Dodaj do ulubionych

strych do adaptacji

27.03.12, 08:54
Poszukuję strychu w kamienicy do adaptacji na cele mieszkalne. Może ktoś z Forumowiczów słyszał o takowym albo należy do wspólnoty mieszkaniowej, która chce strych sprzedać?
Od razu napomknę, że stronę internetową Urzędu Dzielnicy już zwiedziłam :)
Obserwuj wątek
    • Gość: Strych Re: strych do adaptacji IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.03.13, 15:35
      Jest do sprzedania pomieszczenie strychowe przy Suligowskiego z pozwoleniem na budowę 4 mieszkań o pow. 220 mkw. Bez windy.
      • Gość: mmmmmm Re: strych do adaptacji IP: 31.179.101.* 17.03.13, 04:29
        hej,

mam prośbę prześlij mi informację o tym strychu na mdukimo@wp.pl. Z góry dziękuje bardzo. Bo jestem bardzo zainteresowana.

Pozdrawiam;)
        • Gość: meszkaniec Re: strych do adaptacji IP: *.146.64.26.nat.umts.dynamic.t-mobile.pl 22.03.13, 17:13
          jest do sprzedania strych ul.sandomierska 19
          • Gość: lokals Re: strych do adaptacji IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.04.13, 22:20
            Wspólnota Dolna 20 szykuje ładne poddasze do sprzedaży info Adkom Gagarina
          • Gość: gosci Re: strych do adaptacji IP: *.dynamic.chello.pl 20.04.13, 17:15
            witam.
            czy moglabym wiecej info na diospera@poczta.fm?
      • Gość: gosc Re: strych do adaptacji IP: *.play-internet.pl 12.06.14, 13:06
        aktualne?
    • Gość: uncja Re: strych do adaptacji IP: *.dynamic.chello.pl 22.03.13, 21:01
      Ja co prawda adresu nie podam, ale zwrócę uwagę na jeden aspekt, na który się nacięła znajoma - nabycie strychu od wspólnoty może oznaczać nowe akty notarialne dla pozostałych lokatorów, jeśli jest ich dużo, to koszty mogą iść w dziesiątki tysięcy. Znajoma twierdzi, że w sumie taka adaptacja kosztowała ją niewiele mniej niż zakup normalnego mieszkania.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka