speranzaa 16.11.05, 16:54 no i nadszedl ten dzien ze sniegiem, pada na wiosce( przedmiescia chicago) i jeszcze wieje wicher,przeszywa kosci zimnem. zimniej niz w polsce, nawet u mnie na polnocy bywalo cieplej. jak tam w chicago pogoda sie miewa? Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
himera24 Re: I dzien zimy 16.11.05, 19:11 Oj pada, droga pani, pada, nie tak rzesiscie, nie tak gesto, ale cos tam z nieba leci, no i wiart tez jest. dzis po raz pierwszy wyjelam kurtke zimowa, czapke i szalik Odpowiedz Link
sylwiaa3 Re: I dzien zimy 16.11.05, 19:19 No to się zaczęło .Lubię śnieg,bo tylko on na mnie leci........ Odpowiedz Link
himera24 Re: I dzien zimy 16.11.05, 19:33 sylwiaa3 napisała: > No to się zaczęło .Lubię śnieg,bo tylko on na mnie leci........ buahahah, a to dobre. na serio Odpowiedz Link
aga309 Re: I dzien zimy 16.11.05, 19:48 Ja też bardzo lubię śnieg, jest wtedy tak bielusieńko, że nawet brud nie jest widoczny... Odpowiedz Link
sylwiaa3 Re: Sylwia 17.11.05, 07:36 cuski napisał: Sylwia, nie wierze, ze tylko snieg leci na Ciebie Deszczyk też-to już coś,no nie.Pomijam grad i kwaśne deszcze))) A propos pogody-tornada szaleją w USA-Illinois też nie ominęło. A jak tam w Chicago??? Odpowiedz Link
cuski Sylwia 18.11.05, 05:22 W Chicago i calym Illinois, jak narazie jest spokojnie )) PS. To w sasiednim stanie, (w Indianie) bylo jakies 1.5 tygodnia temu tornado ! Odpowiedz Link
magdeczka27 Re: I dzien zimy 16.11.05, 20:27 speranzaa napisała: > no i nadszedl ten dzien ze sniegiem, pada na wiosce( przedmiescia chicago) i > jeszcze wieje wicher,przeszywa kosci zimnem. zimniej niz w polsce, nawet u > mnie na polnocy bywalo cieplej. jak tam w chicago pogoda sie miewa? super zazdroszcze u mnie w szadku jeszcze nie pada snieg ale za to mamy zimny deszczyk trza ubierac sie cieplo pozdrawiam Odpowiedz Link
mysza_81 A u mnie w Kraku... 16.11.05, 20:33 A u mnie w Kraku tez juz coraz zimniej:I No kurteczki cieplutkie juz dawno sie nosza Pozdrowienia cieplutkie,jak swieze buleczki)) Odpowiedz Link
speranzaa Re: I dzien zimy 17.11.05, 01:12 a ja tak wcal esi enie ciesze z tego sniegu. raz ze bedzie znow masakra z jazda samochodem a dwa ze dzieciaki w pracy beda znow mnie wywlekac na deskach zjezdzac i znow bede miec mokre ubranie buty. Odpowiedz Link
cuski W Chicago tak samo... 17.11.05, 02:03 W Chicago tak samo... kurzy i ziab, jak cholera !!! )) Odpowiedz Link