m4verick 05.08.06, 01:32 Strongmeni Mariusz Pudzianowski kontra Polonia, w przeciaganiu liny Kto sie wybiera w ta niedziele do Yorkville? Info na: www.festiwalchicago.com Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
m4verick Re: M4v 05.08.06, 01:38 * Zawody Strongmanow z udzialem "Dominatora"-Mariusza Pudzianowskiego, Tomka Zwolenia, Pawla Panszczyka , Piotra Krachela Marcina Wieckowskiego i innych. * Przeloty Helikopterami! * Pokazy lotnicze! * Przejazdzki Harley'ami! * Hawajske tance z ogniem! * Muzyka : Marszalek Band, Autograf, Firebit * Konkursy silowe dla "Silniejszych Inaczej"! Czyli jedyna okazja aby Polonia zmierzyla sie z PUDZIANEM I jego zawodnikami! * Niesamowicie widowiskowe pokazy karate! * Awangardowe Pokazy Mody! * Fryzjerskie szalenstwa Mistrza Zacka z eksluzywnego salonu "Teddie Kosssof Salon" * Autografy od DOMINATORA! * Duzo Nagrod do wygrania! * Duzo taniego jedzenia i piwa! Naprawde! * Msza Swieta o 11:00 rano! * Otwarte osobne baseny dla dzieci i doroslych! * Powietrzne Place zabaw dla najmlodszych! * Wylosuj NOWA , CZARNA Honde, Civic 2006 ,ufundowana przez Parafie Milosierdzia Bozego w Lombard za jedyne $20.00! Juz jedna Honda zostala wygrana w tym roku!Teraz Ty sprobuj swojego szczescia! wjazd chyba $5 od glowy Odpowiedz Link
m4verick sobota plaza 05.08.06, 01:39 Cuski, a jutro jade tez na ta plaze, gdzies nie pojechal ostatnio. Tez z grillem ino mniej ludzi jedzie, jakies 6 osob. Odpowiedz Link
kiki-sriki Re: M4v 05.08.06, 09:06 jak prawie za darmo to ja JADE! Wezmiecie mnie ze soba?? hihihi Odpowiedz Link
cuski Okey Kiki ! 05.08.06, 13:05 Okey Kiki, wezmiemy PS. Spotkanie na rogu Archer i Cicero Odpowiedz Link
kiki-sriki Re: Okey Kiki ! 05.08.06, 13:06 ok a ktora autostrada dojade tam jadac z Polski haha Odpowiedz Link
cuski Kiki 05.08.06, 13:11 To zalezy z ktorej strony bedziesz jechala do nas, he he he... Odpowiedz Link
jozek_cork Re: Kiki 05.08.06, 13:12 a moze to jedna z czarownic ? wtedy poleci na miotle i wszystkich zaskoczy hahah, pozdrawiam Odpowiedz Link
kiki-sriki Jozek 05.08.06, 13:29 ha ha ha ja nie czarownica ja jestem menda co sie szwenda) tez pozdrawiam Odpowiedz Link
cuski Jozek 06.08.06, 03:09 Jak mi Kiki przysle fote, to Wam powiem, czy z niej jest czarownica, he he he... Odpowiedz Link
kiki-sriki cuski 06.08.06, 09:33 ha ha a co to za podstep zeby wyciagnac ode mnie fote) Jozek ma i mowi ze ja czarownica wiec moze ma racje) Odpowiedz Link
jozek_cork kiki 06.08.06, 10:23 tak jestem w tej dobrej sytuacji ze wiem jak wygladasz ! i nie z wygladu czarownica ! ale z zachowania ha haah, pozdrawiam Odpowiedz Link
jozek_cork Re: Kto jedzie na Pudzianowskiego w niedziele? 05.08.06, 11:49 ja niestety nie, nie po drodze mi ta impreza ha ha ha, pozdrawiam Odpowiedz Link
zettrzy Re: Kto jedzie na Pudzianowskiego w niedziele? 06.08.06, 21:34 no prosze: * Przejazdzki Harley'ami! * Awangardowe Pokazy Mody! * Otwarte osobne baseny dla dzieci i doroslych! zeby tak u nas cos podobnego... sama bym poszla na tego harleya i cos dorzucila do pokazu mody, a osobny basen dla doroslych marzy mi sie od lat Odpowiedz Link
cuski Wlasnie wrocilem z pikniku... 07.08.06, 04:52 Wlasnie wrocilem z pikniku, ktorego glowna atrakcja byl Pudzian i powiem Wam tylko tyle, ze jak dlugo zyje w Chicago, to jeszcze nie widzialem takiej masy Polakow zgromadzonej w jednym miejscu. To bylo nie do opisania, czulem sie jak na jakies pielgrzymce Odpowiedz Link
jozek_cork Re: Wlasnie wrocilem z pikniku... 07.08.06, 07:23 ha haha trzeba bylo dolaczyc do aniola, pozdrawiam Odpowiedz Link
kiki-sriki Re: Wlasnie wrocilem z pikniku... 07.08.06, 09:21 a ja nie dojechalam kurna no autostrady pomylilam) Odpowiedz Link
jozek_cork Re: Wlasnie wrocilem z pikniku... 07.08.06, 10:00 oj kiki, co za gapa ! nie zapisalas nr ? podawalem Ci ha haha pozdrawiam Odpowiedz Link
m4verick no ja tez wrocilem 07.08.06, 17:59 Cuskiego tez spotkalem, ale gdzies tym tlumie 20.000 luda zgubil mi sie. W kazdym razie, na wielu imprezach polonijnych bylem, ale ta pobila rekord, w historii nie bylo takim imprezy, gdzie w jednym miejscu w ciagu jednego dnia tyle ludzi przyjechalo, ok. 20.000 ludzi, nawet juz wiecej nie wpuszczali chodz jak ja juz wyjezdzalem stamtad to pielgrzymki 2km jeszcze szly do osrodka. W kazdym razie rekord rekordow imprez polonijnych w historii Chicago. a zdjecia z imprezy m4verick.com/pudzian/ Odpowiedz Link
jozek_cork Re: no ja tez wrocilem 07.08.06, 22:39 jak najwiecej takich imprez, z takim udzialem polakow, pozdrawiam Odpowiedz Link
cuski M4v 08.08.06, 02:38 To Pudzianowski tyle luda przyciagnal do Yorkville PS. Achaaa... ja sie wcale nie zgubilem tylko po piwo poszedlem, a ze kolejki byly jak za komuny, to juz nie moja wina, he he he... Odpowiedz Link