pisz_pan_na_berdyczow 19.11.08, 10:34 "dwa mieszkania...dla mnie i dla kolegi...ale ja w to nie wejdę, moja matka w to wejdzie" -Pan Prezydent Jacek Karnowski MOŻE ROZWIŃMY TĘ MYŚL... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
taziuta Tia, standardy PO... 19.11.08, 10:40 pisz_pan_na_berdyczow napisał: Re: Prezydent Karnowski powiedział > "dwa mieszkania...dla mnie i dla kolegi...ale ja w to nie wejdę, > moja matka w to wejdzie" > > -Pan Prezydent Jacek Karnowski > > MOŻE ROZWIŃMY TĘ MYŚL... Proponuję zacząć od stwierdzenia, że pewnie wcale nie to miał na myśli! :) Odpowiedz Link Zgłoś
pisz_pan_na_berdyczow Re: Tia, standardy PO... 19.11.08, 14:52 Tu jest artystyczne rozwinięcie tej myśli: www.geocities.com/klaudiuszwesolek/ pl.youtube.com/watch?v=02Q05-gAc6k taziuta napisał: > pisz_pan_na_berdyczow napisał: > Re: Prezydent Karnowski powiedział > > > "dwa mieszkania...dla mnie i dla kolegi...ale ja w to nie wejdę, > > moja matka w to wejdzie" > > > > -Pan Prezydent Jacek Karnowski > > > > MOŻE ROZWIŃMY TĘ MYŚL... > > Proponuję zacząć od stwierdzenia, że pewnie wcale nie to miał na > myśli! :) Odpowiedz Link Zgłoś
pisz_pan_na_berdyczow 6 lat temu w Sopocie 19.11.08, 20:33 www.trojmiasto.pl/wiadomosci/news.php?id_news=3849 Odpowiedz Link Zgłoś
pisz_pan_na_berdyczow Re: Tia, standardy PO... 04.01.09, 15:54 taziuta napisał: > pisz_pan_na_berdyczow napisał: > Re: Prezydent Karnowski powiedział > > > "dwa mieszkania...dla mnie i dla kolegi...ale ja w to nie wejdę, > > moja matka w to wejdzie" > > > > -Pan Prezydent Jacek Karnowski > > > > MOŻE ROZWIŃMY TĘ MYŚL... > > Proponuję zacząć od stwierdzenia, że pewnie wcale nie to miał na > myśli! :) A SKĄD!;))) Odpowiedz Link Zgłoś