Gość: azyt IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.08.10, 21:51 wiadomo o co chodzi pytanie ile procent jest za wprowadzeniem kary smierci, czy wywaleniem cyganow z Polski? no i ? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
fedorczyk4 Re: pomnik 26.08.10, 21:54 Nie, nie wiadomo. A o co chodzi? Bo zazwyczaj jak nie wiadomo o co chodzi to chodzi o kase. Chodzi Co o kase na kare smierci i wywalenie Cyganow z Polski? Odpowiedz Link Zgłoś
kocio-kocio Re: pomnik 27.08.10, 11:06 Czasem jak nie wiadomo o co chodzi, to chodzi nie o kasę tylko o d..ę. Może o to chodzi. Bo nie wiem o co chodzi. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: azyt Re: pomnik IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.08.10, 17:24 chodzi o propozycje pani Walz, by decyzje o postawieniu pomnika przed palacem prezydenckim oddac warszawiakom a wiadomo z gory , jaki bedzie wynik ewentualnego referendum dlatego te przyklady o cyganach i karze smierci wynik tez jest do przewidzenia, a jakos nikt tego nie rusza Odpowiedz Link Zgłoś
fedorczyk4 Re: pomnik 28.08.10, 22:11 Sorry, ale nie widze zwiazku kary smierci i Cyganow z pomnikiem. Nijak nie widze. I zupelnie nie rozumiem co niby nikogo nie rusza, o ile sie orientuje to pomysl z pomnikiem, wprost przeciwnie rusza wiekszosc, na jeden, albo na drugi sposob. Zreszta pomysl z referendum zdecydowanie mi sie nie podoba. Niepotrzebne koszty. Prawo jakie jest, kazdy powinien widziec. Nie ma miejsca na pomnik przed Palacem i koniec. Wszystko jedno czyj! Odpowiedz Link Zgłoś
fedorczyk4 Re: pomnik 28.08.10, 22:12 kocio-kocio napisała: > Czasem jak nie wiadomo o co chodzi, to chodzi nie o kasę tylko o d..ę. > Może o to chodzi. > Bo nie wiem o co chodzi. > Du..pe Maryny oczywiscie? Odpowiedz Link Zgłoś