sloggi 30.08.05, 01:14 www.wizaz.pl/forum/showthread.php?t=54849&highlight=rossman Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
babeczkaa Re: Rossmann 30.08.05, 09:18 zgadzam się, Rossmann jest ok, często tam kupuję Odpowiedz Link
speer Re: Rossmann 30.08.05, 11:45 Dobre tez sa produkty wlasne Rossmanna. Na przyklad kremy pod oczy, do rak itd. Odpowiedz Link
mal.go.sia Re: Rossmann 05.10.05, 10:54 i chusteczki do pupy, nawet te "lotion", chociaz "cream" lepsze ... Odpowiedz Link
tukee Re: Rossmann 20.10.05, 22:39 Jak ide do mamy to zawsze zagladam do Rossamana w Mariottcie, natomist jestem zwolenniczka Drogerii Natura. Tam kupuje wszystko co mi potrzeba a potrzeba duuuuuuuuuuuuuuuuuuuuzo. Odpowiedz Link
frida2 Re: Rossmann 21.10.05, 22:40 Wiedziałam, że o czymś zapomniałam, miałam zajść do rossmana, ehh skleroza. Odpowiedz Link
carolina80 Re: Rossmann 04.11.05, 13:12 Ja jestem bardzo zadowolona z pianki do mycia twarzy Rival z trawą cytrynowa - świetnie oczyszcza, nie wysusza no i kosztuje 6,99pln, dobry jest też balsamik do ust - taki w różowym słoiczku i błyszczyki do ust. Odpowiedz Link
chani-nr1 Re: Rossmann 25.12.05, 14:55 a ja kupuje w jednym z Rossmanów krakowskich wiele produktów m.in. połyn do łukania tkanin, bo nawet bez promocji ma najniższą cenę Odpowiedz Link
frida2 Re: Rossmann 30.01.06, 14:31 carolina80 napisała: > Ja jestem bardzo zadowolona z pianki do mycia twarzy Rival z trawą cytrynowa - > świetnie oczyszcza, nie wysusza no i kosztuje 6,99pln Ja muszę bardziej się przyglądac jak robię zakupy. Następnym razem zwrócę uwagę, dzięki za info Odpowiedz Link
frida2 Re: Rossmann 24.02.06, 00:16 Zakupiłam dziś 4 kubki Były też filizanki, ale małe, zbyt małe. Odpowiedz Link
kklamerka Polecam 24.04.06, 09:15 ale uwaga zaczynajcie szukać od dolnych półek - im niżej tym taniej Odpowiedz Link
avionetka82 Re: Polecam 26.04.06, 23:09 Sloggi - w Radomsku otworzyli Rossmana... W samym centrum koło poczty... ale ceny... cóż.. do najtańszych ten sklep nie należy... Chociaż droższa jest Drogeria Natura... Praktycznie tuż obok - konkurencyjna Drogeria A'propos... a w okolicy także kilka "hurtowni" kosmetycznych - sklepików, gdzie kupisz taniej nawet niż w supermarkecie w trakcie trwania "super-promocji"... To chyba za duży sklep na tak małe miasteczko... A moze polecicie mi coś? Zachęcicie do zakupu czegoś, czego nie ma absolutnie w innych sklepach? i to za przystepną cenę? Odpowiedz Link
speer Re: Polecam 26.04.06, 23:12 avionetka82 napisała: > Sloggi - w Radomsku otworzyli Rossmana... W samym centrum koło poczty... ale > ceny... cóż.. do najtańszych ten sklep nie należy... Chociaż droższa jest > Drogeria Natura... Praktycznie tuż obok - konkurencyjna Drogeria A'propos... a > w > okolicy także kilka "hurtowni" kosmetycznych - sklepików, gdzie kupisz taniej > nawet niż w supermarkecie w trakcie trwania "super-promocji"... To chyba za duż > y > sklep na tak małe miasteczko... A moze polecicie mi coś? Zachęcicie do zakupu > czegoś, czego nie ma absolutnie w innych sklepach? i to za przystepną cenę? polecam kosmetyki Rosmmann, tanie i dobre. Mam krem pod oczy i krem do rak. Ceny groszowe, z regoly sa zreszta w promocji. Wszystkie kosmetyki z serii Rosmann sa w maly brazowych buteleczkach z zoltymi napisami. Odpowiedz Link
speer Re: Rossmann 29.04.06, 17:28 "idiosynkrazja med. uczulenie wrodzone (zob. alergia); pop. wstręt, antypatia." to zeby ludzie wiedzieli, co odczuwasz do Rossmana Odpowiedz Link
lekia Re: Rossmann 29.04.06, 18:44 dzięki dzieki ,doceniam Twój wkład,teraz ponad wszelką wątpliwość wiadomo,że do Rossmanna nie chodzę bo jest mi nie po drodze Odpowiedz Link
speer Re: Rossmann 29.04.06, 19:09 Szkoda, ze w Polsce nie ma ciagle Drogerie Markt. Bylby wybor... Odpowiedz Link