że smaczny obiaTek w Brukseli nie zaszkodzi Panu Prezydentowi. Bo gdyby znowu dostał dyspepsji, to minister Kownacki musiałby mu zmieniać pampersy. Odpowiedz Link Zgłoś
alienist Re: No, Tusk mi się spisał 27.10.08, 21:41 haen1950 napisał: > Kaczory zostały odprawione z kwitkiem. Stoi przed nimi Bruksela i > podbój świata. Niech ruszają. przecież J.K. jeste inteligentniejszy od Tuska. Sam to mówiłeś. > > Inna sprawa, że o prawdziwym meritum spraw nic nie wiemy. Dwie > godziny, musieli się dogadać w penych sprawach. Odpowiedz Link Zgłoś