Gość: koko od razu slychac ze klamie.... IP: *.acn.waw.pl 29.04.08, 23:00 taaaa niby przypadkowi goscie ze stolika obok rzucili sie n astolik obok ...... a moze to byl specjalny stolik-micha dla zaprzyjaznionej psiarni z pobliskiej komendy........ Odpowiedz Link Zgłoś
only.diablik Klub Lemon katuje swoich gości 29.04.08, 23:50 Wiele razy byłam w tym klubie i nikt nigdy mnie nie wypraszał, powód- nie było takiej potrzeby. Osoby kulturalne, nie wywołujące awantur zawsze były miło widziane w tym miejscu i to właśnie dla nich przeznaczony ten lokal. A co do obsługi- jest uprzejma i profesjonalna. Młodzież nie umiejąca się bawić, tylko szukająca zaczepki powinna poszukać sobie jakiś podrzędnych barów w Warszawie a najlepiej poza nią i tam będzie mogła wyżyć się do woli. Ale wtedy już bedą mieli nie tylko rozbitą głowę ale połamane ręce i nogi. Odpowiedz Link Zgłoś
waldemar591 Wszystko schodzi na psy... 30.04.08, 01:58 ...nawet policja (a moze wlasnie przede wszystkim policja?). Jakies 25 lat temu dostalem wp...l od zbyt nerwowych bramkarzy w klubie Remont za zwrocenie uwagi szatniarzowi, ze dal mi nie moja kurtke. Poniewaz mialem kilku swiadkow, poszedlem na Wilcza i zglosilem napad i pobicie. Na drugi dzien dolaczylem obdukcje lekarska. Po dwoch tygodniach dostalem od bramkarzy odszkodowanie "zalatwione" przez oficera z Wilczej. Sprawa zostala zalatwiona polubownie - bramkarze (studenci Polibudy) dostali do wyboru: odszkodowanie albo prokuratura. Mnie rowniez bardziej odpowiadalo odszkodowanie - a 25 kawalkow to bylo wtedy sporo kasy. Nawet komunistyczna milicja umiala takie sprawy zalatwiac szybko i sprawnie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Menschenfresser Klub Lemon katuje swoich gości IP: *.dip0.t-ipconnect.de 30.04.08, 03:21 Jesli to nie jest ten typ klubu, gdzie bije sie, to dlaczego zatrudniaja tak duzo "ochraniarzy" i to takich "mocno przekonujacych" ? Ja gram w kafejce szachowej i jest tam 1 (jeden) silniejszy barman. To nie jest tak, ze za sciana siedzi jeszcze dziesieciu i tylko czekaja-czychaja......... A jesli tam tak nagle wyskoczyli, tzn. ze sa na to niezle przygotowani, a tzn. ze tam sie czesciej dziwne rzeczy dzieja. Wstrzymac im koncesje - az do wyjasnienia sprawy !!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ., Klub Lemon katuje swoich gości IP: *.internetdsl.tpnet.pl 30.04.08, 08:03 A może tak obowiązkowy monitoring w takich lokalach. Nie było by potem niedomówień kto kogo pobił, a i narkotyki też bedzie trudniej opylać. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: janek Klub Lemon katuje swoich gości IP: *.gprs.plus.pl 30.04.08, 09:01 Ja w to nie wierze klub istnieje kilka dobrych lat i jestem częstym bywalcem nigdy takie rzeczy nie miały miejsca chyba ktoś za dużo filmów sie naoglądał :P Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kum Najlepsze jest to że już ochrona tam nie pracuje IP: *.chello.pl 30.04.08, 09:02 jak to jest ze pan manager mowi ze tam nie ma ochrony he, cos Ci sie chyba eryczku pomylilo, Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kotek Klub Lemon katuje swoich gości IP: 80.50.90.* 30.04.08, 11:53 wcale mnie ten skandal nie dziwi. bylem w tym klubie raz, nigdy wiecej nie poszedlem i na pewno nie pojde - tak chamskich ochroniarzy nie spotkalem nigdzie pod sloncem. sa bardzo chamscy, butni, brutalni i zlosliwi itd. (rowniez w stosunku do kobiet). klub sam robi sobie reklame i bardzo dobrze. mam nadzieje, ze zaczna na tym tracic. zycze im plajty! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: No Name Klub Lemon katuje swoich gości IP: *.chello.pl 30.04.08, 11:58 Pie..ne c.h.u.j.e, do kamieniołomów, tyko do tego sie nadaja zeby zapie..ć i zdechnąć Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: a Bylem w Lemonie wtedy... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.04.08, 12:25 Ide zaraz na policję jak tak chamsko sprawa wyglada! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Piter Poczekajmy z wyrokiem IP: 217.153.63.* 30.04.08, 13:37 Myślę, że pochopne oceny, w szczególności osób, które nie były tego wieczoru w lokalu, są przedwczesne. Poczekajmy, nie ferujmy wyroków, sprawą zajęła się policja, która, mam nadzieję, wyjaśni wszelkie okoliczności zajścia. