zbuntowany8aniol 21.11.06, 21:02 I nie mam na mysli rzadzacych,tylko osoby z pod tego znaku. Zadnych przyjazni,kumpelstwa,braterstwa z blizniakami!! Koziorozce+ Blizniaki=ciagle klotnie,sprzeczki,zgrzyty...dosc,nom trochu mi ulzylo Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
kiki-sriki Re: Nienawidze blizniakow!!! 21.11.06, 21:04 moje dwie najlepsze przyjaciolki to blizniaki) i jakos sie znimi dogaduje! z jedna od 32 lat a z druga od 26!! Odpowiedz Link
zbuntowany8aniol Kiki,ale nie jestes koziorozec,a to roznica:) 21.11.06, 21:06 I ro wielka...przerobilam 5 schematow i pasuje,ale nie mozna ciagle ustepowac,jak ktos olewa se wszystko i wszystkich i mysli,ze jest Bog wie co. Odpowiedz Link
kiki-sriki Re: Kiki,ale nie jestes koziorozec,a to roznica:) 21.11.06, 21:07 ale jestem byk! a to tez nie latwe) hehehe Odpowiedz Link
zbuntowany8aniol Wiem,ale jakos z bykami sie dogaduje:) 21.11.06, 21:09 Chyba kazdy znak nie jest zbyt latwy i ma wady i zalety,ale jednak ostrzegam tych dwoje nie do pary zdecydowanie. Odpowiedz Link
kiki-sriki Re: Wiem,ale jakos z bykami sie dogaduje:) 21.11.06, 21:10 dogadujemy sie tylko dlatego ze sie bardzo dlugo znamy! a to nie znaczy ze sie nie sprzeczamy! z moja aga mamy dluga historie naszej znajomosci! znamy sie od 2go roku zycia i jestesmy bardziej jak siostry a siostry jak to siostry tez sie sprzeczaja hihihi Odpowiedz Link
zbuntowany8aniol Ale nie wykrecaja dziwnych numerow.... 21.11.06, 21:12 ...nie zmieniaja co 5 minut zdania,poprostu staraja sie nie tylko myslec o sobie i maja wzglad na innych,a tu na odwrot. Odpowiedz Link
kiki-sriki Re: Ale nie wykrecaja dziwnych numerow.... 21.11.06, 21:16 oj aniom pomysl!! jak to nie wykrecaja dziwnych numerow! przez 32 lata wykrecila mi nie jeden numer heheheh! najbardziej rozbraja mnie ich brak wyczucia czasu! jak sie umawiaja na jakas godzine to musze brac zawsze godzinna poprawke Odpowiedz Link
zbuntowany8aniol Kiki,ja tyz nie lubie niepunktualnosci:) 21.11.06, 21:18 Ale nie lubie jak ktos sie umawia,za chwile tak jakby odmawia,a potem ma pretensje,ze czlek wkur....i idzie do domu,no nie mialabys dosc takich fochow??? Ilez mozna znosic??Raz??Okey,ale nie notorycznie. Odpowiedz Link
cuski Moja mama jest koziorozcem, a ja... 22.11.06, 03:14 Moja mama jest koziorozcem, a ja blizniakiem i doskonale sie dogadujemy Odpowiedz Link
zbuntowany8aniol Mam brata blizniaka i mama koziorozec.... 22.11.06, 08:28 ...dogaduja sie pol na pol.Ale gdyby,ze brat "nadpobudliwy",to mysle ze by bylo okey Odpowiedz Link
kiki-sriki Re: Kiki 21.11.06, 21:33 ooooooooo a to ci niespodzianka) hihihi to cie aniol nienawidzi ups Odpowiedz Link
zbuntowany8aniol Kaska,ale... 21.11.06, 21:40 ...ja Cie nie znam z reala,a to juz zmienia postac rzeczy Odpowiedz Link
zettrzy Re: Nienawidze blizniakow!!! 21.11.06, 22:53 mialam kochanka z tego znaku, bardzo sie sprawdzal w okreslonej sytuacji moj byly maz (nie ten sam facet) tez blizniak, ale w tej samej sytuacji nie sprawdzal sie az tak wiec mi nie szkoda bylo sie rozwiesc i dwie moje najlepsze przyjaciolki jeszcze w liceum tez blizniaki, ale kazda byla inna; z jedna sie w koncu poklocilam, bo miala tendencje do histerii, czego nie trawie, a z druga utrzymywalam kontakt przez 10 lat po wyjezdzie z kraju, i tak jakos sam usechl skutkiem oddalenia Odpowiedz Link
ghurka Re: Aniol 22.11.06, 05:17 no i sie dagadujecie.wyczytalem ze odpowiednim partnerem dla pani koziorozec jest skorpion. Odpowiedz Link
zbuntowany8aniol Bzdura! 22.11.06, 08:29 Najlepiej to ja sie z Pannami dogaduje i Bykiem. Odpowiedz Link
zbuntowany8aniol Acha i to com napisala odnosze do reala,a nie.... 22.11.06, 08:31 ...neta. Odpowiedz Link
cuski Jesli chodzi o skorpiony, to... 23.11.06, 02:17 ... ciezko mi sie z nimi dogadac Odpowiedz Link
ghurka Re: Jesli chodzi o skorpiony, to... 23.11.06, 03:01 masz jakis problem zeby sie dogadac ze mna? Odpowiedz Link
magdeczka27 Re: Nienawidze blizniakow!!! 22.11.06, 06:08 aniolku nie pisz tak jak dobrze pamietam to nasz tomcio jest blizniakiem aja znowu nie przepadam za lwami ciagle tylko rycza krzycza chca postawic na swoim ps filip nie obraz sie ponoc sa wyjatki Odpowiedz Link
aga309 Re: Nienawidze blizniakow!!! 23.11.06, 00:29 Ja jestem "lwem" , ale jakoś nie ryczę, chyba, że się na coś wściekam ) Ale dobrze się dogaduję z rybkami, bo ponoć woda gasi ogień, który we mnie płonie) A do bliźniaków nic nie mam, fajni są i nieraz tacy do siebie podobni, że nie wiadomo, który to który ) Znam dwóch kolegów bliźniaków Odpowiedz Link