sloggi 06.08.06, 17:36 Jutro jadę na podbój Factory: www.factory-warszawa.pl/default.asp Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
karolinka251 Re: Outlety 07.08.06, 10:23 polecam.Zawsze wyszperam coś fajnego.szczególnie polecam stoiska Pompei, Atlantica i intimissimi.Natomiast ten w Piasecznie to dla mnie kompletna porażka.TYlko ładnie wygląda ale niestety nic ciekawego. Odpowiedz Link
sloggi Re: Outlety 11.08.06, 22:00 Butów ostatecznie nie kupiłem, bo okazały się ocieplane. Odpowiedz Link
zoraz Re: Outlety 02.09.06, 18:06 A ja kupiłam butki swemu ślubnemu w factory'm - catpilary skórzane za 80 pln - cacuszka Odpowiedz Link
zoraz Re: Outlety 07.08.06, 14:11 W taki deszcz? Nie polecam, wczoraj musiałam w regały na Bielany Wrocławskie - horror, takie tłumy Odpowiedz Link
speer Re: Outlety 02.09.06, 18:44 Kupilem buty sporotowe, przezenione z 350 na 139. W sumie zawsze cos sie wyszpera, jak to juz ktos wyzej slusznie zauwazyl. Odpowiedz Link
zoraz Re: Outlety 02.09.06, 21:09 no mojego faceta butki /te caterpilary/ też tyle koszowały pierwotnie, do tego córce trampelówki takie fajowskie wywijane , za które ktoś kiedyś miał śmiałość wycenić na ok. stówaka /teraz ok 30 pln/, całkiem niezłe niki do biegania za pół ceny /ze 160 PLN chyba/, plecak pumy z dychę tańszy niż w mieście /+ całkiem średnia smycz gratis /, płaszczyk lee kupera dla młodej za 99 PLN /ze dwie i pół stówy pierwotnie/, butki sportowe w diversie za 49 zł, jakiś topik za 9 pln całkiem ładny no i pasek skórzany przeceniony zaledwie o 10 PLN, śmieszną i całkiem fajną portmonetke mexx'a za 9 zł w barakudzie, tyle że wyszło cały dzień dreptania, ale będziem zadawać szyku na wsi ;P Odpowiedz Link
zoraz Re: Outlety 03.09.06, 12:38 Kupiłam w Reservedzie, ale są w sklepie gdzie sprzedają conversy/ te z gwiazdką/, tyle że nie aż tak przecenione. A jak się sklep nazywa nie wiem, ale poznasz po gwiazdkach na butach na wystawie. Odpowiedz Link
aluniaaa Wrocek 06.09.06, 13:13 We Wrocławiu wkrótce pojawi się nowy duży gracz – Factory Outlett. Pierwsze zakupy w 80 sklepach odzieżowych na wrocławskim Muchoborze Małym będzie można zrobić 4 października. Na razie powierzchnia handlowa centrum wyniesie 10 tys. metrów kwadratowych. Ale już teraz właściciel centrum – firma Neinver Polska – wystąpiła do miasta o określenie warunków, jakie musi spełnić kolejny ich budynek, który powstanie w tym miejscu. Ma się w nim mieścić 30 sklepów o łącznej powierzchni 3 tys. metrów kwadratowych. Specyfiką centrum typu outlett jest to, że w firmowych sklepach renomowanych producentów odzieży i obuwia sprzedawane są końcówki i resztki starszych kolekcji, zapasy, próbki i nadwyżki produkcyjne. Klientów kuszą obniżone ceny. Ubrania takich firm jak: Calzedonia, Vero Moda, Levi’s, Wólczanka, Intermoda można dostać tam nawet o 70 proc. taniej niż w zwykłym sklepie. "Słowo polskie-Gazeta Wrocławska" 02.09.2006 Odpowiedz Link
zeberkaa Re: Wrocek 06.09.06, 16:03 No wiem i już się cieszę, zawszeć to bliżej niż ursus Odpowiedz Link
atrytka Re: Wrocek 06.10.06, 23:54 witam powiedzcie gdzie dokładnie jest ten Factory Outlett???na jakiej ulicy i czy już na pewno otwarty??czy pracuja także w soboty,niedziele???prosze dajcie znać bo bardzo mi zależy...... Odpowiedz Link
sloggi Re: Wrocek 06.10.06, 23:55 Jak miniesz Auchana w Mysiadle to będzie kierunkowskaz w lewo do Outletu. Odpowiedz Link
zeberkaa Re: Wrocek 07.10.06, 21:48 czy pytanie nie dotyczyło wrocławia? www.factory-warszawa.pl/wroclaw/ Odpowiedz Link
karolinahezami Re: Outlety 06.02.14, 11:19 Hej dziewczyny jestem z Warszawy i bardzo często zwiedzam sobie różnego rodzaju Outlety. To co ostatnio odkryłam przerosło moje największe oczekiwania. Byłam sobie na Saskiej kępie (tam mam babcie) i przechodziłam ulicą brazylijską w miejscu gdzie zawsze był bank moim oczom ukazał się nowy napis "Kołowrotek" a przy oknach manekiny. Podchodzę bliżej patrze a tu się okazuje zrobili Outlet. Postanowiłam wejść i sprawdzić. Już na samym początku byłam w szoku powitała mnie bardzo sympatyczna dziewczyna , która też od razu nie zaczeła mnie napastować pytaniami czy ma mi coś znaleźć pozwoliła mi poprostu oswoić się ze sklepikiem i pooglądać sobie. Po pewnym czasie zauważyła , że mój wzrok zawisł na górnej ścianie gdzie też wisiały przeróżne ubranka więc grzecznie spytała czy może nie miałabym ochoty czegoś sobie obejrzeć z bliska, powiedziałam że tam, Podała m i każdą rzecz którą chciałam zobaczyć, bylam ciekawa czy będzie próbować mnie namawiać dlatego też zaczełam przymierzać i wołać pania do mnie aby pomogła mi ocenić i wiecie co?? Ta dziewczyna mówiłą mi szczerze co pasuje a co nie, co jej zdaniem fajnie na mnie wygląda a co nie. Nie próbowała mi wcisnąć niczego na siłę. Druga sprawa powiedziałam jej "nie wiem czy coś kupię gdyż nie wziełam gotówki" (to też było na sprawdzenie czy nie zmieni do mnie podejścia ) a ona tylko się zaśmiała i powiedziała "przecież nie chodzi mi o to żeby pani coś kupiła , tylko aby mogła pani ocenić czy w tym się pani dobrze czuje czy też nie." i podejścia do mnie nie zmieniła , po długich poszukiwaniach powiedziałam czy mogłabym odstawić sobie kilka rzeczy i zaraz wróce , nie było z tym problemu. wróciłam po godzinie rzeczy nadal na mnie czekały a pani przyjeła mnie tak samo sympatycznie jak za pierwszym razem. Porozmawiałyśmy chwilkę i na koniec po podliczeniu mojego rachunku pani powiedziała że mi opuści tak na dobry poczatek , nawet nie musiałam pytać czy dostane jakiś rabacik Dziewczyny zachęcam naprawde super miejsce i do tego tanio!!!!! znajdziecie wszystko , nawet kosmetyki Avon, spodnie, spodenki, sukienki, tuniki, biżuterie , bransoletki z kamieni, po prostu wszystko, od tego czasu bywam tam bardzo często nie zawsze coś kupuję ale sama rozmowa z tą dziewczyną sprawia że człowiek na prawdę czuję iż po raz pierwszy ktoś w sklepie nie chce go naciągnąc. Polecam. Sklep nazywa się Kołowrotek jest na ulicy brazylijskiej na przeciwko Provitala. Odpowiedz Link
moonshana Re: Outlety 06.02.14, 13:06 a świstak siedzi i zawija zawija zawija... Aż od nadmiaru cukru zrobił błeeeeee Odpowiedz Link
sibeliuss Re: Outlety 06.02.14, 22:38 A co Ci tam nie pasuje, albo co mogłoby być zmienione? Odpowiedz Link
jolunia01 Re: Outlety 11.02.14, 23:37 karolinahezami napisał(a): > Hej dziewczyny jestem z Warszawy i bardzo często zwiedzam sobie różnego rodzaju > Outlety... Fabuła niezła. Popracuj nad gramatyką, interpunkcją, ortografią, stylem, naucz się poprawnie konstruować związki frazeologiczne i wkrótce przed tobą droga do Nobla. Odpowiedz Link