Dodaj do ulubionych

Dzisiaj zrozumialem jedno:

15.07.06, 16:04
Dzisiaj zrozumielem jedno:
- Nie warto jest zawierac internetowe przyjaznie.
Obserwuj wątek
    • zbuntowany8aniol Mowisz tak przez zlosc!!! 15.07.06, 17:28
      Powiem Ci tylko tyle,ze chocby nie wiem co ludzie mowili,to i tak Cie nadal
      lubie i jestes moim PRZYJACIELEM.I tego nie bede sie wypierac!!!
      W pewnych kwestiach mamy odmienne zdanie i ja to szanuje i mam nadzieje,ze Ty
      tez.

PS.Jak troszku spokoju zrobi sie na Forum,to tu zajrze i moze bedzie tak jak
      dawniej,ze bede z mila checia tu pisac.
      • cuski Aniol 15.07.06, 18:55
        Przetrzymalem ataki trolli, to i jakos przetrzymam ataki przyjaciol.

O mnie sie martw... moj system myslenia zmienil sie diametralnie
        od dzisiejszego poranka... zdalem sobie sprawe z tego, ze zylemu uluda.
        Moja dziewczyna miala racje mowiac, ze za duzo czasu i serca
        wkladam w to wszystko... niejednokrotnie odbywalo sie to jej kosztem,
        o co byly ostatnio drobne klotnie miedzy nami... czlowiek sie produkuje,
        zeby wszystko jakos szlo do przodu, ale ludziom wciaz malo, wciaz chce wiecej,
        wiecej, wiecej... pamietam jak prowadzilem radio i jak zarywalem nocki,
        sypiajac po niecale 4 godziny na dobe i ciagle slyszalem jedno pytanie:
        - Cuski dlaczego juz uciekasz ?
        Opamietalem sie dopiero pewnego ranka, gdy jadac do pracy zasnalem za kolkiem
        i uderzylem w drugi samochod... ale kur** kogo to obchodzi ? - liczy sie tylko
        fun, niewazne jakim kosztem !
        • tadeuszx Aha!!! A ja strasznie nie lubie jak admin 15.07.06, 19:23
          nie mowi calej prawdy!! I zmusza Tadeusza
          forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=28897&w=40791977&a=40791977 - dobra,
          znalazlem watek o wypadku! I stoi tam jak wol, ze ludzie sie interesowali i
          wspolczuli Tomaszowi!!! Tak bylo! A w tym watku widze wpisy Aski czyli speranzy,
          Bogusi zbuntowanej, iwonci nr6 no i oczywiscie tadeuszax. I widzi Tomasz, ze
          mowiac delikatnie, troszku mija sie z prawda!! O! Bo sa przyjaciele i wcale nie
          musza sie tym chwalic, gdyz niektorzy uwazaja, ze nie ma potrzeby. Aha Tomaszku,
          a mozes zapomnial kto najciezsze boje staczal z tymi trollami? I kto rozprawial
          sie z pesymizmami co siedzialy w chacie u Tomasza?? Zas tam zalazly? Zas sie
          dolujesz? Kurna, (to sobie przyswoilem od Ciebie) wywal na zbity pysk te
          pesymizmy!!!
          • cuski Tadeusz 15.07.06, 19:35
            Zapomnij tamtego admina... dzisiejszego ranka cos we mnie peklo
            i nawet moja dziewczyna to zauwazyla podczas rozmowy telefonicznej.
        • magdeczka27 Re: Aniol 15.07.06, 20:09
          tomek to nieprawda co pis ranisz innych to ja wstawalam rano o 4 zaby was
          posluchac nie doceniasz tego dzieki wiem,ze poswieciles wiele czasu zamiast byc
          zdziewczyna siedziales na czacie rozumie cie dobrze ale widze,ze to nap teraz
          przeleci jak.....jest mi przykro z tego powodu nie zaluje,ze cie zaczepilam
          wtedy i poznalam cie jestes chyba dobry fac ale czasem zdarzaly ci sie zle dni
          • cuski Magda 15.07.06, 20:39
            Zapomnij tamtego faceta, w koncu sama powiedzialas,
            ze Ameryka zmienia ludzi - akurat ja zmienilem sie za inna przyczyna.
        • zbuntowany8aniol Tomek 15.07.06, 23:23
          Zawsze szanowalam Twoje decyzje.Na tyle ile umialam sluzylam dobrym slowem i
          nadal bede.Odemnie nigdy nie uslyszales tego pytania.Nigdy tez nie chcialam nic
          wiedziec,ani od Ciebie ani od innych na Twoj temat.Napisales,ze Twoj "system
          myslenia sie zmienil diametralnie od dzisiejszego poranka",wiec moge tylko sie
          domyslac co przeczytales-->logi z czata...jak rowniez wplyw na ten watek miala
          cala ta sytuacja,ale na litosc Boska nie odsuwaj sie od tych,ktorzy Ci dobrze
          zycza,prosze.
          • tradycja1 Re: Tomek 15.07.06, 23:29
            Powiem krotko, dajcie sobie wszyscy czas.
            • zbuntowany8aniol Tradycjo,chyba a raczej napewno masz 15.07.06, 23:58
              racje,to jedyne najlepsze rozwiazanie,szkoda tylko,ze to tak bardzo bolisad
          • cuski Problem w tym, ze... 15.07.06, 23:41
            Problem w tym, ze ja juz nie wiem, kto mi dobrze zyczy.
            • zbuntowany8aniol Tomek 15.07.06, 23:57
              Ja napewno od samego poczatku Ci dobrze zyczylam i nadal zycze.I chyba co do
              tego nie mozesz miec watpliwosci.Jesli je masz,to ja tego nie rozumiem,bo nic
              nie zrobilam przeciw Tobie.Zapomniales o trollach?Bo ja nie i nigdy nie
              zapomne,bo mi za skore zalezli az za bardzo i Tobie rowniez i wielu osoba z
              tego Forum.Zaufalam Ci i mysle,ze to co mowily trolle nie bylo prawda,bo nic
              przeciw Twojej winie nie znalazlam!!!A teraz swoim postepowaniem m.in. w
              stosunku do mnie dajesz wiare tym wszystkim obrazliwym postom,ktore mialy
              miejsce na ich forum.Nie niszcz tego zaufania.
    • elen33 Re: Dzisiaj zrozumialem jedno: 15.07.06, 19:35
      Mysle cusli, ze sie troszeczke mylisz co do przyjazni internetowych, bo
      przeciez przyjazn internetowa to nic zlego, byle nie dopuscic do zbyt bliskiej,
      osobistej przyjazni, tak troszeczke na odleglosc, bo jak sie calkowicie
      odseperujesz od ludzi na czacie, i na forum, to powiedza zes sie spanoszyl, a
      tego chyba nie chcesz takie jest moje zdanie, a co do tego, ze pisza, :zostan
      cuski,nie odchodz, to wcale nie swiadczy, ze ich nic nie opchodzisz, to
      dlatego, ze cie lubia, i chcieli by cie tam widziec, to raczej wielki plus dla
      ciebie a ty odchodz, kiedy musisz i nikt nie bedzie mial ci tego za zle. co o
      tym myslisz????
      • cuski Elen 15.07.06, 19:40
        Prawda jest taka, ze przez to cale zamieszanie celowo ograniczam sie tylko
        do zapuszczania muzyki na radio.

