sloggi 25.09.06, 21:54 A może gdzieś w inny sposób kupujecie tanie pachnidła? Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
skiela1 Re: Sephora - promocje 26.09.06, 17:24 Na lotnisku w strefie bezclowej sa tansze Odpowiedz Link
olamariola Re: Sephora - promocje 30.10.06, 09:44 Na Allegro. Bywa taniej niż w strefie wolnocłowej. Może w Douglasie? Jakiś czas temu była tam oferta Clinique - kosmetyczka + mini produkty za 30parę. Niestety się nie załapałam Odpowiedz Link
asochac1 Re: Sephora - promocje 30.10.06, 14:18 na www.strawberrynet.com. Przy czym jest ryzyko, że mogą od przesyłki naliczyć cło. Ale ani mnie ani 2 koleżankom które korzystały się to nie zdarzyło. Najtaniej kupować kosmetyki jeśli masz kogoś kto mieszka w USA, wtedy można kupować z amerykańskiej strony sephora - ceny 50% tego co w Polsce. Tyle że oni wysyłają tylko na adres w USA i ktoś Ci to musi potem przesłać. Ja się ostatnio załapałam u znajomej znajomej to musiałyśmy się złożyć 20$ za przesyłkę we 4, i tak się opłaciło. Odpowiedz Link