Dodaj do ulubionych

drzewo na na ścieżce rowerowej przy ATK

IP: *.internetdsl.tpnet.pl 08.09.06, 10:31
na ścieżce rowerowej na wysokości Wisłostrady / niedaleko żródełka obok
Uniwersytetu im. Wyszyńskiego / na wysokości głowy rowerzysty jest gruby
konar. Zgłaszałem to w Dzielnicy Bielany, ale może ktoś jeszcze to zglosi ?
Mozna nieżle przywalić.
Obserwuj wątek
    • xun_vixx Re: drzewo na na ścieżce rowerowej przy ATK 08.09.06, 13:05
      Zglaszales ustnie czy pisemnie? Jelsi pisemnie to czy masz pokwitowanie na
      zlozenie papierow?
      Dekada żenada - Wydepcz sobieścieżkę spis treści...
      • Gość: tomek Re: drzewo na na ścieżce rowerowej przy ATK IP: *.internetdsl.tpnet.pl 08.09.06, 13:16
        ustnie, dzisiaj rano. Powiedzieli,że się tym zajmą. A swoja drogą, to drzewo
        jest tam od lat...
        • xun_vixx Re: drzewo na na ścieżce rowerowej przy ATK 08.09.06, 18:32
          Ustnie to masz 99% na to, ze zapomnieli o zgloszeniu jak tylko zniknales z pola
          widzenia. Trzeba takie skladac na papierze z pokwitowaniem zlozenia (czyli
          idziesz do biura podawczego z oryginalem i kopia i tak skladasz, na kopi
          dostajesz wpis z data, nie zpoamnij sie podpisac, bo sie urzad w miesiac musi
          ustosunkowac do prosby)...

Wiecej szczegolow i przyklady wnioskow (tylko ctrl+c ctrl+v zrobic) masz na
          strponach ZM zm.org.pl/?t=dekada_zenada
          • Gość: tomek Re: drzewo na na ścieżce rowerowej przy ATK IP: *.internetdsl.tpnet.pl 11.09.06, 12:42
            dzieki na podpowiedź. Złożę.
    • Gość: Anarchista Re: drzewo na na ścieżce rowerowej przy ATK IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.09.06, 13:55
      Bedziecie tygodniami dyskutowac,pisma pisac do takich samych jak wy
      zamiast konar w..ć.
      Co za zakute paly tam jezdza.
    • marcin.jackowski Nadal... 18.09.06, 09:22
      Drzewo nadal w pozycji półleżącej...
      www.zm.org.pl/?a=bielany_konar
      Czy można prosić o szczegóły - kiedy i komu problem został zgłoszony?
      • Gość: tomek Re: Nadal... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 18.09.06, 13:04
        witam,
        zgłaszałem to / na razie telefonicznie / pani odpowiedzialnej za ścieżki
        rowerowe w Urzedzie Dzielnicy Bielany w dniu 8 września, ale ostatnio / byłem
        tam tydzień temu / okleili je biało czerwoną tasmą. Szykuje do nich pismo w tej
        sprawie.
        • xun_vixx Re: Nadal... 19.09.06, 07:29
          Do wiosny moze naprawia :D Niestety...
    • Gość: iac1 ale bajzel IP: *.ds1-trg.adsl.cybercity.dk 19.09.06, 15:01
      w Danii nie do pomyslenia!!!! takie numery!!!
    • piort Re: drzewo na na ścieżce rowerowej przy ATK 20.09.06, 07:24
      A za dobry dowcip o kierowcach uważano że "zderzył się z nieprawidłowo rosnącym
      drzewem". Ci wstrętni pedalarze są hucpiarzami! Dobrze by było postawić znak
      drogowy dla rowerzystów określający dopuszczalną wysokość, wtedy drzewo
      pozostałoby całe, a pedalarzy by ubyło, a o to chodzi!
      • gromanik Re: drzewo na na ścieżce rowerowej przy ATK 26.09.06, 11:16
        na takie sytuacje szybki sposob jest jeden. Odpowiednio przedstawić sprawe
        Straży Pożarnej,(wymienić np zagrożenie dla ruchu, że drzewo wystaje na ulicę i
        powoduje zagrożenie w ruchu drogowym, ogranicza widoczność, leży na barierze
        energochłonnej(tak było w tym przypadku), jak zrobi to kobieta, ktora tak
        konkretnie tlumaczy, ze trzeba przyjechac i zobaczyc zeby zrozumiec o co jej
        chodzilo-byle by tylko adres podala . z innego przypadku gdy nad drogą rowerową
        wisiało drzewo wykorzystałem fakt, że wisiało na przewodach(chyba
        telefonicznych, ale powiedziałem tylko że wisi na przewodach no i przyjechali
        i wycięli, choć marudzili, że przewróciło się za wcześnie, bo owoce jeszcze
        kwaśne :)
        • Gość: już nie ma!!! Re: drzewo na na ścieżce rowerowej przy ATK IP: *.chello.pl 26.09.06, 21:05
          jechałam tamtędy godzinę temu - tego konara już NIE MA!!!
          • roody102 Re: drzewo na na ścieżce rowerowej przy ATK 28.09.06, 19:00
            W poniedziałek robiłem wywiad z pełnomocnikiem Plewako. Powiedziałem mu o
            konarze - obiecał, że załatwi i wieczorem konar obcięto :)
    • stodwudziestyszosty Re: drzewo na na ścieżce rowerowej przy ATK 01.04.07, 14:54
      Gość portalu: tomek napisał(a):

> na ścieżce rowerowej na wysokości Wisłostrady / niedaleko żródełka obok
      > Uniwersytetu im. Wyszyńskiego / na wysokości głowy rowerzysty jest gruby
      > konar. Zgłaszałem to w Dzielnicy Bielany, ale może ktoś jeszcze to zglosi ?
      > Mozna nieżle przywalić.

co prawda to prawda o malo zycia tam nie stracilem

TANIE ROWERY GÓRSKIE

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka