kubajek 30.07.02, 16:51 Polecam: www.halcyon.com/gasman/formula.htm Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
kubajek Ile tracimy pedałując :) 31.07.02, 12:20 Chodzi o kalorie oczywiście. Obliczyłem że w czasie ostatniej wycieczki Tarchomin-Zalew-Tarchomin straciłem na pedałowanie 460 kcal, + 200 kcal straty "naturalnej" daje cuzamen do kupy równowartość np. 330 tic-taców. Piwo + 5 pierogów + 2 frugo (w składniki przebogate:) chyba tej straty nie zrównoważyło mam nadzieję. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: maciek Re: Dla dociekliwych. IP: 217.11.134.* 31.07.02, 16:14 Po sobotniej wyprawie moja narzeczona była tak wypluta że nie była w stanie pokroić kotleta na talerzu czy powiesić prania. Ona jest fizykiem i powiedziała, że trzeba ustalić wartość graniczną odległości przy której będzie mogła jeszcze te dwie czynnosci wykonać:)Tak że wzór nie jest całkiem bez sensu:)) Odpowiedz Link Zgłoś
kubajek Re: Dla dociekliwych. 31.07.02, 16:50 Gość portalu: maciek napisał(a): > Po sobotniej wyprawie moja narzeczona była tak wypluta że nie była w stanie > pokroić kotleta na talerzu czy powiesić prania. Ona jest fizykiem i > powiedziała, że trzeba ustalić wartość graniczną odległości przy której będzie > mogła jeszcze te dwie czynnosci wykonać:)Tak że wzór nie jest całkiem bez > sensu:)) Maćku, biedaku! Jadłeś niepokrojonego kotleta w niepowieszonym praniu? Cóż, kobiety takie są :))) A co powiecie na MPK 4.08? Już szybko obliczyłem że tym razem odległość będzie mniejsza od wartości granicznej. Zapraszam. Odpowiedz Link Zgłoś
draconessa Re: Dla dociekliwych. 31.07.02, 16:53 I wtedy i bedzie sie mozna najezdzic, i kotlety beda uprane i powieszone:))) Odpowiedz Link Zgłoś
kubajek Re: Dla dociekliwych. 31.07.02, 17:27 draconessa napisała: > I wtedy i bedzie sie mozna najezdzic, i kotlety beda uprane i powieszone:))) > Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: maciek Re: Dla dociekliwych. IP: 217.11.134.* 31.07.02, 17:47 kubajek napisał: > draconessa napisała: > > > I wtedy i bedzie sie mozna najezdzic, i kotlety beda uprane i powieszone:) > )) > > Odpowiedz Link Zgłoś