Dodaj do ulubionych

Championy tej kadencji. Ranking

16.05.09, 14:03
Post niedostępny ze względu na naruszenie prawa lub regulaminu.
Obserwuj wątek
    • aurabloger Re: Championy tej kadencji. Ranking 16.05.09, 16:39
      A gdyby całe to towarzystwo zamknąć w jednym pokoju? Ten ,który by przeżył zostałby championem tej kadencji.
    • tomy.c Re: Championy tej kadencji. Ranking 16.05.09, 17:51
      Wróbel.... to ma być ptaszyna, 100 kg.wagi o karku rzeżnika !!?
    • vertiger Re: Championy tej kadencji. Ranking 16.05.09, 18:49
      No to gratuluję autorom artykułu ogromnej wiedzy :) Piesek na zdjęciu to nie "pitbul" (swoją drogą pitbull pisze się przez dwa 'l') tylko bullterier a po drugie ubliżyliście bullterierowi porównując go do takiej lapsy jak Kurski.
    • ktopyta Re: Championy tej kadencji. Ranking 16.05.09, 18:50
      Jacek Kurski - reszta mu może tylko pomerdać.
      Szkoda że facet marnuje się w PiS wolałbym go na prawicy.
    • yeti362 Re: Championy tej kadencji. Ranking 16.05.09, 20:15
      veriger ma rację.
      Egzamin z J.Polskiego - z charakteryzuj J.Kurskiego.
      Rozprawka.
      Czy taki debil może posiadać przymioty zwierzęcia, od setek lat udomowionego przez człowieka?
      1. No nie może.
      2.Jeżeli się nie zgadzasz, patrz pkt 1 i się dziw, a jak masz wątpliwości - posłuchaj.
    • bona_sforza Re: Championy tej kadencji. Ranking 16.05.09, 20:34
      Bullterrier- dżentelmen wśród psów- spokój i elegancja. Rzadko wydający z siebie głos i tylko w uzasadnionych okolicznościach. Poseł Kurski?
    • sq5vjg [...] 16.05.09, 20:55
      Post niedostępny ze względu na naruszenie prawa lub regulaminu.
    • kjhubner Re: Championy tej kadencji. Ranking 16.05.09, 21:22
      Kurski - czekam az ci znajdą drzewo genealogiczne
      ze miałeś w praprzodka co u Fryca za sierzanta robił !

Dla mnie ty jestes jak wesz na łonie demokracji !
    • jesieni Re: Championy tej kadencji. Ranking 16.05.09, 21:40
      Absolutną rację ma bona_sforza! Dodam jeszcze, że bullterrier to pies z poczuciem humoru i niepowtarzalnym urokiem. Porównywanie naszych pożal się boże polityków do tych wspaniałych zwierząt (jak i do jakichkolwiek innych) obraża moje uczucia. Doniosę do prokuratury.
    • komentator232 Re: Championy tej kadencji. Ranking 17.05.09, 00:02
      Gadzinówka jak zwykle manipuluje. Kurski na pierwszym miejscu dystansując Stefana to-podłość-i-nikczemność" Niesiołowskiego i Janusza 'Wibratora' Palikota. Hehe
    • plastikbombastik Re: Championy tej kadencji. Ranking 17.05.09, 00:24
      jestem pewien na 100% że to Kurski wywołał sexafere samoobrony! Jako jedyny siedział cicho jak sie rozpętało piekiełko u Lepperka
    • komentator232 Re: Championy tej kadencji. Ranking 17.05.09, 00:41
      Stalinówa Senyszyn to York? Hehe, nie obrażajcie tych miłych piesków.

W ogóle to kiedyś może na tę agitkę ktoś by się nabrał, ale nie teraz. Agory już nikt nie łyka bezkrytycznie poza garstką wiernych ale ograniczonych.
    • minusn Championy tej kadencji. Ranking 17.05.09, 09:46
      Dla mnie Niesioł to taki kundel, który zły jest już na samą myśl że jest. Jeżeli się da to nie tylko warczy ale gryzie, ślini się, pierdzi i rzyga. Tak został wytresowany, by zachowania te wykazywać zawsze gdy poczuje/usłyszy PiS czy Kaczyńskich. Nic innego nie potrafi i upadek PiSu to dla niego polityczna klęska.
      Palikot, chociaż wykazuje podobne odruchy warunkowe, chociaż mordę ma rzeczywiście zwierzęcą, z psem mi się jakoś nie kojarzy. Dla mnie on ani nie warczy, ani nie szczeka. Ślini się i zapluwa jedynie. Robi z siebie debila, clowna w określonym celu, więc jeżeli zwierzę, to tylko małpa.
    • ryniox Championy tej kadencji. Ranking 17.05.09, 09:53
      tnij.org/dd7z
    • aurumaga Championy tej kadencji. Ranking 17.05.09, 10:47
      Owieczki be i me, po angielsku oczywiście.

Konik, Ułan Batonik.
      Za głosami goni.
      Dwa paluszki twix twix
      Patrz zalany pysk.

Mają żółte kartki.
      Ich wizja to kratki.
      Zbysio z tego blady.
      Chyba nie da rady.

Potrzeba sensacji.
      Moherom ostentacji.
      Polizać Redyka.
      W szatana jak sika.

Zwiać pod immunitet.
      Pod euro parytet.
      Od odpowiedzialności.
      Za akty podłości!

To dla tych co ich ma ZetZet na rękach!

www.youtube.com/watch?v=FWvS9llbSJ0&feature=related

• niutt Championy tej kadencji. Ranking 17.05.09, 11:49
      Jeśli Kurski to "wunderwaffe" PiS-u, to Wróbel jest grubą Bertą i - o, zgrozo dla PiS - wymierzoną w jego kierunku. Ta kobieta jest równie odpychająca, co merytorycznie nieprzydatna podczas obrad komisji. Za moment zniknie z ekranów, gdyż "źle się kojarzy" - i taka będzie kariera tego potwora na scenie politycznej.
    • yeti362 Championy tej kadencji. Ranking 17.05.09, 13:02
      Starałem się byc bardzo ostrożny w komentarzach, mimo to moderator wyciął mój pierwszy post. Trudno. Ale gdzie są organizacje kynologiczne?!!!!
      Bo ja mając dwa psy, labradora i teriera, jak bym ich nie obracał, nie znajduję podobieństwa do polityków. Jedynie w okolicach pod ogonem i między tylną pary kończyn...u samców
    • reniaczek1980 Championy tej kadencji. Ranking 24.05.09, 23:27
      nie bardzo wiem czemu sluzy ten artykul. Dzieci w przedszkolu wiedza, ze polityka nie jest dla delikatnych poetow ;)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka