Dodaj do ulubionych

Bar Vega na ursynowie

IP: *.acn.waw.pl 01.05.02, 16:03
Nie mam nic wspólnego z "załogą" baru, reklamuję go tylko w ramach
dobrosąsiedzkich stosunków. Bo trochę smutno wygląda, jak tak w nim pusto, więc
pomyślałem że ich trochę rozreklamuję.
Przy Kazury 20. Naprawdę dobre i tanie jedzenie wegetariańskie. Za 4 złote
można się najeść.
Obserwuj wątek
    • Gość: czeko Re: Bar Vega na ursynowie IP: *.chello.pl 01.05.02, 19:14
      Kazury Kazury....to gdzieś przy mnie na Natolinie, ale gdzie? Tam gdzie
      wegetariańskie żarcie, tam i ja...ale gdzie konkretnie?
      • Gość: iziak Re: Bar Vega na ursynowie IP: 217.11.136.* 02.05.02, 10:05
        Kazury to przy Plaskowickiej albo Stryjenskich. 20 to raczej przy Plaskowickiej
        w strone Geanta...
        A co tam mozna zjesc dokladniej ktos wie?
        Moze sie wybiore w takim razie... chociaz za zielenina nie przepadam, ale w
        koncu warto sprobowac :-)
        • Gość: czeko Re: Bar Vega na ursynowie IP: *.chello.pl 02.05.02, 12:00
          Kazury Kazury...to ten teren z bazarkiem?
          • Gość: Pradera Re: Bar Vega na ursynowie IP: *.acn.waw.pl 04.05.02, 17:35
            To przy 'Kazurówce' znanej jako 'Góra trzech szczytów'. Bliżej Stryjeńskich.
            Owszem, dojazd trochę trudny, ale warto poszukać. Ostatnio jadłem tam bigos z
            soją - palce lizać.
            • Gość: fafikon Re: Bar Vega na ursynowie IP: *.chello.pl 05.05.02, 14:34
              to gdzieś przy tym kościele? 20....chyba nie trafię :(
              • Gość: sloniu Re: Bar Vega na ursynowie IP: *.netia.pl 05.05.02, 15:23
                czy ten bar Vega ma jakiś zwiazek z Barem Vega za Kino Femina ?
                Bo jeśli tak to naprawde dobre żarcie i będę miał bliżej wow!
                • Gość: czeko Re: Bar Vega na ursynowie IP: *.chello.pl 05.05.02, 23:38
                  ja z zapytaniem, bo nie mam dużo czasu na wycieszki krajoznawcze a czegoś
                  nowego chciałabym spróbować...jak mam iść od tego ślicznego bloku z
                  pomarańczową fasadką (ach te nasycone barwy... :)...proszę...
                • Gość: czeko Re: Bar Vega na ursynowie IP: *.chello.pl 07.05.02, 14:13
                  tak, są związane. Wczoraj byłam w Vedze za Feminą, było ogłoszenie o "nowej
                  vedze" czy coś takiego. Przy okazji- wczoraj jadłam tam jakies takie...co to
                  było...kotlety z kapusty na K....pomóżcie...można jakoś nielegalem zdobyć
                  przepis? Może jest gdzieś na stronach vege? Tylko jak to się nazywało? :)
                  • Gość: Pradera Re: Bar Vega na ursynowie IP: *.acn.waw.pl 07.05.02, 17:54
                    Może chodzi o Koftę? Kapusta i kalafior w cieście? Palce lizać. Ale też nie
                    znam przepisu...
                    Hmm zastanaiwam się jak by tu opisać drogę żeby wszyscy trafili...więc to jest
                    tak - wchodzi się na Kazurówkę ;) i patrzy na północ - i ostatnia uliczka w
                    lewo to jest właśnie tam. Tam jest jakby granica między blokami z płyty a
                    nowymi domkami. Dalej na lewo to tylko pola. Wejście od ulicy, a barek w bloku,
                    mają ogródek i w ogóle.
                    • Gość: czeko Re: Bar Vega na ursynowie IP: *.chello.pl 07.05.02, 19:02
                      tak tak to Kofta- czego ja bym za to nie oddała...muszę zanlezc ten przepis bo
                      granica niebezpiecznie spada :)Dzięki za plan, po wdrapaniu się na pewno
                      zaostrzy mi się apetyt :) A ty co jeszcze tam jadłaś?
    • zdzicha Re: Bar Vega na ursynowie 05.05.02, 23:36
      Gość portalu: Pradera napisał(a):

> Naprawdę dobre i tanie jedzenie wegetariańskie. Za 4 złote
      > można się najeść.

Nie opowiadaj, że za mozna sie najeśc trawą, nawet żeby była za 4 złote...

zdrv
      zdzicha
      • Gość: czeko Re: Bar Vega na ursynowie IP: *.chello.pl 05.05.02, 23:39
        rzeczywiście, lepiej zwłokami!
        • zdzicha Re: Bar Vega na ursynowie 05.05.02, 23:46
          Gość portalu: czeko napisał(a):

> rzeczywiście, lepiej zwłokami!

Oczywiście! Nie lubię, jak mi jedzenie z talerza ucieka - musi byc martwe.

zdrv
          zdzicha
          • kapitankurczak Re: Bar Vega na ursynowie 05.05.02, 23:52
            tak tak, ależ my to rozumiemy- zdrowo, smacznie, z czystym sumieniem...uhh..
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka