braineater 13.05.05, 13:59 w ciągu równego miesiąca Zdecydowanie mało dynamiczne forum:) [huk korka od szampana] Pozdrowienia:) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
daria13 Re: 500 13.05.05, 14:55 A co, dynamiczne?, bo ja to się nie znam:))) Rzeczywiście fajnie wyszło z tą pięćsetką na drugą tygodnicę, ale jak ojciec- założyciel już na dobre wydobrzeje i zacznie nadrabiać wszystkie zaległości, obietnice i odpowie na wszystkie pytania, to się dopiero zrobi dynamiczne;))) Pozdrawiam wyczekująco:) Odpowiedz Link Zgłoś
staua Re: 500 13.05.05, 15:43 Bardzo dynamiczne :-) Forum o Rumunii, gdzie sie udzielam, ma juz chyba dwa miesiace i mniej... Odpowiedz Link Zgłoś
staua Re: 500 13.05.05, 15:44 No, troche wiecej, ale niewiele. W kazdym razie po dwoch tygodniach na pewno tyle nie mialo. Odpowiedz Link Zgłoś
daria13 Re: 500 13.05.05, 19:00 Dziwna sprawa. Dziś w piątek trzynastego nic co prawda złego mnie nie spotkało (jak dotąd), ale ciągle mi się coś przestawia; obiecałam, że koleżanka oddzwoni, bo byłam przekonana, że ją od rana widziałam, tymczasem okazało się, że ma dzisiaj wolne i wyszłam na trochę przygłupią, no a teraz z miesięcznicy zrobiłam drugą tygodnicę. Coś chyba z moją głową w ten piątek nie tak:))) A może to czas mi ostatnio tak szybko zasuwa, że ten miesiąc skrócił się o połowę? Czy Wam się też zdarzają takie zaćmienia mózgu i czy czas też Wam tak szybko pomyka? Pytanie chyba do tego nieco starszego odłamu naszego TWA, bo to wszystko starość, dobrodzieje:)))) Pozdrawiam:) Ps. A miałam dzisiaj już nie pić, a tu dottore z tym burbonem wyskoczył i smaka narobił, a i okazja przednia:) Odpowiedz Link Zgłoś
dr.krisk Pochwala statycznych forow. 13.05.05, 17:40 Te dynamiczne to troche za szybkie dla mnie sa.... Stanowczo wole te bardziej statyczne. Dzis wieczorem uczcze jubileusz solidna szklanka burbona! KrisK Odpowiedz Link Zgłoś
kwiecienka1 Re: 500 13.05.05, 22:41 :-) no to nasze zdrowie! wznoszę toast żubróweczką (tylko to znalazłam "w gościach", gdzie jestem) kolejnych pięćsetek!!! (możemy uczcić każdą setkę...) K. Odpowiedz Link Zgłoś
braineater Re: 500 13.05.05, 23:01 braineater toast przy pomocy Pena Tejo, białe półwytrawne Chilijskie, cąłkiem niezłe - 15 pln:) Pozdrowienia:) Odpowiedz Link Zgłoś
staua chyba jest bardzo dynamiczne 14.05.05, 06:53 Bo utrzymuje sie na pierwszym miejscu listy... Odpowiedz Link Zgłoś
zdanka1 Re: 500 26.05.05, 21:40 Zdaje się, że wymiernikiem dla wielu jest, z niewiadomego powodu forum Pet Shop Boys na muzyce:))) Już zdarzyło mi się ze dwa razy czytać dramatyczne posty: Pet Shop Boys nas wzięli ! lub > Pet Shop Boys są lepsi! Hmmm...Dziwna sprawa:) co oni od tych dwóch starszych Anglików chca, że tak o nich piszą? Odpowiedz Link Zgłoś