cuski 21.02.06, 03:39 M4v, jak bylo na kabaretowym koncercie "Carnival Show - Bialo Czerwona - Cala Nadzieja w Kaczorach" ??? Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
m4verick Re: piatek - impreza 22.02.06, 18:01 wiem, ze w ten wieczor bylo zimno jak diabli, na imprezie bylem, 3/4 sali jakos bylo ale do konca nie doczekalem, poszedlem na bardziej wyskokowa impreze. ps. kto ma ochote na wyskok do DT w ten piatek wieczor, juz jest jakies 20 luda na skladzie. wyjscie do coyote ugly a tu link tej knajpy www.coyoteuglysaloon.com/chicago/ aha, nie placi sie tam za wstep nigdy, ino to czym sie bedziecie charakteryzowac Odpowiedz Link
cuski M4v 23.02.06, 04:22 M4v, dzieki ze zaprosiles moja dziewczyne na te impreze. PS. Ja raczej nie dam rady sie tam stawic... a tak na marginesie, to o ktorej zbiorka i gdzie ? Odpowiedz Link
m4verick Re: M4v 23.02.06, 04:33 no jak obiecalem, ze wszystkie wypady na miasto jak beda to bede dzwonil do was z zaproszeniem! co do zbiorki to nie wiem, kazdy jakos ma sie tam dowlec, adres znaja bo na tej stronce jest... zbiorka przy barze bedzie Odpowiedz Link
cuski M4v 23.02.06, 04:41 M4v, a do ktorej ten lokal jest otwarty ? PS. 1 Pytam, bo jakbym nie poszedl do roboty w sobote, to moze bysmy sie tam przywlekli. PS. 2 I jeszcze jedno: jest tam gdzie zaparkowac samochod ? Odpowiedz Link