draconessa 07.08.02, 12:48 ...pojechac jeszcze. Ruszcie komorki mozgu i wymyslcie cosik... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: kolko Re: Gdzie by tu w weekend... IP: *.waw 07.08.02, 13:13 a moze by tak wpasc na jeden dzien do kazimierza? Odpowiedz Link Zgłoś
jane_blond_007 Re: Gdzie by tu w weekend... 07.08.02, 13:16 A w tem weekend beze mnie:((( No przecież ja się zapłaczę:((( Draconessa, pozdrów wszystkich na trasie....I papa Odpowiedz Link Zgłoś
draconessa Re: Gdzie by tu w weekend... 07.08.02, 13:28 Nie wiem, jak wytrzymasz bez naszego towarysztwa:))) I kup sobie kiedys ten kask - w ostatecznosci jedz do zoo i tam moze beda mieli skorupe zolwia - wyscielisz gabka i styropiane i tez bedzie fajnie:))) Pozdrowie wszystkich i od razu przekazuje Ci pozdrowienia od wszystkich, bo na pewno beda Ci wirtualnie machac lapkami:))) Baw sie dobrze i wracaj do nasz szybko!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Paweł Re: Gdzie by tu w weekend... IP: *.acn.pl / 10.132.130.* 07.08.02, 14:34 Zalesie? To za Piasecznem... Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
draconessa Re: Gdzie by tu w weekend... 07.08.02, 14:38 A wlasnie, palker cos mowil o grillu w Zalesiu, al cos milczy. Pewnie sie zreflektowal;))) Odpowiedz Link Zgłoś
chaladia Re: Gdzie by tu w weekend... 07.08.02, 14:43 Spróbuję w ten weekend przejechać trasę śladem pomników i pamiątek po sławetnej Bitwie Warszawskiej z Bolszewikami w 1920 roku. Aby uniknąć takiej wpadki, jak ostatnio z piaszczystym odcinkiem, gdzie musieliśmy pchać rowery, tym razem postanowiłem rzejechać wszystko samemy kilka dni wcześniej, a nie walić "na pamięć" tego, co było dwa lata temu. Może nasi prawdziwi historycy (Sloggi, Palker) - nie liczę osobnika podpisującego się "historyk" pomogą w opracowaniu trasy? Odpowiedz Link Zgłoś
draconessa Re: Gdzie by tu w weekend... 07.08.02, 15:21 Mogliby cosik podpowiedziec..a co do piachu,hehehe, to beata_ moze duzo powiedziec na temat tego, co zaserwowal nam kubajek ( ale bylo fajnie!!!) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: beata_ Re: Gdzie by tu w weekend... IP: *.ipartners.pl 07.08.02, 15:27 draconessa napisała: > Mogliby cosik podpowiedziec..a co do piachu,hehehe, to beata_ moze duzo > powiedziec na temat tego, co zaserwowal nam kubajek ( ale bylo fajnie!!!) > Odpowiedz Link Zgłoś
draconessa Re: Gdzie by tu w weekend... 07.08.02, 15:28 Co chcesz, wiesz,jak fajnie z piachu sie lancuch czysci... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: beata_ Re: Gdzie by tu w weekend... IP: *.ipartners.pl 07.08.02, 15:48 draconessa napisała: > Co chcesz, wiesz,jak fajnie z piachu sie lancuch czysci... > Odpowiedz Link Zgłoś
draconessa Re: Gdzie by tu w weekend... 07.08.02, 16:08 to poczysc, ubaw po pachy:)))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: beata_ Re: Gdzie by tu w weekend... IP: *.acn.pl / *.acn.waw.pl 07.08.02, 19:45 draconessa napisała: > to poczysc, ubaw po pachy:)))) > Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Slawek Re: Gdzie by tu w weekend... IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 07.08.02, 22:31 Witam Co byście powiedzieli na trasę np w sobotę lub niedzielę: Otwock - niebieski szlak wzdłuż rzeki Świder do Glinianki - drogą do stacji Pogorzel lub St.Wieś. Całość ok. 30 km. Super krajobrazy gwarantowane (no i zabawa). Bajkiem Slawek Odpowiedz Link Zgłoś
tuhanka Re: Gdzie by tu w weekend... 08.08.02, 10:41 Jak dla mnie może być. Tylko gdzie startujemy? Stacja PKP Świder na obrzeżach Otwocka? I o której? Odpowiedz Link Zgłoś