dzonybigut 28.01.10, 09:45 W zdjęciu jest błędny opis. To jest widok od strony Mokotowskiej. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: warsiawiak A później rozwalimy fasadę jakiegoś markowskiego , IP: *.chello.pl 28.01.10, 09:50 jako prymitywizm i gargamel . Francuzi traktują nasz kraj jak Gujanę francuską i mają gdzieś wszystko co tu robiliśmy - a sami mają u siebie coraz większy bajzel , nad którym tracą kontrolę . Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: vladi błedy, błedy... IP: *.acn.waw.pl 28.01.10, 09:57 czasami mam wrazenie ze artykuly o wawie pisza osoby ktore warszawe znaja bardzo krotko... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja Re: Z biurowca Metalexportu przy Kruczej został s IP: 195.85.249.* 28.01.10, 10:10 opis jest dobry, od Kruczej. Patrze na niego codziennie :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bza Re: Z biurowca Metalexportu przy Kruczej został s IP: 80.50.235.* 28.01.10, 10:22 nie jest dobry, to jest widok od mokotowskiej, w tle stara kamienica przy kruczej Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zdegustowany Trza było nazwać Super Square Plaza Centre IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 28.01.10, 10:22 Jak to brzmi - Mokotowska Square ! Czy naprawdę te biurowce muszą mieć takie głupie nazwy? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bazyl Warsaw IP: *.acn.waw.pl 28.01.10, 10:40 Właśnie. Inny przyklad: Galeria KEN Center. A może by zmienić nazwę PKiNu na Palace Tower albo Burj Warsaw. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: miki Re: Trza było nazwać Super Square Plaza Centre IP: 170.252.59.* 28.01.10, 10:43 wlasnie, nie mozna wymyslec czegos brzmiacego po polsku? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: KLM Z biurowca Metalexportu przy Kruczej został szk... IP: *.chello.pl 28.01.10, 12:35 autora chyba w koszyku do Warszawy przynieśli... dureń nie odróżnia Kruczej od Mokotowskiej - widok na zdjęciu jest oczywiście z Mokotowskiej! Odpowiedz Link Zgłoś
volvo.s40 Z biurowca Metalexportu przy Kruczej został szk... 27.02.10, 14:26 Pracowałem w Mexie przez kilka lat i mam sentyment do tego budynku, ale żeby to był taki cenny zabytek, to mam wątpliwości. Odpowiedz Link Zgłoś
xanaxy Re: Z biurowca Metalexportu przy Kruczej został s 16.03.10, 20:37 volvo.s40 napisał: > Pracowałem w Mexie przez kilka lat i mam sentyment do tego budynku, ale żeby > to był taki cenny zabytek, to mam wątpliwości. I slusznie masz watpliwosci. gdzie teraz pracujesz, skoro wowczas w tym g....nie? UBECJA! Odpowiedz Link Zgłoś
erazm1 Re: Z biurowca Metalexportu przy Kruczej został s 31.03.10, 19:16 Hańba, inwestor to firemka z Francji która skorumpowała radnych i urzędników tego miasta no i przykład dzialalnosci SARP-u niezły projekt Karpińskiego był nawet na ich liscie do ochrony, ale zeby wpsiac do rejestru zabrakło im pary, skandal, był autentyk i ciekawe wnętrza a co zrobią France? zobaczcie to straszydło na placu Zbawiciela co z zrobili z jednej z fajniejszych warszawskich kamienic Odpowiedz Link Zgłoś