sloggi 17.09.05, 13:30 Czy zdarzyło Wam się spędzić sobotę lub niedzielę tylko i wyłącznie w jakimś centrum handlowym? Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
batafuko Re: Weekend w centrum handlowym 18.09.05, 01:49 Wiele rodzin spędza tak czas.Dla mnie jest to przykre. Jest tyle fajnych miejsc, żeby być razem, żeby odpocząć. Odpowiedz Link
speer Re: Weekend w centrum handlowym 18.09.05, 14:40 bardzo czesto spedzam dlugie godziny w centrach handlowych. calego dnia jeszcze tam nie przesiedzialem, ale tak 5 godzin zdazylo mi sie, szczegolnie, gdy byly wyprzedarze. Centra handlowe uwazam za fascynujace miejsca i nie rozumiem ludzi, ktorzy powtarzaja ze "jest tyle innych miejsc w ktorych mozna fajnie spedzic czas" jakich miejsc? jakis mistycznych legendarnych miejsc chyba, za siedmioma gorami itd, no bo chyba nie chodzi o fotel przed telewizorem obok stolika z piwem? Odpowiedz Link
batafuko Re: Weekend w centrum handlowym 18.09.05, 15:48 Czy ten czas spędzasz wraz z dziećmi?."Centra handlowe uważam za fascynujące miejsca".To może tam zamieszkaj! . Odpowiedz Link
speer Re: Weekend w centrum handlowym 18.09.05, 18:30 z jakimi dziecmi???, czlowieku, o czym ty mowisz???? Odpowiedz Link
batafuko Re: Weekend w centrum handlowym 18.09.05, 22:07 Spokojnie, o nic szanownego Pana (Pani) nie podejrzewam.Miałem na myśli własne dzieci. Odpowiedz Link
sloggi Re: Weekend w centrum handlowym 19.09.05, 11:53 speer napisał: > z jakimi dziecmi???, czlowieku, o czym ty mowisz???? Speer, no są jeszcze ludzie, którzy mają dzieci (Ty mały egoisto ). Odpowiedz Link
gagunia Re: Weekend w centrum handlowym 18.09.05, 21:46 Nigdy, bo nie posiadam takiej gotowki, a ogladanie dla ogladania albo samo lazenie i patrzenie na ludzi z kubkiem coli w łapie mnie nie kreci Zdarza mi sie natomiast spedzic np. popoludnie (a najchetniej czas do poludnia) - tak ze 2-3 godzinki, w okresie wyprzedazy. Zwykle ma to wiec miejsce jakies kilka razy w roku. Idziemy wtedy we troje. Dziecie szaleje w wozku-samochodziku i na placu zabaw, a ja w ciuchach I to by bylo na tyle. Odpowiedz Link