zyta4 11.08.05, 11:02 A ja kończę w grudniu 31 lat, za sobą nieudane małżeństwo, brak pracy, i... 2 letnie dziecko. Czy ktoś przeżył już tak wiele...........? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
portalegre Re: po życiu!!! 11.08.05, 14:04 wiele razy myslalam tak jak Ty, ale zawsze potem swiecilo slonce jestem pewna, ze w Twoim zyciu wydarza sie jeszcze wspaniale rzeczy - zobaczysz! w zyciu tak juz jest - raz pod gorke, raz z gorki, i tak naprzemian musisz przeczekac i nie poddawac sie czarnym myslom - bedzie dobrze! pozdrawiam Cie cieplo Odpowiedz Link Zgłoś
binkif17 Re: po życiu!!! 11.08.05, 15:31 Zyta4, nie przejmuj sie!!! Wszystko bedzie OK! Ja tez w tej chwili nie jestem w super sytuacji, nie po raz pierwszy zreszta, jednak ufam, ze wszystko sie ulozy i niedlugo "wyjdzie sloneczko"! Bywa tak za kazdym razem. THINGS CAN ONLY GET BETTER! Odpowiedz Link Zgłoś
zyta4 Re: po życiu!!! 30.03.06, 17:04 ...............i nadal nic się nie zmienia......... Odpowiedz Link Zgłoś
sylwek07 Re: po życiu!!! 30.03.06, 19:25 powiem Ci ze nie chce sie z Toba licytowac ale troche wiecje od Ciebie przezylem ,,problem nie w tym kto ile przezyl tylko jak z tego moze wyjsc i kto poda pomocna reke. Odpowiedz Link Zgłoś
hainaut Re: po życiu!!! 30.03.06, 19:58 Nie wiem, czy tak wiele, ale sporo. W lipcu bede miala 32 lata. Rozwiodlam sie z pierwszym mezem, bo mimo pozorow (doktorat i praca na uniwerku, dzialalnosc na rzecz praw czlowieka) okazalo sie, ze problemy woli rozwiazywac jak dziecko - uderzyc. Wyszlam za maz drugi raz, za cudownego czlowieka, bylam w ciazy z bizniakami, tak bardzo ich chcielismy... niestety, poronienie... Nie mam pracy, nie mowie dobrze w zadnym z trzech oficjalnych jezykow kraju, w ktorym mieszkam, a moj dyplom uniwersytecki nie jest tutaj uznawany. ... no i... Staram sie powoli jakos zorganizowac sobie tutaj zycie. Od roku szukam pracy, ucze sie na razie jednego jezyka, od wrzesnia pewnie drugiego, myslimy znow o dziecku... Staram sie jakos sobie radzic, czasem tesknie za Polska (brak problemow z praca), krajobrazami, natura, ktora sie docenia dopiero na "wygnaniu". Ciekawe czy mi sie uda... Odpowiedz Link Zgłoś
zyta4 Re: po życiu!!! 04.04.06, 17:27 ... a najgorsze jest to że jestem tak strasznie samotna, nie mam dosłownie nikogo ktoby podał mi rękę i pomógł "z kolan wstać". Podobno jest tyle ludzi na świecie, którzy pomagają innym, gdzie ich szukać??? Chyba nie ma nic gorszego jak cierpienie w samotności Odpowiedz Link Zgłoś
sylwek07 Re: po życiu!!! 04.04.06, 21:30 a gdzie mieszkasz,jesli kolo Lublina to moge sie z Toba spotkac i sprobowac pomoc. Odpowiedz Link Zgłoś
kubowa Re: po życiu!!! 15.10.06, 08:35 no jak tam zyta? jakies zmiany? i ja wiele przeszlam, ale wrocilam na prosta i znalazlam szczescie! to sie naprawde zdarza! Odpowiedz Link Zgłoś
maxiu_m Re: po życiu!!! 10.01.07, 22:59 zyta odezwij się, jakiś zmiany u Ciebie? Odpowiedz Link Zgłoś
madasek Re: po życiu!!! 30.10.06, 11:21 U mnie tak samo, zakret za zakretem a prostej nie widać, poddałam się nawet.Czy to ten rok taki pechowy czy to ja jedno wielkie nieszczeście Odpowiedz Link Zgłoś
sylwek07 Re: po życiu!!! 30.10.06, 13:04 ten rok chyba taki nie pewny ale za to przyszly bedzie raczej ok bo jak to sie mowi po nocy wstaje dzien Odpowiedz Link Zgłoś
kubowa Re: po życiu!!! 30.10.06, 13:41 w przyszlym roku bedziemy w wieku chrystusowym ciekawe, co to nam da Odpowiedz Link Zgłoś
sylwek07 Re: po życiu!!! 30.10.06, 16:09 to ja Wam powiem po 1 lutym jak sie czuje majac 33 lata Odpowiedz Link Zgłoś
sylwek07 a teraz cos na usmiech 29.11.06, 20:37 Gdzie tak pedzisz ,stary? Do domu,musze zrobic obiad !-a co, zona chora? Nie ,glodna Odpowiedz Link Zgłoś
zyta4 Re: po życiu!!! 22.01.07, 15:46 Witam Wszystkich! Wiecie co, u mnie nadal jest do niczego tak naprawdę mija czas a u mnie nic się nie zmienia, przynajmniej na lepsze....... Zazdroszczę wszystkim 33-latkom normalnego życia.......! Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
kubowa Re: po życiu!!! 22.01.07, 15:48 zaraz tam normalne!)) głowa do góry! może możemy ci jakoś pomóc? Odpowiedz Link Zgłoś
sylwek07 Re: po życiu!!! 22.01.07, 17:41 kubowa dawno nie slyszalem tego slowa " mozemy Ci jakos pomoc?" a szkoda Odpowiedz Link Zgłoś