yeti362 16.05.09, 14:03 Post niedostępny ze względu na naruszenie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
aurabloger Re: Championy tej kadencji. Ranking 16.05.09, 16:39 A gdyby całe to towarzystwo zamknąć w jednym pokoju? Ten ,który by przeżył zostałby championem tej kadencji. Odpowiedz Link Zgłoś
tomy.c Re: Championy tej kadencji. Ranking 16.05.09, 17:51 Wróbel.... to ma być ptaszyna, 100 kg.wagi o karku rzeżnika !!? Odpowiedz Link Zgłoś
vertiger Re: Championy tej kadencji. Ranking 16.05.09, 18:49 No to gratuluję autorom artykułu ogromnej wiedzy :) Piesek na zdjęciu to nie "pitbul" (swoją drogą pitbull pisze się przez dwa 'l') tylko bullterier a po drugie ubliżyliście bullterierowi porównując go do takiej lapsy jak Kurski. Odpowiedz Link Zgłoś
ktopyta Re: Championy tej kadencji. Ranking 16.05.09, 18:50 Jacek Kurski - reszta mu może tylko pomerdać. Szkoda że facet marnuje się w PiS wolałbym go na prawicy. Odpowiedz Link Zgłoś
yeti362 Re: Championy tej kadencji. Ranking 16.05.09, 20:15 veriger ma rację. Egzamin z J.Polskiego - z charakteryzuj J.Kurskiego. Rozprawka. Czy taki debil może posiadać przymioty zwierzęcia, od setek lat udomowionego przez człowieka? 1. No nie może. 2.Jeżeli się nie zgadzasz, patrz pkt 1 i się dziw, a jak masz wątpliwości - posłuchaj. Odpowiedz Link Zgłoś
bona_sforza Re: Championy tej kadencji. Ranking 16.05.09, 20:34 Bullterrier- dżentelmen wśród psów- spokój i elegancja. Rzadko wydający z siebie głos i tylko w uzasadnionych okolicznościach. Poseł Kurski? Odpowiedz Link Zgłoś
sq5vjg [...] 16.05.09, 20:55 Post niedostępny ze względu na naruszenie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
kjhubner Re: Championy tej kadencji. Ranking 16.05.09, 21:22 Kurski - czekam az ci znajdą drzewo genealogiczne ze miałeś w praprzodka co u Fryca za sierzanta robił ! Dla mnie ty jestes jak wesz na łonie demokracji ! Odpowiedz Link Zgłoś
jesieni Re: Championy tej kadencji. Ranking 16.05.09, 21:40 Absolutną rację ma bona_sforza! Dodam jeszcze, że bullterrier to pies z poczuciem humoru i niepowtarzalnym urokiem. Porównywanie naszych pożal się boże polityków do tych wspaniałych zwierząt (jak i do jakichkolwiek innych) obraża moje uczucia. Doniosę do prokuratury. Odpowiedz Link Zgłoś
komentator232 Re: Championy tej kadencji. Ranking 17.05.09, 00:02 Gadzinówka jak zwykle manipuluje. Kurski na pierwszym miejscu dystansując Stefana to-podłość-i-nikczemność" Niesiołowskiego i Janusza 'Wibratora' Palikota. Hehe Odpowiedz Link Zgłoś
plastikbombastik Re: Championy tej kadencji. Ranking 17.05.09, 00:24 jestem pewien na 100% że to Kurski wywołał sexafere samoobrony! Jako jedyny siedział cicho jak sie rozpętało piekiełko u Lepperka Odpowiedz Link Zgłoś
komentator232 Re: Championy tej kadencji. Ranking 17.05.09, 00:41 Stalinówa Senyszyn to York? Hehe, nie obrażajcie tych miłych piesków. W ogóle to kiedyś może na tę agitkę ktoś by się nabrał, ale nie teraz. Agory już nikt nie łyka bezkrytycznie poza garstką wiernych ale ograniczonych. Odpowiedz Link Zgłoś
minusn Championy tej kadencji. Ranking 17.05.09, 09:46 Dla mnie Niesioł to taki kundel, który zły jest już na samą myśl że jest. Jeżeli się da to nie tylko warczy ale gryzie, ślini się, pierdzi i rzyga. Tak został wytresowany, by zachowania te wykazywać zawsze gdy poczuje/usłyszy PiS czy Kaczyńskich. Nic innego nie potrafi i upadek PiSu to dla niego polityczna klęska. Palikot, chociaż wykazuje podobne odruchy warunkowe, chociaż mordę ma rzeczywiście zwierzęcą, z psem mi się jakoś nie kojarzy. Dla mnie on ani nie warczy, ani nie szczeka. Ślini się i zapluwa jedynie. Robi z siebie debila, clowna w określonym celu, więc jeżeli zwierzę, to tylko małpa. Odpowiedz Link Zgłoś
aurumaga Championy tej kadencji. Ranking 17.05.09, 10:47 Owieczki be i me, po angielsku oczywiście. Konik, Ułan Batonik. Za głosami goni. Dwa paluszki twix twix Patrz zalany pysk. Mają żółte kartki. Ich wizja to kratki. Zbysio z tego blady. Chyba nie da rady. Potrzeba sensacji. Moherom ostentacji. Polizać Redyka. W szatana jak sika. Zwiać pod immunitet. Pod euro parytet. Od odpowiedzialności. Za akty podłości! To dla tych co ich ma ZetZet na rękach! www.youtube.com/watch?v=FWvS9llbSJ0&feature=related Odpowiedz Link Zgłoś
niutt Championy tej kadencji. Ranking 17.05.09, 11:49 Jeśli Kurski to "wunderwaffe" PiS-u, to Wróbel jest grubą Bertą i - o, zgrozo dla PiS - wymierzoną w jego kierunku. Ta kobieta jest równie odpychająca, co merytorycznie nieprzydatna podczas obrad komisji. Za moment zniknie z ekranów, gdyż "źle się kojarzy" - i taka będzie kariera tego potwora na scenie politycznej. Odpowiedz Link Zgłoś
yeti362 Championy tej kadencji. Ranking 17.05.09, 13:02 Starałem się byc bardzo ostrożny w komentarzach, mimo to moderator wyciął mój pierwszy post. Trudno. Ale gdzie są organizacje kynologiczne?!!!! Bo ja mając dwa psy, labradora i teriera, jak bym ich nie obracał, nie znajduję podobieństwa do polityków. Jedynie w okolicach pod ogonem i między tylną pary kończyn...u samców Odpowiedz Link Zgłoś
reniaczek1980 Championy tej kadencji. Ranking 24.05.09, 23:27 nie bardzo wiem czemu sluzy ten artykul. Dzieci w przedszkolu wiedza, ze polityka nie jest dla delikatnych poetow ;) Odpowiedz Link Zgłoś