cuski 22.07.05, 01:37 Dzisiaj zmarl wybitny publicysta i dzialacz katolicki Stanisław Stomma. Mial 97 lat. ['] PS. Pamietam jego felietony do "Polityki". Pozdrawiam Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
tenzinn Re: Zmarli 22.07.05, 01:39 Zmarl takze po ciezkiej chorobie Andrzej Grubba najlepszy polski tenisista stolowy. Odpowiedz Link
himera24 Re: Zmarli 22.07.05, 03:47 cuski napisał: > Dzisiaj zmarl wybitny publicysta i dzialacz katolicki Stanisław Stomma. > Mial 97 lat. > ['] pokoj jego duszy ale nie mam pojecia kim on byl, polityke czytuje ale nigdy nie patrze kto napisal dany artykul. Odpowiedz Link
tenzinn Re: Zmarli 22.07.05, 03:50 W polityce felietony pisze syn Stanislawa Stommy, Ludwik. Odpowiedz Link
cuski Re: Zmarli 22.07.05, 04:00 Kurcze, pomylilem syna z ojcem ! A to dlatego, ze dawno nie czytalem polityki i o ile nazwisko pamietalem, to imie mi gdzies umknelo ! PS. Dzieki Tenzinn, za poprawienie mnie ! Pozdrawiam Odpowiedz Link
himera24 Re: Zmarli 22.07.05, 04:04 cuski napisał: > PS. Dzieki Tenzinn, za poprawienie mnie ! ja tam bym tenzinowi w pysk dala za takie bezczelne poprawianie )) Odpowiedz Link
cuski Re: Zmarli 22.07.05, 04:05 No co Ty, Tenzinn nie cegla i moze oddac, he he he... Pozdrawiam Odpowiedz Link
tenzinn Re: Zmarli 22.07.05, 04:09 Czytam od lat "Polityke" i wiem ze tam pisze Ludwik Stomma. himera skad ta agresja?? I to juz po raz drugi?? Odpowiedz Link
cuski Re: Zmarli 22.07.05, 04:11 Tenzinn, nie znasz Himery ?! Ona tylko zartuje, he he he... PS. Wlasnie przechylam meksykanska Corone za Twoje zdrowie ! Pozdrawiam Odpowiedz Link
himera24 Re: Zmarli 22.07.05, 04:14 tenzinn napisał: > Czytam od lat "Polityke" i wiem ze tam pisze Ludwik Stomma. > himera skad ta agresja?? I to juz po raz drugi?? kolega cuski ma racje ja tylko zar zar zartowalam pozatym jestem w depresij i to depresja wywoluje u mnie agresje. Odpowiedz Link
tenzinn Re: Zmarli 22.07.05, 04:15 Mila byc watek o zmarylch no ale jak zwykle zmienil sie. Himera jesli masz depreche to zacznij afirmowac, mysl pozytywnie. Odpowiedz Link
cuski Re: Zmarli 22.07.05, 04:24 Relax bro he he he... PS. Pije kolejny lyk za Ciebie, a nastepny za Himere ! Pozdrawiam Odpowiedz Link
himera24 Re: Zmarli 22.07.05, 04:38 tenzinn napisał: > Mila byc watek o zmarylch no ale jak zwykle zmienil sie. bedac od ok 3 lat na usenecie nauczylam sie ze sztuka jest wyprowadzic watek na inne tory i ciekawe rzeczy moga z tego byc. tenzin wydajesz mi sie spiety, pomasowac? > Himera jesli masz depreche to zacznij afirmowac, mysl pozytywnie. probowalam wielu rzeczy oprocz dragow. Odpowiedz Link
cuski Re: Zmarli 22.07.05, 04:44 Nie mam nic przeciwko, jesli watek zostaje przekierowany na inne tory, pod warunkiem, ze towarzyszy temu ciekawa dyskusja A co do narkotykow, to kazde dziecko wie, ze prowadza donikad, he he he... Pozdrowionka Odpowiedz Link
cuski Re: Zmarli 22.07.05, 04:21 Skoro jestes w depresji i stukasz tutaj z nami, to dobrze ! Mam nadzieje, ze nasze rozmowki na tym forum, wplyna na ciebie antydepresyjnie ! Pozdrawiam Odpowiedz Link
himera24 Re: Zmarli 22.07.05, 04:39 cuski napisał: > Skoro jestes w depresji i stukasz tutaj z nami, to dobrze ! > Mam nadzieje, ze nasze rozmowki na tym forum, wplyna na ciebie antydepresyjnie ano przynajmniej jako aninimowiec moge troche powariowac na necie. Odpowiedz Link
cuski Re: Zmarli 22.07.05, 04:46 Pewnie, odrobina szalenstwa dziala antydepresyjnie ! Pozdrawiam Odpowiedz Link
cuski Re: Zmarli 23.07.05, 22:26 Na Mont Blanc, po wloskiej stronie najwyzszego szczytu Europy, zginal Polak, Janusz Porozynski, 33-letni doswiadczony taternik, czlonek zarzadu warszawskiego klubu wysokogorskiego ['] Odpowiedz Link
cuski Re: Zmarli 10.08.05, 16:51 Na Spitsbergenie zginal polski polarnik Jacek Karac ! ['] Odpowiedz Link
cuski Re: Zmarli 18.11.05, 06:22 Marek Perepeczko, popularny ekranowy Janosik, zmarl dzisiaj na serce, w swoim mieszkaniu w Czestochowie. Mial 62 lata !!! PS. Cholera smutno mi, bo bardzo lubilem tego aktora ['] Odpowiedz Link
cuski Re: Zmarli 29.11.05, 00:40 Dzis na warszawskich Powazkach pochowano Marka Perepeczke - oslawionego Janosika. PS. Pozegnala go goralska kapela, przygrywajac zbojnickiego. Odpowiedz Link
aga309 Re: Zmarli 30.11.05, 00:56 Lubiłam tego aktora, zmarł za wcześnie, jak na swój wiek Odpowiedz Link
cuski Re: Zmarli 11.12.05, 03:02 Zmarl amerykanski aktor i komik Richard Pryor !!! Najbardziej byl znany z roli w filmie "Nic nie widzialem, nic nie slyszalem", gdzie wystapil w duecie z Genem Wilderem. Odpowiedz Link