Dodaj do ulubionych

Nienawidze blizniakow!!!

21.11.06, 21:02
I nie mam na mysli rzadzacych,tylko osoby z pod tego znaku.
Zadnych przyjazni,kumpelstwa,braterstwa z blizniakami!!
Koziorozce+ Blizniaki=ciagle klotnie,sprzeczki,zgrzyty...dosc,nom trochu mi
ulzylowink
Obserwuj wątek
    • kiki-sriki Re: Nienawidze blizniakow!!! 21.11.06, 21:04
      moje dwie najlepsze przyjaciolki to blizniakismile) i jakos sie znimi dogaduje! z
      jedna od 32 lat a z druga od 26!!
      • zbuntowany8aniol Kiki,ale nie jestes koziorozec,a to roznica:) 21.11.06, 21:06
        I ro wielka...przerobilam 5 schematow i pasuje,ale nie mozna ciagle
        ustepowac,jak ktos olewa se wszystko i wszystkich i mysli,ze jest Bog wie co.
        • kiki-sriki Re: Kiki,ale nie jestes koziorozec,a to roznica:) 21.11.06, 21:07
          ale jestem byk! a to tez nie latwesmile) hehehe
          • zbuntowany8aniol Wiem,ale jakos z bykami sie dogaduje:) 21.11.06, 21:09
            Chyba kazdy znak nie jest zbyt latwy i ma wady i zalety,ale jednak ostrzegam
            tych dwoje nie do pary zdecydowanie.
            • kiki-sriki Re: Wiem,ale jakos z bykami sie dogaduje:) 21.11.06, 21:10
              dogadujemy sie tylko dlatego ze sie bardzo dlugo znamy! a to nie znaczy ze sie
              nie sprzeczamy! z moja aga mamy dluga historie naszej znajomosci! znamy sie od
              2go roku zycia i jestesmy bardziej jak siostry a siostry jak to siostry tez sie
              sprzeczaja hihihi
              • zbuntowany8aniol Ale nie wykrecaja dziwnych numerow.... 21.11.06, 21:12
                ...nie zmieniaja co 5 minut zdania,poprostu staraja sie nie tylko myslec o
                sobie i maja wzglad na innych,a tu na odwrot.
                • kiki-sriki Re: Ale nie wykrecaja dziwnych numerow.... 21.11.06, 21:16
                  oj aniom pomysl!! jak to nie wykrecaja dziwnych numerow! przez 32 lata
                  wykrecila mi nie jeden numer heheheh! najbardziej rozbraja mnie ich brak
                  wyczucia czasu! jak sie umawiaja na jakas godzine to musze brac zawsze godzinna
                  poprawkesmile
                  • zbuntowany8aniol Kiki,ja tyz nie lubie niepunktualnosci:) 21.11.06, 21:18
                    Ale nie lubie jak ktos sie umawia,za chwile tak jakby odmawia,a potem ma
                    pretensje,ze czlek wkur....i idzie do domu,no nie mialabys dosc takich fochow???
                    Ilez mozna znosic??Raz??Okey,ale nie notorycznie.
                  • cuski Kiki 22.11.06, 03:16
                    Wypraszam sobie smile

Ja jestem punktualnym blizniakiem smile
            • cuski Moja mama jest koziorozcem, a ja... 22.11.06, 03:14
              Moja mama jest koziorozcem, a ja blizniakiem i doskonale sie dogadujemy smile
              • zbuntowany8aniol Mam brata blizniaka i mama koziorozec.... 22.11.06, 08:28
                ...dogaduja sie pol na pol.Ale gdyby,ze brat "nadpobudliwy",to mysle ze by bylo
                okeysmile
      • himera24 Kiki 21.11.06, 21:31
        i ja jestem spod Blizniat!!
        • kiki-sriki Re: Kiki 21.11.06, 21:33
          ooooooooo a to ci niespodziankasmile) hihihi to cie aniol nienawidzismile ups
        • zbuntowany8aniol Kaska,ale... 21.11.06, 21:40
          ...ja Cie nie znam z reala,a to juz zmienia postac rzeczysmile
    • zettrzy Re: Nienawidze blizniakow!!! 21.11.06, 22:53
      mialam kochanka z tego znaku, bardzo sie sprawdzal w okreslonej sytuacji
      moj byly maz (nie ten sam facet) tez blizniak, ale w tej samej sytuacji nie
      sprawdzal sie az tak wiec mi nie szkoda bylo sie rozwiesc

i dwie moje najlepsze przyjaciolki jeszcze w liceum tez blizniaki, ale kazda
      byla inna; z jedna sie w koncu poklocilam, bo miala tendencje do histerii,
      czego nie trawie, a z druga utrzymywalam kontakt przez 10 lat po wyjezdzie z
      kraju, i tak jakos sam usechl skutkiem oddalenia
    • cuski Aniol 22.11.06, 03:12
      Tak sie sklada, ze ja jestem blizniakiem smile
      • ghurka Re: Aniol 22.11.06, 05:17
        no i sie dagadujecie.wyczytalem ze odpowiednim partnerem dla pani koziorozec
        jest skorpion.
        • zbuntowany8aniol Bzdura! 22.11.06, 08:29
          Najlepiej to ja sie z Pannami dogaduje i Bykiem.
          • zbuntowany8aniol Acha i to com napisala odnosze do reala,a nie.... 22.11.06, 08:31
            ...neta.
        • kiki-sriki hehe 22.11.06, 09:24
          ja chce skorpionasmile
          • ghurka Re: hehe 23.11.06, 03:01
            chesz duzo sex kiki widze.spragniona.
        • cuski Jesli chodzi o skorpiony, to... 23.11.06, 02:17
          ... ciezko mi sie z nimi dogadac smile
          • ghurka Re: Jesli chodzi o skorpiony, to... 23.11.06, 03:01
            masz jakis problem zeby sie dogadac ze mna?
            • cuski Ghurka 23.11.06, 03:04
              Ty jestes skorpionem ? smile
      • zbuntowany8aniol No coz.... 22.11.06, 08:26
        ...bez komentarza.
    • magdeczka27 Re: Nienawidze blizniakow!!! 22.11.06, 06:08
      aniolku nie pisz tak jak dobrze pamietam to nasz tomcio jest blizniakiem aja
      znowu nie przepadam za lwami ciagle tylko rycza krzycza chca postawic na swoim
      ps filip nie obraz sie ponoc sa wyjatki
      • aga309 Re: Nienawidze blizniakow!!! 23.11.06, 00:29
        Ja jestem "lwem" , ale jakoś nie ryczę, chyba, że się na coś wściekam smile)
        Ale dobrze się dogaduję z rybkami, bo ponoć woda gasi ogień, który we mnie
        płoniesmile)
        A do bliźniaków nic nie mam, fajni są i nieraz tacy do siebie podobni, że nie
        wiadomo, który to który smile) Znam dwóch kolegów bliźniaków

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka