Dodaj do ulubionych

...sprzedam Fotelik dla dzieciaka NA ROWER

23.05.05, 13:14
najnowsza wersja HAMAXa SLEEP - fuul opcja(wszystko co mozliwe....ale sam nie
jeździ;-))Nowy!Cena w sklepie 419...a ja chcę za niego 350!
i tyle:-)
Agnieszka 694595358
i fajnie by było jakby ktos po niego jeszcze przyszedł;-)))(ochota)
Obserwuj wątek
    • Gość: anka Re: ...sprzedam Fotelik dla dzieciaka NA ROWER IP: *.aster.pl / *.aster.pl 16.06.05, 22:21
      • Gość: buhahahaha Re: ...sprzedam Fotelik dla dzieciaka NA ROWER IP: *.aster.pl / *.aster.pl 16.06.05, 22:25
        chyba sobie żartujesz, w Decathlonie takie foteliki są po 219zł!!!!
        • jacho_1 Jasne 25.06.05, 12:32
          Tylko w takim "foteliku" z Decathlonu bałbym się dziecko sadzać. Może od razu
          kupić tam rower za 99 zł? he he he
          • Gość: buhahaha Re: Jasne IP: *.aster.pl / *.aster.pl 26.06.05, 15:08
            Fotelik Hamax Sleepy cena 219 zł, moje dziecko jeździ i nie odczuwa różnicy czy
            kupiony w Decathlonie czy przepłacony u jakiegoś zdziercy, który kupił właśnie
            w Decathlonie a teraz próbuje się dorobić.
            Naucz się czytać ze zrozumieniem mądralo
            • 33agnieszka2 Re: Jasne 01.07.05, 22:56
              taa....ta madrala co tak madrze pisze i wnioskuje....
              bo widzisz "niekolezanko" - ja tam nie wiem jakie foteliki są w owym sklepie
              (notabene raz tam byłam...dawnooo...) i nie jestem pewna czy faktyczie można
              kupic tam coś "ok"...bo sklep "owy" kojarzy mi sie raczej z "tanio i dobrze"
              czyli wszytskie te Reale/Sellgrosy - czy jakos tak?!
              Ja wiem ile te fotele kosztują w sklepach FIRMOWYCH HAMAX....gdyż rowery/częsci
              do rowerów i takie tam...kupuje własnie w tych sklepach(mogę polecić kilka
              świetnych sklepów w Wawie!).......
              ......
              ......
              ps:ale żeby sprawdzić - zadzwoniłam do Decathlon/wawa - faktycznie są te
              foteliki..ale wersja Kiss...i kosztuja cos około 200zł...chyba 199 nawet...

tak czy inaczej:
              można zacytować"naucz się wnioskować/czytać/pisać/ ze zrozumieniem madralo"...

pozdrawiac czy nie?! ;-))
            • jacho_1 Re: Jasne 02.07.05, 09:58
              To po cholerę czytasz i to w dodatku bez zrozumienia: nie pasuje ci, nie chcesz
              kupić, to się zamknij. Polacy to taki zawistny naród, w którym obywatele całymi
              dniami rozmyślają "jak dokopać rodakowi". "Dokopałaś/-eś" właśnie koleżance.
              Brawo. "Dzięki tobie" będzie jej trudniej znaleźć nabywcę. O to chodziło,
              Polko/Polaku?
              • Gość: heh Re: Jasne IP: *.aster.pl / *.aster.pl 03.07.05, 14:09
                o to mi chodziło właśnie bo nie znoszę naciągaczy, a wy co w jednej firmie
                handlujecie?? W Decathlonie fotelik Hamax Sleepy w wersji lux kosztuje 219 zł i
                nie jest to żadna podróba. Pozdrawiam naciągaczkę i szlachetnego jej obrońcę
                • 33agnieszka2 Re: Jasne 05.07.05, 22:53
                  to niech szanowna Pani idzie i kupi......a z mojego wątku łaskawie wyjdzie i
                  nie wraca...bo ja " nie znoszę" PROSTAKÓW....

A ja pozdrawiam :szlachetnego jej obrońcę"....hehehe....ale racji to sporo w
                  tym jest - "lubi komuś dokopać..."....ale to chyba nie jest cecha
                  narodowościowa....bo w kazdym narodzie znajdzie sie niedowartościowany
                  PROSTACZEK, który musi jakoś nadrobic swoje niepowodzenia(czy jak by tam tego
                  nie nazwać)...albo też przewartościowany PROSTACZEK( a tego to już zupełnie nie
                  pojmuję...)

..a najlepiej jeszcze jako "gość portalu".....hhhheheheheh...to żałosne!!!!!
                  • Gość: DzieńDoberek Re: Jasne IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.07.05, 22:05
                    Tak sobie czytam przez przypadek(chyba mogę?;-p)
                    Nasówa mi sie pytanie czy Pani "gość portalu" pracuje w Decathlon, że tak go
                    reklamuje ?!A może ma ochotę kupować w Decathlon te foteliki i wysyłać je po te
                    219zł??? - oczywiscie na swój koszt!
                    Bo może odpowie na pytanie jak ma kupić fotelik osoba która mieszka na takim
                    zadupiu jak ja(gdzie nawet nie słyszano o Decathlonie)
                    Jestem więc wdzieczny luddziom którzy sprzedają takie tego typu rzeczy za cene
                    sporo nizsza niz musiał bym nabyć w sklepie.....a ile ci sprzedawcy z tego maja
                    zysku to ich sprawa - JA JESTEM ZADOWOLONY ŻE ZAPŁACIŁEM POŁOWE CENY
                    SKLEPOWEJ!!!
                    A pani droga "hhe buhahha" czy jak tam Pani tym razem sie podpiszeNIECH
                    ABSOLUTNIE NIE KUPUJE NICZEGO W SKLEPACH/NIECH NIE JADA W KNAJPACH/NIE JEZDZI
                    KOMUNIKACJĄ, A BROŃ BOŻE NIE KUPUJE SAMOCHODU BO NA WSZYTSKIM TERAZ LUDZIE
                    CHCĄ ZAROBIC I WSZĘDZIE PŁACI SIĘ MARZĘ!WIE PANI ILE KOSZTUJE PALIWO???WIE PANI
                    ZE KOSZT WYPRODUKOWANIA RZECZY JEST O 70% NIZSZY NIZ POTEM KOSZT JEJ SPRZEDAZY!
                    NIECH PANI NICZEGO NIE KUPUJE!!!NIE DAC ZAROBIC ZDZIERCOM~!!!!POPIERAM!!!

NO!
                    ps:a na prywatne leczenie to broń boże!!!!!do NFZ sie zgłasac i czekać 2
                    miesiace do specjalisty!!!ale nie płacić!!!

A PANIA PANI SPRZEDAJACA FOTELIKI ZARAZ NAWIEDZE TELEFONEM I TROCHE SIE
                    POTARGUJEMY;-)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka