witek.bis 16.04.09, 23:42 "Dla męża jestem nikim" - zwierzyła się pani Rokicina. I zapewne dlatego, aby być dla niego "kimś", tak skwapliwie udaje głupka. Muszę przyznać, że państwo Rokitostwo prześcignęli już nawet państwo Isabellostwo. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
iza.bella.iza Re: Zwierzenie pośliny Rokiciny 16.04.09, 23:44 Nelly dla Jasia znaczy mniej niż Zero? Odpowiedz Link Zgłoś
pollack5 Re: Zwierzenie Neli Bąk von Arschloch 16.04.09, 23:46 Ona nikogo nie udaje. Jej szef zatrudnia tylko głupszych od siebie. Odpowiedz Link Zgłoś
awuk Re: Zwierzenie pośliny Rokiciny 16.04.09, 23:57 witek.bis napisał: > "Dla męża jestem nikim" - zwierzyła się pani Rokicina. I zapewne > dlatego, aby być dla niego "kimś", tak skwapliwie udaje głupka. Muszę > przyznać, że państwo Rokitostwo prześcignęli już nawet państwo Isabellostwo. Wstrząsajace, tylko patrzeć jak Jan Maria znajdzie jakąś Izabell. A może juz znalazł i Nelly jest załamana. Odpowiedz Link Zgłoś
etwas-geheimnis Re: Zwierzenie pośliny Rokiciny 17.04.09, 00:03 To golas na utrzymaniu zony ,która go zechce? Odpowiedz Link Zgłoś
iza.bella.iza Re: Zwierzenie pośliny Rokiciny 17.04.09, 00:06 Golas? Na utrzymaniu żony? Jego kontrakt z Axelem jest baaaaardzo intratny. Odpowiedz Link Zgłoś
etwas-geheimnis Re: Zwierzenie pośliny Rokiciny 17.04.09, 00:11 Mam spore wątpliwości ,czy intratny. Raczej szukal i przykleil sie do byle czego ,bo tyle miesięcy bez roboty chodził.:-) Odpowiedz Link Zgłoś
awuk Re: Zwierzenie pośliny Rokiciny 17.04.09, 00:47 etwas-geheimnis napisał: > To golas na utrzymaniu zony ,która go zechce? No, nie wiem, biedy pewnie nie klepie. Chociaż stara ma więcej. Z dziennikarki można żyć. Odpowiedz Link Zgłoś
witek.bis Re: Zwierzenie pośliny Rokiciny 17.04.09, 00:51 awuk napisał: > No, nie wiem, biedy pewnie nie klepie. Chociaż stara ma więcej. > Z dziennikarki można żyć. Z dziennikarki to on żył, kiedy był mężem pani Zimmerer. ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
iza.bella.iza Re: Zwierzenie pośliny Rokiciny 17.04.09, 00:03 Awuk, nie strasz mnie! Będę musiała zmienić imię i nicka, a do obojga jestem bardzo przywiązana:( Odpowiedz Link Zgłoś
iza.bella.iza Re: Zwierzenie ośliny Rokiciny 17.04.09, 00:07 Wcale nie chcę, ale coraz bardziej mi wstyd za moją imienniczkę:( Odpowiedz Link Zgłoś
iza.bella.iza Re: Zwierzenie ośliny Rokiciny 17.04.09, 00:14 Bo intelekt u niej żaden. Innych sfer nie oceniam. Odpowiedz Link Zgłoś
etwas-geheimnis Re: Zwierzenie ośliny Rokiciny 17.04.09, 00:19 A do czego mu potrezbny jej intelekt? :-) Odpowiedz Link Zgłoś
iza.bella.iza Re: Zwierzenie ośliny Rokiciny 17.04.09, 00:23 On mnie nic nie obchodzi. Wstydzę się za nią jako kobieta i imienniczka. Do tej pory nie spotkałam tak bezdennie głupiej Izy:( Odpowiedz Link Zgłoś
awuk Re: Zwierzenie pośliny Rokiciny 17.04.09, 00:48 iza.bella.iza napisała: > Awuk, nie strasz mnie! Będę musiała zmienić imię i nicka, a do obojga jestem > bardzo przywiązana:( Odwołuję, odwołuję. Ale domyslasz sie skad ta inspiracja ? Odpowiedz Link Zgłoś
iza.bella.iza Re: Zwierzenie pośliny Rokiciny 17.04.09, 01:03 Niestety, domyślam się. Dzięki:) Odpowiedz Link Zgłoś
boblebowsky Re: Zwierzenie pośliny Rokiciny 17.04.09, 00:09 Już dawno rozgryzłem ten związek oparty na wymianie. On imponuje jej intelektualnie, a ona.... no cóż, śmiem twierdzić że jest jego pierwszą i ostatnią kobietą. A o zdradzie to może sobie Nelka pomarzyć , bo pan Janek to może ewentualnie doupę z krzesła poderwać. Dziwie się tylko, że wszystkich o tym chcą poinformować. Odpowiedz Link Zgłoś
m.c.hrabia Re: Zwierzenie pośliny Rokiciny 17.04.09, 00:13 boblebowsky napisał: > Już dawno rozgryzłem ten związek oparty na wymianie. On imponuje jej > intelektualnie, a ona.... no cóż, śmiem twierdzić że jest jego pierwszą i > ostatnią kobietą. A o zdradzie to może sobie Nelka > pomarzyć , bo pan Janek to może ewentualnie doupę z krzesła poderwać. Dziwie si > ę > tylko, że wszystkich o tym chcą poinformować. A ja mam wątpliwości czy jasiu ze swoim intelektem zdążył już ten związek skonsumować? Odpowiedz Link Zgłoś
iza.bella.iza Re: Zwierzenie pośliny Rokiciny 17.04.09, 00:16 m.c.hrabia napisał: > A ja mam wątpliwości czy jasiu ze swoim intelektem zdążył już > ten związek skonsumować? Do tego nie potrzeba intelektu:) Odpowiedz Link Zgłoś
witek.bis Re: Zwierzenie pośliny Rokiciny 17.04.09, 00:17 m.c.hrabia napisał: > A ja mam wątpliwości czy jasiu ze swoim intelektem zdążył już > ten związek skonsumować? Raz był już bardzo blisko. Nawet płaszcz z niej ściągnął. Ale Germańcy wpadli i z samolotu go wywlekli. Odpowiedz Link Zgłoś
iza.bella.iza Re: Zwierzenie pośliny Rokiciny 17.04.09, 00:15 Nelly to druga żona Janka! Nie sądzę, żeby z pierwszą nie tentego:D Odpowiedz Link Zgłoś
boblebowsky Re: Zwierzenie pośliny Rokiciny 17.04.09, 00:18 > Nelly to druga żona Janka! Nie sądzę, żeby z pierwszą nie tentego:D Nie wiedziałem, ale swojego zdania o ich związku nie zmieniam. A kto miał to szczęście? Odpowiedz Link Zgłoś
iza.bella.iza Re: Zwierzenie pośliny Rokiciny 17.04.09, 00:25 boblebowsky napisał: > Nie wiedziałem, ale swojego zdania o ich związku nie zmieniam. > A kto miał to szczęście? A tego to ja już nie wiem. Odpowiedz Link Zgłoś
republika.republika Re: Zwierzenie pośliny Rokiciny 17.04.09, 00:35 boblebowsky napisał: > > Nelly to druga żona Janka! Nie sądzę, żeby z pierwszą nie tentego:D > > Nie wiedziałem, ale swojego zdania o ich związku nie zmieniam. > A kto miał to szczęście? Katarzyna Zimmerer Odpowiedz Link Zgłoś
witek.bis Re: Zwierzenie pośliny Rokiciny 17.04.09, 00:19 A różne endeckie Zyzaki twierdzą właśnie, że nie tentego i ani trochę. Odpowiedz Link Zgłoś
boblebowsky Re: Zwierzenie pośliny Rokiciny 17.04.09, 00:22 To by trochę zmieniało postać rzeczy, ale tak na prawdę tylko w kwestii samego "towaru", bo sam układ w tej sytuacji byłby jeszcze bardziej oczywisty. Odpowiedz Link Zgłoś
iza.bella.iza Re: Zwierzenie pośliny Rokiciny 17.04.09, 00:26 witek.bis napisał: > A różne endeckie Zyzaki twierdzą właśnie, że nie tentego i ani trochę. A powołują się choć na jakieś anonimowe źródło? Odpowiedz Link Zgłoś
m.c.hrabia Re: Zwierzenie pośliny Rokiciny 17.04.09, 00:30 iza.bella.iza napisała: > witek.bis napisał: > > > A różne endeckie Zyzaki twierdzą właśnie, że nie tentego i ani trochę. > > A powołują się choć na jakieś anonimowe źródło? > > nie trzeba źródeł,wystarczy rzucić okiem na fizys. Odpowiedz Link Zgłoś
iza.bella.iza Re: Zwierzenie pośliny Rokiciny 17.04.09, 00:32 m.c.hrabia napisał: > nie trzeba źródeł,wystarczy rzucić okiem na fizys. Mnie wystarczy, ale są ludzi i ludziska oraz gusta i guściśka, a o gustach się przecież nie dyskutuje:) Odpowiedz Link Zgłoś
witek.bis Re: Zwierzenie pośliny Rokiciny 17.04.09, 00:30 Pewnie, że się powołują. Bez źródeł i dowodów to u nich ani rusz. ;-) "Pierwsza żona Jana Marii Rokity, dziennikarka Katarzyna Zimmerer, z którą wziął ślub cywilny, również dokumentowała się pochodzeniem żydowskim. Sam Rokita kojarzony jest z nacją żydowską, stąd być może jego pociąg do niewiast reprezentujących tzw. naród wybrany. Co do innych „pociągów” Rokity (Zimmerer miała być tylko przykrywką, a związek między nimi nie został „skonsumowany” - non consumatum - spotkałem się z taką wersją m.in. w Wirtualnej Polonii), to nie istnieją w tym względzie niepodważalne dowody." www.polskapartianarodowa.org/tp/index.php?option=com_content&task=view&id=406&Itemid=72 Odpowiedz Link Zgłoś
iza.bella.iza Re: Zwierzenie pośliny Rokiciny 17.04.09, 00:34 No, no - że też Ci się chciało grzebać w takim łajnie:( Niczym nasza złota Goldzia!! Odpowiedz Link Zgłoś
witek.bis Re: Zwierzenie pośliny Rokiciny 17.04.09, 00:39 Wygrzebałem to jakiś czas temu, kiedy pan Janek publicznie wychwalał Zyzaka, a jego dzieło nazywał fascynującym. Skoro gustuje w takiej literaturze, to niech ma tę chwilkę intelektualnej i estetycznej rozkoszy. Odpowiedz Link Zgłoś
iza.bella.iza Re: Zwierzenie pośliny Rokiciny 17.04.09, 00:45 A to rozumiem:) Dobrą lekturkę dlań wygrzeabałeś. Jak go następnym razem przyaresztują na lotnisku, będzie jak znalazł :D Odpowiedz Link Zgłoś
polski_amstaf Re: Zwierzenie pośliny Rokiciny 17.04.09, 00:32 Poślina Rokicina nie była w stanie obronić swego Jasia/Hansa przed wredną Helgą-stewardesą Lufthansy. A przecież mogła użyć swej grzmiącej niemczyzny made in DDR, podbarwionej akcentem rosyjskim. Niestety sprawa miała miejsce w Monachium, a bawarskim niemieckim to ta pani nie włada. I o to wściekł się Jasio, Marycha, Władzio Rokita. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
haen1950 Mimo wszystko liberalizujemy się 17.04.09, 06:51 Jakby spojrzeć dzisiaj na sejm, to tam jeden Gowin i paru głupich od Rydzyka robią za dewocyjny katolicyzm. Reszta kulturalnie modli się w kościele. Czołowi katoliccy "konserwatyści" albo skompromitowani, albo pętają się po marginesach życia politycznego. Lista jest długa. Odpowiedz Link Zgłoś
lech.niedzielski Re: Mimo wszystko liberalizujemy się 17.04.09, 19:11 haen1950 napisał: > Jakby spojrzeć dzisiaj na sejm, to tam jeden Gowin i paru głupich > od Rydzyka robią za dewocyjny katolicyzm. Reszta kulturalnie modli > się w kościele. > > Czołowi katoliccy "konserwatyści" albo skompromitowani, albo pętają > się po marginesach życia politycznego. Lista jest długa. Impotencie ! Za co cię wyrzucili z PiSdy, miękki fiootku ? Odpowiedz Link Zgłoś
lech.niedzielski Re: Mimo wszystko liberalizujemy się 19.04.09, 13:01 haen1950 napisał: > Jakby spojrzeć dzisiaj na sejm, to tam jeden Gowin i paru głupich > od Rydzyka robią za dewocyjny katolicyzm. Reszta kulturalnie modli > się w kościele. > > Czołowi katoliccy "konserwatyści" albo skompromitowani, albo pętają > się po marginesach życia politycznego. Lista jest długa. Kto ci pozwolił ? Odpowiedz Link Zgłoś
xenocide Re: Zwierzenie pośliny Rokiciny 17.04.09, 08:02 witek.bis napisał: > "Dla męża jestem nikim" - zwierzyła się pani Rokicina. I zapewne > dlatego, aby być dla niego "kimś", tak skwapliwie udaje głupka. Muszę > przyznać, że państwo Rokitostwo prześcignęli już nawet państwo Isabellostwo. Zazdroscisz pralce i postanowiles prac cudze brudy ? Odpowiedz Link Zgłoś
prawieemeryt państwo Rokitostwo prześcignęli państwo Isabelostw 17.04.09, 08:36 Czy to nie ciekawe a przede wszystkim SYMPTOMATYCZNE, że to właśnie PiS_dzielstwo jak magnes przyciąga wszelakie rokitowstwa, gowinstwa, isabelstwa, qrvstwa, kurtyctwa, cyckiewiczewstwa, zygzakowatość, fotygictwo, rydzykowność - jednym słowem wszelaki CHŁAM. Na czele jest samaja gławnaja idiea : KACZYKIZM. Odpowiedz Link Zgłoś
xenocide Re: państwo Rokitostwo prześcignęli państwo Isabe 17.04.09, 08:37 prawieemeryt napisał: > Czy to nie ciekawe a przede wszystkim SYMPTOMATYCZNE, że to właśnie > PiS_dzielstwo jak magnes przyciąga wszelakie rokitowstwa, gowinstwa, > isabelstwa, qrvstwa, kurtyctwa, cyckiewiczewstwa, zygzakowatość, > fotygictwo, rydzykowność - jednym słowem wszelaki CHŁAM. Na czele > jest samaja gławnaja idiea : KACZYKIZM. dziekujemy ci juz za ta prawde objawiona a teraz spokojnie mozesz udac sie pod mauzoleum swojego wodza i walic poklony. Odpowiedz Link Zgłoś
prawieemeryt dziekujemy ci juz za ta prawde 17.04.09, 08:44 Nie ma za co - drobnostka. I nie musicie wszyscy. A w ogóle to kto to jest ci MY - wszak dobrze czytam dziękujemy. Napisałeś: możesz udać się pod mauzoleum swojego wodza i walić pokłony. Bez twojej rady wiem co będę robił a wodzów nie mam . Ale ty możesz walić - swojego wodza. Powodzenia. Odpowiedz Link Zgłoś
lech.niedzielski To typowe katolickie i prawicowe małżeństwo ! 17.04.09, 16:10 Wręcz modelowe. I jakie do tego śliczne i estetyczne ! Brrrrrrrrrrrrrrr !!! Odpowiedz Link Zgłoś
dzi1a Re: Zwierzenie pośliny Rokiciny 17.04.09, 19:30 każdy ma taką Isabel na jaką zasługuje albo inaczej :pokaż mi swoją Isabel a powiem ci kim jesteś ,jan mariola ma taką Odpowiedz Link Zgłoś
lech.niedzielski Re: To typowe katolickie i prawicowe małżeństwo ! 17.04.09, 19:34 dzi1a napisała: > każdy ma taką Isabel na jaką zasługuje albo inaczej :pokaż mi swoją Isabel a > powiem ci kim jesteś ,jan mariola ma taką Odpowiedz Link Zgłoś