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wera Klub Lemon katuje swoich gości IP: *.aster.pl 30.04.08, 14:22 Dziwny ten manager, az strach tam isc. Niby byl na miejscu,a jakos sie nie orientuje co z dziewczynami sie stalo, ale kto pierwszy zaczal bojke, to od razu jest dla niego jasne..nie przekonuje mnie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Re: Klub Lemon katuje swoich gości IP: *.subscribers.sferia.net 30.04.08, 17:21 WERA!!!!!Jeśli dobrze przeczytałeś artykuł i słuchałeś wypowiedzi managera to chyba mówił że owe dziewczyny przed lokalem dalej sie kłuciły i wyzywały managera i inne osoby stojące przed lokalem.Więc niepisz takich bzdur że manager sie nie orientuje co sie z tymi dziewczynami działo!!!!!!Najpierw przeczytaj dobrze artykół a dopiero póżniej się wypowiadaj!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: 4g63 Re: Klub Lemon katuje swoich gości IP: *.acn.waw.pl 30.04.08, 18:17 ty się lepiej naucz nie tylko pisać, ale i czytać, i nie bierz więcej sterydów, to powyższe przyjdzie ci troche łatwiej Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ,,,,, Re: Klub Lemon katuje swoich gości IP: *.subscribers.sferia.net 30.04.08, 18:31 Jesteś tak samo śmieszny jak twoje wypowiedzi na forum!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Sosin Menadżer to bej IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.05.08, 02:49 Menadżer kłamie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ,,,,,,,,, Re: Menadżer to bej IP: *.subscribers.sferia.net 01.05.08, 07:11 A skąd jesteś taki pewien że menadżer kłami!!!!!A może kłamią te osoby które twierdzą że są biednymi pokrzywdzonymi!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Srodek??? Re: Klub Lemon katuje swoich gości IP: *.aster.pl 01.05.08, 03:24 Nie ma żadnego środka! Ludzi się nie bije i już! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: :> Re: Klub Lemon katuje swoich gości IP: *.subscribers.sferia.net 01.05.08, 07:06 Myśle że większość osób które tu wypowiadają sie nigdy wogóle nie była w tym klubie i nie wie nic na temat tego miejsca i ludzi tam pracójących.Obrażacie prcowników tego klubu że np.kelnerki to prostaczki i wieśniaczki po podstawówce a to świadczy tylko o waszej prostocie,kulturze osobistej i braku inteligencji.Nie oczernia sie osób których sie nie zna i których sie nigdy na oczy nie widziało.A co do tego całego zajścia to również piszecie takie bzdury że aż głowa boli.Nikt z was pewnie nie był przy całej tej sytuacji a wypowiada się jak by był naocznym świadkiem całego zdarzenia!!!!!! Stoicie po jednej stronie po stronie (rzekomo biednych pokrzywdzonych)a postawcie sie na miejscu właścicieli lokalu i pracowników, oczerniacie ich a tak naprawde nie byliście tam i nic niewiecie co się tam wydarzyło tego wieczora jak wyglądała cała ta sytuacjia i kto ma racje a kto nie.!!!Zanim coś napiszecie i kogoś obrazicie lub oczernicie pomyślcie czy tak naprawde wiecie co sie tam wydarzył i po czyjej stronie jest racja. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Roman Re: Klub Lemon katuje swoich gości IP: 195.90.103.* 01.05.08, 16:50 ''OCHRONIARZY NIE MA W KLUBIE'' tak twierdzi Pan 'menagier' hahahahhahahahahhahahahahhahahahahah smialem sie z 10 min :-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Sz. P. Szakal Klub Lemon katuje swoich gości IP: *.chello.pl 02.05.08, 14:37 Wszyscy dobrze wiemy ,że jakby prasa napisała bez tych wstawek z tragicznie brzmiącymi słowami typu "katuje" to artykuł nie byłby taki interesujący. Ludzie!!! jak ktoś kopie kogoś po głowie, bije kijem baseballowym, że poszkodowany brodzi we własnej krwi to jest katowanie. Ja na tym zdjęciu widze ,że ten chłopczyk nabił sobie śniaczka na rowerze i szuka winnego. Jak ich skatowali to niech pokażą prawdziwe obrażenia!!! Ile osób w tej grupie "skatowanej" jest maturzystami??? bo wynika ,że tylko ta dziewczyna, a artykuł mówi o grupie maturzystów. Nadużywanie tego terminu ma na celu podkreślenie ,że to byli młodzi ,niewinni ludzie, bez skazy niemalże ;pokolenie kolumbów dwa- tylko, że policja nie chciała z nimi rozmawiać bo byli w stanie głębokiego upojenia- tak właśnie te biedulki byli nachlani!!! Ostatnia kwestia: jak podejrzewają policjantów z wilczej to przecież można sprawdzić kto miał wtedy wolne i zrobić rozpoznanie policjantów. Kiedyś na stołówkach, w ośrodkach wczasowych i szkołach były takie karteczki: "ŻĄDASZ PORZĄDKU ZACHAJ GO SAM"- niech sie wszscy nad tym zastanowią. