Gość: Mela IP: *.chello.pl 28.07.02, 23:01 Moze ktos skonczyl XXXVII LO im Jaroslawa Dąbrowskiego na Świetokrzyskiej1? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: brzoza2 Re: Liceum Dąbrowskiego IP: *.chello.pl 29.07.02, 19:45 Znam jednego takiego, to jd. Poszukaj na starych watkach "Poszukuje krewnych". Pzdr:))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mk Re: Liceum Dąbrowskiego IP: *.gtfc.com / 10.144.174.* 12.08.02, 22:14 Czy jest ktos na chacie z IVc Mat-Fiz (1989-1993)? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Matz Re: Liceum Dąbrowskiego IP: *.stacje.agora.pl 31.07.02, 15:47 Gość portalu: Mela napisał(a): > Moze ktos skonczyl XXXVII LO im Jaroslawa Dąbrowskiego na Świetokrzyskiej1? Ja skończyłem! Ale już z pięć lat temu, wiele mi w pamięci nie zostało... matz Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Dziunia Re: Liceum Dąbrowskiego IP: *.chello.pl 11.08.02, 19:58 Rozumiem, że od września bedziesz się tam uczyć?! Ja również do jakiej klasy się dostałaś, bo ja do mat-hist. Pozdrawiam ANIA Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mela Re: Liceum Dąbrowskiego IP: *.chello.pl 13.05.03, 18:25 Nie, nie, ja juz dawno skonczylam. 3 lata temu. Tylko zastanawialam sie and tym, czy sa tu absolwenci. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mk Re: Liceum Dąbrowskiego IP: *.gtfc.com / 10.144.174.* 12.08.02, 22:08 Ja skonczylem Dabrowskiego. Czy Boruta dalej tam szaleje? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Matz Re: Liceum Dąbrowskiego IP: *.stacje.agora.pl 15.08.02, 17:06 Gość portalu: mk napisał(a): > Ja skonczylem Dabrowskiego. Czy Boruta dalej tam szaleje? Nie. Teraz rządzi tam Bogdan Madej. I podobno wreszcie zapanował porządek :) matz Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: emes Re: Liceum Dąbrowskiego IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 13.08.02, 19:44 Liczysz absolwentów? To ja się dołączam. A jeśli chcesz jakieś informacje, to będzie gorzej. Kończyłem 6 lat temu. Pewnie dużo tam się zmieniło. Gość portalu: Mela napisał(a): > Moze ktos skonczyl XXXVII LO im Jaroslawa Dąbrowskiego na Świetokrzyskiej1? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Anna Re: Liceum Dąbrowskiego IP: *.acn.waw.pl 26.04.03, 14:43 Tak ale bardzo dawno temu, ćwierć wieku minęło........ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: NOWY Re: Liceum Dąbrowskiego IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.07.03, 19:12 JA TEŻ ALE KOŁO 86 ROKU Odpowiedz Link Zgłoś
lottery Re: Liceum Dąbrowskiego 17.06.03, 23:35 Ja tez konczylam... 8 lat temu. A obecnie krolujacy tam p. Madej to mnie w podstawowce wf-u uczyl :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Anik Re: Liceum Dąbrowskiego IP: *.internetdsl.tpnet.pl 18.06.03, 11:56 Ja skończyłam :) - ale 9 lat temu :) A Boruta uczył mnie historii :D - to były czasy ehhhhhhh... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: martasi Re: Liceum Dąbrowskiego IP: 217.8.191.* 22.08.03, 11:31 Konczylam mat-fiz w 1992 roku :) Odpowiedz Link Zgłoś
higher_eu Re: Liceum Dąbrowskiego 23.08.03, 11:53 Niestety po zmianie dyrektora skonczyly sie dobre czasy i zapanowal chaos... odszedlem po pol roku rzadow Madeja... jeden wielki koszmar... pozwalnial czesc nauczycieli, na ich miejsce zatrudnil duzo gorszych... w szkole nie dalo sie wytrzymac... tylko z mojej klasy odeszlo wraz ze mna 6 osob... ale czasy dyrektora Boruckiego wspominam nawet przyjemnie... nie mialem z nim nigdy zajec, ale byl w porzadku (czego nie mozna powiedziec o Panu Madeju)... no i te niezapomniane zajecia z chemii u Pani Soleckiej!!! ;)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Inteligent To szkoła dla motłochu, Bednarska jest lepsza!!! IP: 212.160.235.* 23.08.03, 11:04 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: italiana Re: Liceum Dąbrowskiego IP: *.chello.pl 16.10.03, 11:22 moze Borucki nie byl najlepszy, ale Madej...to juz przegiecie. Pamietam jak sie wnerwialismy, ze na dlugich przerwach,a czasami po lekcjach, biegal po okolicznych bramach i lapal palaczy (co to za pomysl?). A tak w ramach wspomnien to zawsze z przyjemnoscia wracam myslami do boskiej p. Krzyzewskiej. Na poczatku liceum nas przerazala, ale juz pod koniec lekcje z nia to byl niezly ubaw :) Jak ktos to przezyl, to wie o czym mowie. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Luis Re: Liceum Dąbrowskiego IP: 217.153.26.* 26.02.04, 15:25 Boruta też robił naloty na bramy!!! Solecka to było małe piwo przy facecie od fizy - nie pamiętam już jego nazwiska, a i tak najlepszy był matematyk... Odpowiedz Link Zgłoś
higher_eu Re: Liceum Dąbrowskiego 02.03.04, 14:34 Fizykę miałem z Foss... więc spoko... ale matmę raz jeden semestr miałem z jednym facetem, który pół profilu oblał raz kiedyś!! To byli zlaty czasy... :) Odpowiedz Link Zgłoś