szpmm 22.07.02, 01:30 hm... :-) rowerki im się śnią.... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
draconessa Re: śpiochy 22.07.02, 10:05 Oj, no jakos tak sie stalo. Co poniektorym snia sie rowerki istotnie :))) Czy to prawda, ze dotarles pod Zygmusia w 4 min po tym, jak my doszlismy do wniosku, ze pewnie Ciebie nie bedzie i ruszylismy w droge??? Nie masz pojecia, jak mi teraz przykro i glupio. Chyba az Ci kiedys browarka na przeprosiny postawie!!! Odpowiedz Link Zgłoś
jane_blond_007 Re: śpiochy 22.07.02, 11:00 draconessa napisała: >> jak mi teraz przykro i glupio. Chyba az Ci kiedys browarka na przeprosiny > postawie!!! To ja też się dołożę - spijemy Marysię i będzie jechał wężykiem;> Pzdr, Jane. Odpowiedz Link Zgłoś
gero1 Re: śpiochy 22.07.02, 11:07 a propos tych ostatnich, jedną mało wczoraj nie przejechałem, nawet nie wiedziałem, ze gad potrafi tak skakać. Odpowiedz Link Zgłoś
szpmm Re: śpiochy 22.07.02, 12:00 Nooooooooooooooooo............ :)))))))) To ja chyba zacznę częściej wzbudzać w Was poczucie winy ;))) Odpowiedz Link Zgłoś