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Moora Klub Lemon katuje swoich gości IP: *.chello.pl 02.05.08, 14:43 chyba oni po tym koncercie szantów odpłyneli za daleko od brzegu ... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: GOSC Klub Lemon katuje swoich gości IP: *.chello.pl 03.05.08, 18:47 WRESZCIE. Tam zawsze był problem z awanturującymi się gośćmi. Masa pijanych ludzi, bez kultury!! W weekend nawet nie można było spokojnie sobie zjeść śniadania,bo co chwila jakiś pijany wszczyna awanturę. Gratuluje osobie którą zareagowała, może końcu przestana tam przychodzić takie barany!! A Ci niby pokrzywdzenie,to na pewno za ładne oczy nie dostali. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Marek Re: Klub Lemon katuje swoich gości IP: *.dclient.hispeed.ch 03.05.08, 18:52 to chyba pan manager Lemonu pisal? :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: siriozny Klub Lemon katuje swoich gości IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.05.08, 13:19 to skandaliczne zajscie. manager lze jak pies i to widac na materiale. jest nienaturalnie zdenerwowany, placze sie. powinno sie zamknac klub do wyjasnienia calej sytaucji, a jezeli faktycznie takie zajcie mialo miejsce, odebrac wlascicelowi koncesje na alkohol. szybko sam sie wyniesie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Sz. P. Szakal Re: Klub Lemon katuje swoich gości IP: *.chello.pl 04.05.08, 15:43 hmmm . Dziewczyna niby nie łże??? na pytanie dziennikarza jakie masz obrażenia odpowiada: "yyyyyyyyyyyy, jakieś tam yyyyyy pęknięcie czaszki yyyyyyyyy....." Mota się strasznie - niech od razu powie ,że wchodzi jej o odszkodowanie, bo takich cyrków to już w polityce się na oglądaliśmy, a teraz mamy nawet gwiezdny cyrk :-) Jak ona mówi prawde to czemu na tym materiale buja się jak wahadło. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Sears Klub Lemon katuje swoich gości IP: *.chcgilgm.dynamic.covad.net 05.05.08, 07:29 Wielkie mi odkrycie! Kazdy kto pracowal w warszawskim lokalu doskonale wie ze ci tzw "ochroniarze" to nic innego jak psy dorabiajace do gownianej pensyjki. Opanowali warszawskie puby i dyskoteki a nawet kregielnie!!!!. Dostaja kase na lewo "do lapy" od wlasciciela ktory mysli ze w ten sposob zapewni sobie bezpieczenstwo. Ci debile nie potrafia zapanowac nad sytuacja. Jesli tylko cos zaczyna sie dziac natychmiast doskakuja ofiare, obezwladniaja(patrz: wala po ryju) wykrecaja klientowi rece i wyprowadzaja z lokalu a na parkingu , jak juz nikt nie widzi potrafia naprawde skatowac czlowieka. Sa w stanie nawet okrasc pijanego jesli ma przy sobie cos atrakcyjnego. Baaardzo czesto tez sprzedaja narkotyki zarekwirowane w ciagu dnia. Tylko ze to tajemnica Poliszynela Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bazia25 Klub Lemon katuje swoich gości IP: *.acn.waw.pl 06.05.08, 10:18 ludzie przestańcie głupoty pisać.Jakie pękniecie czaszki,katowani ludzie i połamane krzesło.Byłam tam tego dnia i siedziałam obok tych ludzi i mam duże zastrzeżenia do ich zarzutów.Chwała do innych gości że stanęli w obronie kelnerki,a nie siedzieli i udawali,że nie słyszą.Widziałam jak ta kelnerka odchodząc od stołu miała łzy w oczach.Grupa prostaków,którzy nie potrafi się zachować dostała nauczkę a teraz rzucają oskarżenia.Jak ktoś ma pęknięta czaszkę to nie biega i nie przeklina na wszystkich w koło,a tak ta panna się zachowywała.Przychodzę do Lemona od 2 lat i nie mam zastrzeżeń do lokalu.Pozdrawiam ludzi tam pracujących i trzymam za was kciuki. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: klaudia Klub Lemon katuje swoich gości IP: *.chello.pl 06.05.08, 12:11 praktycznie co weekend chodze do lemona pobawic sie . jedno stwierdzenie menagera poprostu mnie rozbawiło ,, nie mamy ochronirzy" więc może on sam nie wie kto u niego pracuje ochrona zawsze tam była dwóch lub trzech , jest selekcja i nie każdy wejdzie do tego klubu Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ,,,,,,,,,,,, Re: Klub Lemon katuje swoich gości IP: *.subscribers.sferia.net 09.05.08, 17:30 Klaudia zastanów sie co piszesz! kto tam wreszcie jest ochrona czy selekcja bo to jest wielka różnica.Więc jak nie wiesz czy jest tam ochrona czy są tylko Panowie selekcjonerzy to nie zabieraj w tej sprawie głosu. Odpowiedz Link Zgłoś