Dodaj do ulubionych

OSTRZEGAM PRZED ZAKŁ. FRYZJERSKIM W HALI MARCPOLU

IP: *.aster.pl / *.aster.pl 19.05.04, 18:03
OSTRZEGAM!!!!WSZYSTKICH PRZED ZAKŁADEM FRYZJERSKIM W HALI MARCPOLU NA PLACU
DEFILAD POD PAŁACEM KULTURY I NAUKI JESLI NIE CHCECIE MIEC SIANA NA GŁOWIE
ANI WYDAWAC NA DROGIE KOSMETYKI MNÓSTWO PIENIEDZY TO LEPIEJ TAM NIE
CHODZCIE.BYLYSMY TAM Z KOLEZNAKA MI SPALILI WLOSY MIALAM DLUGIE PRAWIE DO
PASA TERAZ MAM B. KROTKIE-MUSIALAM OBCIAC BO MI CALKOWICIE SPALILI A
KOLEZANCE PRZYCIETO UCHO NOZYCZKAMI PO PROSTU TRAGEDIA TAM SIE NIE ZNAJA NA
WLOSACH NIE POTRAFIA NIC ZROBIC OPROCZ TEGO ZE UMIEJA DOSKONALE ZNISZCZYC
WLOSY I HUMOR-TRAGEDIA!!!!!! PRZESTRZEGAM WSZYSTKICH
Obserwuj wątek
    • Gość: Ja tez Re: OSTRZEGAM PRZED ZAKŁ. FRYZJERSKIM W HALI MARC IP: *.acn.pl 01.06.04, 16:09
      Zgadzam sie z Przedmowczynia. To KRETYNI. Przyszlam obstrzyc wlosy na krotko
      (maszynka). Dopiero gdy jakis debil zmoczyl mi glowe zostalam poinformowana, ze
      nie maja maszynki i moga tylko "normalnie" obcinac. Oprocz tego wysluchalam
      kazania, ze kobiecie to nie wypada chciec miec takich krotkich wlosow i ze bede
      fatalnie wygladac. DEBILE i CHAMY.
      • Gość: hajota Re: OSTRZEGAM PRZED ZAKŁ. FRYZJERSKIM W HALI MARC IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.06.04, 16:14
        Dzięki za ostrzeżenie. O mało się tam nie wybrałam, ale jak zobaczyłam
        naburmuszone gęby pań fryzjerek, to mnie cafło ;-) Teraz wiem, że miałam
        słuszne przeczucie.
        • graid Re: OSTRZEGAM PRZED ZAKŁ. FRYZJERSKIM W HALI MARC 17.06.04, 11:01
          Bardzo milo i sprawnie dziala salon Czajki na Nowogrodzkiej. Sama mialam
          przykre doswiadczenia z wywabianiem farby, obawialam sie, ze mi je spala/ jak
          sie stosuje w salonach najtancze rozjasniacze...../. W jednym salonie
          usluszalam, ze nede miec ""szmate na glowie", az mnie zmrozilo....

Ktos ze znajomych polecil mi salon Czajki, wybralam sie / wiem, ze tam jest
          drogo ;(/tam i wrocilam bardzo zadowolona :). Minelo juz 3,5 miesiaca, mialam 2
          razy rozjasniane wlosy /oczywiscie partiami, bo calych sie nie da i nie
          zalecaly mi tam panie - powstal taki balejazyk :)/ i do tej pory mi sie nie
          krusza, nie mam siana, wlosy ladnie blyszcza / kosmetyki, ktore mi zaoferowali
          to byl strzal w 10 :) /, troszeczke koncowki sie porozdwajaly, ale to
          zrozumiale :).

Teraz wiem, ze nie ma co oszczedzac na fryzjerze. Dla mnie salon Czajki jest za
          drogi, ale mozna podpytac jaka pani farbe ci naklada i pozniej ja kupic w
          profesjonalnych sklepach :)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka