cuski 16.02.06, 04:42 Dwukolorowy, krepy bulterier zostal uznany za najpiekniejszego, amerykanskiego psa :0 PS. Ja tam zadnej urody nie widze w bulterierach Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
mysza_81 Bulteriery,a ja myslalam... 19.02.06, 21:17 Bulteriery,a ja myslalam,ze jakiegos owczarka wybioraTo sa naprawde piekne psy,tylko jeden feler w tym,ze duzo sierci zostawiaja Odpowiedz Link
zettrzy Re: Owczarki niemieckie 20.02.06, 04:00 ale nasze owczarki podhalanskie sa najpiekniejsze w calosci i jeszcze charty afganskie sa bardzo piekne, i setery irlandzkie oraz duze pudle - nie te miniaturki, tylko te wielkie, jak owczarki chociaz sa tacy ktorzy twierdza ze najpiekniejsze na swiecie sa jamniki Odpowiedz Link
magdeczka27 Re: Najpiekniejszy pies 20.02.06, 19:07 cuski napisał: > Dwukolorowy, krepy bulterier zostal uznany > za najpiekniejszego, amerykanskiego psa :0 > > PS. Ja tam zadnej urody nie widze w bulterierach przeuroczy jest labrador ma taka slodziutka mordke nie przepadam za zwierzakami,ale kiedys sprawie sobie takiego pieska Odpowiedz Link
aga309 Dla mnie... 21.02.06, 02:47 Dla mnie najpiękniejszymi pieskami są Sznaucery, są wierne i bezgranicznie oddane . Ale dla każdego właściciela , jego pies jest najpiękniejszy, bo to jego przyjaciel-pies Odpowiedz Link
cuski Wedlug mnie... 21.02.06, 02:52 Wedlug mnie najwierniejszymi psami sa te, ktore zostaly przygarniete przez czlowieka. Odpowiedz Link
aga309 Re: Wedlug mnie... 21.02.06, 02:59 Wiesz co, kiedyś byłam w schronisku dla zwierząt i widziałam skomlające pieski,porzucone przez właścicieli .W ich ślepiach była niema prośba " przygarnij mnie". No i tak zrobiłam ! Zabrałam jednego do domu! Odpowiedz Link
cuski Wedlug mnie... 21.02.06, 03:01 Ja kiedys przygarnalem malego szczeniaka, ktorego ktos tak po prostu porzucil i powiem Ci tylko tyle, ze w zyciu nie widzialem tak wiernego psa. Odpowiedz Link
zettrzy Re: Wedlug mnie... 21.02.06, 05:07 moje wszystkie psy byly przygarniete koty zreszta tez tylko rosliny zdarza mi sie kupowac Odpowiedz Link
cuski Zettrzy 21.02.06, 05:38 Zettrzy, a czy to prawda, ze kaktusy przynosza nieszczescie ? Odpowiedz Link