Gość: orient IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.03.08, 21:52 Obawiam się, że te "konsultacje" nic z demokracją nie bedą miały wspólnego. Więcej, jestem tego pewien. Następna ściema dla ubogich. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Raf Mieszkańcy zdecydują, czy chcą Dotleniacza IP: *.gprs.plus.pl 06.03.08, 22:58 To było piękne miejsce, szczególnie między 23 a 24 gdy przestały działać dotleniacze i przez godzinę pięknie w tafli wody odbijał się Pałac Kultury, o 24 gaśnie jego podświetlenie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ji Re: Mieszkańcy zdecydują, czy chcą Dotleniacza IP: *.aster.pl 06.03.08, 23:13 No, nareszcie, jest szansa ze za 12 lat cos sie tam wreszcie zmieni. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Aga i Hubert Mieszkańcy zdecydują, czy chcą Dotleniacza IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.03.08, 23:35 Mam nadzieję, że dotleniacz wróci na Pl Grzybowski - Warszawa ma już dosyć pomników i tablic - zacznijmy w końcu budować to miasto dla ludzi. P.S. Mieszkamy tuż obok wiec bardzo mocno kibicujemy dotleniaczowi :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jarry A czy jest gdzieś pomnik Żydów ratujących Polaków IP: 217.98.20.* 07.03.08, 01:19 Bo może byli jacyś Żydzi którzy z narażeniem życia ratowali Polaków np. w latach 45-56 albo na terenach wschodnich. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tomek Re: A czy jest gdzieś pomnik Żydów ratujących Pol IP: *.chello.pl 07.03.08, 10:38 tak... ratowali Polaków przed zarażeniem się ideologią zgniłego zachodu... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zotral@gmail.com Mieszkańcy zdecydują, czy chcą Dotleniacza IP: *.adsl.inetia.pl 07.03.08, 01:42 o coorvva ja mam juz dosyc wydawania mojej kasy na pomniki Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ania Dotleniacz wróć!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 07.03.08, 08:17 Choć mam wykształcenie historyczne i pracuje w zawodzie, to dość mam już martyrologii! Dajcie nam żyć w tym mieście!! Pojednanie tak, rozłamy nie!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Welarg Re: Aparatura do ozonowania - na złom IP: 148.81.254.* 07.03.08, 14:54 Aparaturę do ozonowania należy oddać, ale na złom. Ozon jest bardzo szkodliwy dla zdrowia ! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Aga Mieszkańcy zdecydują, czy chcą Dotleniacza IP: 212.160.172.* 07.03.08, 09:26 Pracuję tuż obok i uważam, że dotleniacz to był rewelacyjny pomysł. Pomników w Warszawie mamy już dość. Mam nadzieję, że ktoś pomyśli racjonalnie i podejmie właściwą decyzję. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Borys Po co pomnik IP: *.aster.pl 07.03.08, 10:06 tam wstawiac?? Najlepiej moze jeszcze jeden czyli dwa pomniki ustawic tam. Ludzie, wyluzujcie z tymi pomnikami. My chcemy ZYC w tym miescie a nie chodzic czy obijac sie o pomniki w kazdym miejscu. Nie ma innych miejsc na pomniki? Wogole kiedy beda te konsultacje???? Czy bedzie to w prasie porannej, ze "Dzisiaj odbeda sie kosultacje" i wszyscy dowiemy sie o tym po fakcie?? I po co dyskutowac to z Kosciolem??? CO Kosciol ma z tym do czynienia?? To jest dla ludzi a nie dla ksiezy?? dla ich "pomyslow" czy "idei" To ma byc miejsce dla ludiz mieszkajacych w Warszawie a nie dla turystow przyjezdzajacych ogladac pomniki Wyluzujcie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Borys Sierpien????? IP: *.aster.pl 07.03.08, 10:32 Czy to prawda, ze oni chca to zaczac robic dopiero w sierpniu??????? czyli skoncza przed zima chyba. Zarty jakies. Przeciez juz na wiosne sa ladne dni wiec moznaby tam przysiasc. Mamy tam siedziec w zimie w kufajkach jakis i jak snieg sie wali na glowe?????? Przeciez to pomylenie wszystkiego Odpowiedz Link Zgłoś
form-oso Mieszkańcy zdecydują, czy chcą Dotleniacza 08.03.08, 08:10 A gdzie pomnik ofiar UPA? Tam miał być. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: platfus Dość kiczów tej "artystki". Jej artyzm IP: 193.0.122.* 15.03.08, 10:30 przejawia sie jedynie w umiejętnie rozpętywanej hucpie wokół pożal sie Boże "dzieł", które wystawia na "chwileczkę" w centrum miesta, a potem wszyscy nie dość, że musiamy oglądać te idiotyzmy na co dzień, to jeszcze grubo do tego dopłacamy! Chyba tylko kościół katolicki jest równie utalentowany w dziedzinie wyciskania kasy za wciskanie kitu. Równie bezczelni to sa tylko Rydzyk i Jankowski, ale oni przynajmniej siedzą gdzies na prowincji, nie w stolicy europejskiego ponoc państwa. Tej paniusi trzeba naprawdę patrzeć na ręce - zostawi torbę smieci pod śmietnikiem, bo pojemnik bedzie przepełniony i okaże się. ze mamy w mieście nowe "dzieło"... Odpowiedz Link Zgłoś