Gość: xxx IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.01.04, 19:27 ale bajer Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: verona dla panow mode sa teraz rowniez sukienki! IP: *.dc.dc.cox.net 01.01.04, 19:43 Niedawno odbyl sie pokaz mody w NY. Panie byly w spodniach, a panowie w eleganckich sukniach, niektore przypominaly greckie togi i byly calkiem interesujace. Nowe czasy nowe obyczaje. W koncu Arabowie i ksieza tez chodza w sukniach;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kowalski Re: Koronkowe stringi dla panów! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.01.04, 19:59 Strasznie nie lubię panoszącej się w Wybiórczej demagogii. Ta "koronczarka" nie jest "młoda duchem", tylko conajwyżej młoda i łasa na kasę za wszelką cenę. Ot taka tam pracownica fizyczna, która w odróżnieniu od starszych nawet nie kapuje co robi, po prostu "hekluje". Celem Wybiórczej wytworzenie pozytywnego skojarzenia, że niby robienie schowka na kutasa i jaja za pomocą starodawnej techniki ludowej jest pozytywne, bo robi to osoba młoda duchem. Hej pismaki-zasrańcy, zdecydujcie się wreszcie, czy wy robicie gazetę codzienną czy agitkę, jasne ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Krzych [...] IP: *.adsl.highway.telekom.at 01.01.04, 20:05 Post niedostępny ze względu na naruszenie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: String Re: Koronkowe stringi dla panów! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.01.04, 21:07 Nudy na pudy Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: koronczarka [...] IP: 68.147.166.* 01.01.04, 21:26 Post niedostępny ze względu na naruszenie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ddd Re: Koronkowe stringi dla panów! IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 01.01.04, 21:41 mam pomysł! może męska ŚMIETANKA GAZETY: NACZELNY I SZEFOWIE DZIAŁÓW zamówią męski koronkowe stringi i pokażą się np na Walentynki w jakimś dodatku specjalnym... Oceniać koronkę można dopiero po wyglądzie! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: eusebio Nareszcie IP: 200.232.137.* 01.01.04, 22:43 Czekalem na to cale moje zycie seksualne, teraz zalozymy to naszemu psowi i moja zona bedzie wreszcie zaspokojona. Ile kosztuje i gdzie mozna kupic on-line? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: loko Re: Koronkowe stringi dla pedałów chyba i transwe! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.01.04, 00:06 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: . TO SA STRINGI DLA MASOCHISTOW!!! IP: *.nott.cable.ntl.com 02.01.04, 02:39 Taka WLOSIENNICA NA FALLUSA WRAZ Z "KLEJNOTAMI". Spytajcie wlasnych zon czy dziewczyn, a bedziecie sobie mogli wyobrazic jakie to paskudztwo niewygodne: stringi robione sa szydelkiem lub "klockami" (co to - pojecia nie mam, zona tak powiedziala), a wiec maja MNOSTWO SUPELKOW, co wiecej sa robione z kordonka czy innych nici, jak staromodne serwety, a wiec diabelstwa, ktore w dotyku jedwabiu nie przypomina - spokojna glowa!. Gdy byla mowa o zenskich stringach, pokazalem artykul zonie, a ona mi wytlumaczyla, ze...masochistka to ona nie jest i ze nawet taka koronkowa bluzka by jej cialko obcierala. A przeciez bluzki nosi sie na cialku nieco mniej delikatnym nizli...wlasny napletek. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: facet normalny Re: Koronkowe stringi dla panów! IP: *.chello.pl 02.01.04, 04:52 Głupich nie sieją, same się rodzą. To powinno oddać stan umysłowy młodego pokolenia redaktorów tej gazety. Czekam na "newsa" z Istebnej o wyheklowaniu kondoma! Któś sie chebnął z rozumem. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Rober Re: Może jeszcze dołożą biustonosik-dla szczupłych IP: *.sulechow.sdi.tpnet.pl / 192.168.1.* 02.01.04, 09:41 inaczej. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Qba Dla mnie bomba - gdzie to mozna kupic? IP: 175.28.14.* 02.01.04, 10:52 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Królik Re: Dla mnie bomba - gdzie to mozna kupic? IP: 212.76.52.* 07.01.04, 21:51 www.koniakow.com ja juz zamowilem :) Odpowiedz Link Zgłoś