PS. Dzieki ze sluchasz tej stacji regularnie, w kazdej wolnej chwili.
        • tadeuszx Tomus, jestem lagodny jak owieczka, ale jak 16.07.06, 09:36
          tak bedziesz przesadzal z tym nadmiernie powaznym podejsciem, to jakem tadeuszx,
          zarobie bana ale adminowi tak nagadam, ze moze sie opamieta! Nie truj i nie
          rozczulaj sie nad soba i przyjazniami, bo sa rozne, jak rozni sa ludzie. A Twoja
          dziewczyna to gips??! To przeciez internetowa najpierw znajomosc, pozniej
          przyjazn a teraz ...dziewczyna!! Popatrz ile ja tu, na tym forum, podalem
          osobistych informacji o mnie!? No popatrz! I wyobraz sobie, ze olewam to, jesli
          ktos zechce w obojetnie jaki sposob wykorzystac je przeciw mnie. Norrrrrmalnie
          olewam! Jesli komus takie informacje sie udostepnia, to zawsze(!) nalezy sie
          liczyc z mozliwoscia wykorzystania ich do innych celow. Oczywiscie, jezeli sa to
          informacje poufne, tylko dla tego drugiego czlowieka, a on je upublicznil, to
          jest po herbacie! Taki czlowiek jest niewiarygodny, nielojalny i nie mozna mu
          ufac! Wykopsuje go z grona znajomych i czesc! Ale ja nie lamentuje publicznie,
          co to sie porobilo, i nie przenosze tego na innych!? Trzeba sie Tomus walnac tez
          w swoje wlasne piersi i przyznac do zlego wyboru zaufanego czlowieka. A tak,
          bratku! Nie wiedziales do konca, czy mozna zaufac, nie trzeba bylo powierzac
          poufnych informacji! Proste, nie?
          • cuski Tadeusz 16.07.06, 12:43
            Ja dosc czesto pdejmowalem takie ryzyko - teraz mam zamiar byc ostrozniejszy.
            • aga309 Tomek!!!! 18.07.06, 00:22
              Oj, chyba mnie tutaj bardzo dawno nie było!
              Dopadły Cię chwile zwątpienia, ale czyż nie
              wiesz o tym, że jesteś dla wielu kimś ważnym
              i nie ważne , co o tym myślisz. Tak po prostu jest!
              Pomyśl, jak cudownie jest ,móc się wesprzeć na ramieniu
              człowieka, który jest tego wart, a wtedy zapomnisz o tym,
              kto Cię skrzywdził !
              • cuski Aga 18.07.06, 01:51
                Wiem napewno, ze juz nie bedzie tak jak dawniej.
    • agneschicago Re: Dzisiaj zrozumialem jedno: 19.07.06, 02:12
      Cuski zgadzam sie z toba w 100000%. wiem cos na ten temat!!!
      .....................................
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka