cuski 04.06.05, 15:04 Jakie macie sposoby na redukcje STRESU ? Mysle, ze NIE POWINNISMY SIE PODEJMOWAC MISJI NIEMOZLIWYCH DO WYKONANIA Pozdrawiam Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
rysunkowapostac Re: Sposoby na redukcje STRESU 05.06.05, 05:58 Najlepiej sie przytulic to jakies fajnej osobki. Wtedy sie napiecie rozladowuje i ... wszystkie zle emocje ulatuja. Gorzej jak zrodlem stresu jest ta osoba.... Odpowiedz Link
cuski Re: Sposoby na redukcje STRESU 05.06.05, 06:06 Rysunkowapostac napisał: "Najlepiej sie przytulic to jakies fajnej osobki. Wtedy sie napiecie rozladowuje i ... wszystkie zle emocje ulatuja. Gorzej jak zrodlem stresu jest ta osoba...." Wtedy tez mozna zblizyc sie do tej osoby i rozladowac niepotrzebny stres, he he he... Pozdrawiam Odpowiedz Link
cuski Re: Sposoby na redukcje STRESU 05.06.05, 14:31 POMAGAJ INNYM JAK POTRAFISZ NAJLEPIEJ ! Powyzsza dewiza pozwala zredukowac stres nie tylko Tobie, innym tez Pozdrawiam Odpowiedz Link
on1970 Re: Sposoby na redukcje STRESU 06.06.05, 15:51 Dzielenie sie z innymi wlasnym sukcesem, rowniez pozwala zredukowac stres : ) Odpowiedz Link
margeryttka Re: Sposoby na redukcje STRESU 06.06.05, 17:39 A ja sobie powtarzam, że gorzej byc nie moze i tym co inni mowia sie nie przejmuje mam to totalnie gdzies!!! Pozdrawiam wszystkich zestresowanych)))) Odpowiedz Link
cuski Re: Sposoby na redukcje STRESU 06.06.05, 19:54 I tak trzymaj Margeryttka ! Pozdrawiam Odpowiedz Link
mika_1 Re: Sposoby na redukcje STRESU 06.06.05, 21:38 Po prostu nie przejmować się rzeczami, na które nie mamy wpływu.To pomaga. Dla mnie największym "reduktorem stresu" był pobyt w Stanach. Inaczej spojrzałam na wiele spraw. I zyję spokojniej Odpowiedz Link
cuski Re: Sposoby na redukcje STRESU 07.06.05, 02:28 Nie powinnismy sie rowniez martwic, jesli ludzie sa inni, niz MY Pozdrawiam Odpowiedz Link
cuski Re: Sposoby na redukcje STRESU 08.06.05, 01:00 Dobrym reduktorem stresu moga byc rowniez PRZYJACIELE, przy ktorych czujemy sie bezpiecznie. Pozdrawiam Odpowiedz Link
cuski Re: Sposoby na redukcje STRESU 09.06.05, 02:23 Nie pozwalaj "mniejszym" ludziom przeszkadzac sobie. Popadniesz w kompleksy i STRES murowany, he he he... Pozdrawiam Odpowiedz Link
cuski Re: Sposoby na redukcje STRESU 09.06.05, 23:05 Nie trac glowy nawet w najtrudniejszych sytuacjach, gdyz niepotrzebnie stresujesz siebie i innych Pozdrawiam Odpowiedz Link
speranzaa Re: Sposoby na redukcje STRESU 10.06.05, 01:08 sposob n aredukcje stresu: sexik)))) Odpowiedz Link
cuski Re: Sposoby na redukcje STRESU 10.06.05, 02:29 Speranzaa napisała: "Sposob n aredukcje stresu: sexik)))) " Zebys wiedziala, he he he... i mozna schudnac przy okazji PS. Speranzoo, znalazlas nasze forum bez problemow ? Pozdrawiam Odpowiedz Link
speranzaa Re: Sposoby na redukcje STRESU 13.06.05, 03:56 tak znalazlam bezproblemowo. osttanio malo pisze, ale ni mam czasu! a ta przy okazji moze znasz Ty lub ktos mieszkanie do wynajecia, a glownie chodzi o pokoj z lazienka na polnocno - zachodnich przedmiesciach? bede wdzieczna pozdrowka > PS. Speranzoo, znalazlas nasze forum bez problemow ? > > Pozdrawiam > Odpowiedz Link
cuski Re: Sposoby na redukcje STRESU 10.06.05, 12:25 Nie trac pewnosci siebie, inaczej popadniesz w STRES Pozdrawiam Odpowiedz Link
cuski Re: Sposoby na redukcje STRESU 11.06.05, 12:51 Nie poddawaj sie presji otoczenia Pozdrawiam Odpowiedz Link
cuski Re: Sposoby na redukcje STRESU 13.06.05, 03:34 Praca zespolowa moze przyniesc duze korzysci i uwolnic nas od stresu Pozdrawiam Odpowiedz Link
cuski Re: Sposoby na redukcje STRESU 14.06.05, 03:14 Troska o wlasne zdrowie, a w szczegolnosci o glowe, he he he... redukuje STRES ! Pozdrawiam Odpowiedz Link