Dodaj do ulubionych

Restauracja Różana 14

12.05.13, 15:33
Planuję przyjęcie na około 25 osób w restauracji Różana 14(dawnej societe) jakie są Państwa opinie, czy mozna zrezygnować z open baru i kupic od lokalu kilka butelek wina, lub przynieść swoje i zapłacic ew. korkowe? co sie bardziej opłaca? Pytam, gdyż na przyjeciu będzie niewiele osób pijących i chyba wolaalbym kupic kilka butelek na stół. Ciekawa jestem również opinii nt. jedzenia i obsługi. Gdzie lepiej urzadzić przyjecie na Różanej czy w Galeonie przy Huculskiej?
Obserwuj wątek
    • Gość: Basia Re: Restauracja Różana 14 IP: *.18-2.cable.virginmedia.com 22.06.13, 19:59
      Cześć. Ma ten sam problem. Z tym, że ja zapraszam 16 osób...niby już zarezerwowałam sobie termin ale się zastanawiam...
      • agatisa Re: Restauracja Różana 14 02.08.13, 19:33
        Chyba wszystko zależy od tego kim będą Wasi goście oraz jaki styl preferują. Przyznaję, że ja na codzień nie chodzę do wykwintnych restauracji - spotykamy się ze znajomymi raczej wieczorami, wybieramy więc puby, ewentualnie miejsca, w których można przekąsić jakieś małe danie i poplotkować przy drinkach. Jednak ostatnio (przyznaję szczerze, że natchniona tym wpisem na blogu: tastewaya - opis restauracji - zajrzyjcie, bo jest sporo fotek, które pozwolą Wam wyobrazić sobie jak i co wygląda) postanowiłam urządzić urodziny mojej Mamy właśnie w Różanej. Absolutnie się nie rozczarowałam - miejsce zostało idealnie opisane pod w/w linkiem! Restauracja ma przepiękny ogródek (idealne miejsce o tak ciepłej porze roku!), a wnętrze jest bardzo klimatyczne - idealne na poważniejsze spotkania, czy bardziej wykwintne obiady i kolacje. Jeśli planujecie więc świętować jakąś rocznicę, urodziny itp. - polecam serdecznie.
        Co do wina - na pewno najlepiej będzie zadzwonić do restauracji i zapytać o możliwości obsługę. Z tego co widziałam wszyscy są życzliwi i pomocni, na Waszym miejscu więc nie krępowałabym się zadawać pytań :)
    • pmk_pmk Re: Restauracja Różana 14 09.08.13, 18:58
      Nie mozesz zapytac w restauracji?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka