Dodaj do ulubionych

sąsiedzka pzyjażń cd

IP: *.aster.pl / *.aster.pl 05.12.04, 21:37
I co kochani sasiedzi miałam rację zima nas już zastała a my dalej znamy się
tylko z klikania Pozdrawiam i może jednak sie spotkamy kiedyś w terminie
odpowiednim dla wiekszości i miejscu gdzie można przyjść z dziecięciem
nieletnim i przy ikazji napic się "czegoś" dobrego dla wszystkich
Obserwuj wątek
    • beata1002 Re: sąsiedzka pzyjażń cd 11.12.04, 20:04
      Drze ,ze chociaz z klikania sie jeszcze znamy no i pewnie jak tej piosence
      TRUBADUROW znamy sie tylko z widzenia. Teraz to bedziemy sobie pewnie zyczyc
      tylko wesolych swiat i malo przedswiatecznej pracy.Przyznam szczerze ,ze chyba
      sie starzeje albo co bo problemy finansowo-zyciowe odbieraja mi radosc
      swietowania czego mam nadzieje inni nie odczuwaja pozdrawiam
      • Gość: katie Re: sąsiedzka pzyjażń cd IP: *.sg.gov.pl / 195.116.32.* 13.12.04, 13:19
        mam nadzieję, że jednak się spotkamy kiedyś, mimo zimy, ale rzeczywiście na
        razie to tylko znajomość z forum lub ewentualnie z widzenia np. na bazarku na
        racławickiej..
        ja tam często biegam,
        pozdrawiam również
        dopóki się nie zobaczymy, to chociaż piszmy więcej
        • Gość: pantherka Re: sąsiedzka pzyjażń cd IP: *.mi.gov.pl 22.12.04, 16:02
          Zajrzałam sobie w ten zimowy wieczor do archiwum "sasiedzkiej przyjaźni". Same
          sympatyczne posty. A na mojej klatce schodowej sasiedzi raczej niechetnie mowia
          sobie dzien dobry. Fakt, jestem nową sąsiadką, może to kwestia czasu. Od zawsze
          mieszkam na Mokotowie i raczej nie chciałabym się stąd wyprowadzać. Dobrze
          wiedzieć, że w mojej okolicy mieszkają sympatyczni ludzie. Pozdrowienia z
          Kieleckiej.
    • Gość: M. Re: sąsiedzka pzyjażń cd IP: *.zurich.pl 13.12.04, 15:17
      Nie ma nic dziwnego w tym, że tak się to skończyło. Zamieszkiwanie w tej samej
      dzielnicy to słaby powód do nawiązywania znajomości. Poza tym ja np. z
      założenia niechętnie spotykam się z ludźmi poznanymi przez internet. Ale zawsze
      miło jest pogadać na forum.
      • Gość: nioma Re: sąsiedzka pzyjażń cd IP: *.chello.pl 14.12.04, 19:59
        a ja akurat spotkalam sporo ludzi poznanych wczesniej przez internet.
        moja najlepsza przyjaciolka jest wlasnie z internetu - poznalysmy sie jakies 6
        lat temu.
        nawet narzeczonego mam z internetu, jestesmy razem ponad 4 lata...
        moze wiec warto sie bedzie kiedys spotkac?
        ja na bazarku tez bywam ale tym przy woloskiej,
        pozdrawiam wszystkich blizszych i dalszych sasiadow.
        • Gość: katie Re: sąsiedzka pzyjażń cd IP: *.sg.gov.pl / 195.116.23.* 17.12.04, 10:50
          jasne, ze warto, cieszę się ze to napisałaś;-))
          • Gość: beata1002 Re: sąsiedzka pzyjażń cd IP: 217.153.143.* 18.12.04, 16:47
            warto naprawde pozdrawiam w swiatecznym nastroju beata
            • Gość: katie Re: sąsiedzka pzyjażń cd IP: *.sg.gov.pl / 195.116.32.* 24.02.05, 10:35
              hej sąsiedzi jak tam w nowym roku?
              mokotów mocno potrzebuje wiosny, my chyba też;-)
              pozdrawiam wszystkich z okolic Różanej
              jak znosicie budowę Marvipolu?
              • Gość: israel Re: sąsiedzka pzyjażń cd IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.02.05, 22:46
                Witam wszystkich serdecznie.
                MIeszkam w budynku nr 37 przy Rozanej i pozdrawiam wszystkich, ktorych o 6 rano
                bdza pneumatyczne mloty a wieczorami zamiast ksiezyca swieci logo WARbudu na
                zurawiu.
                Piotrek
                gg - 1576489
                piotrek@coca-collage.com
                ps prosze przy okazji wszystkich mieskzancow okolic budowy Marvipolu o kontakt
                mailowy w sprawie wspolnej akcji zwiazanej z budowa.
                • zabnica Re: sąsiedzka pzyjażń cd 24.02.05, 23:40
                  pzdrawiam z odynca ale juz blizej woloskiej. niestety nie bywam na bazarku bo
                  rano pedze do pracy a jak wracam to bazarek przy woloskiej juz spi ten przy
                  raclawickiej pewnie tez. rozana jezdze na rolkach wieczorami w lecie. mokotow
                  jest najlepsza dzielnica nigdy sie chyba stad nie wyprowadze. piate mieszkanie
                  mam na Mokotowie. zmieniam tylko ulice.
                  • Gość: gag Re: sąsiedzka pzyjażń cd IP: *.aster.pl / *.aster.pl 03.03.05, 14:49
                    Oj zamiera nam jakoś klikotanie, ale może, moze wytrzymamy do wiosny a wtedy to
                    spotkamy się w jordanku. Pozdrawiam z Dąbrowskiego
                    • Gość: katie Re: sąsiedzka pzyjażń cd IP: *.sg.gov.pl / 195.116.23.* 04.03.05, 09:16
                      no to moze przed wiosną jeszcze trochę pogadamy, na przykład o nowościach jakie
                      pojawiły się w naszej okolicy..
                      co sądzicie o knajpkach przy ogródku?
                      myślę, że są dosć sympatyczne...nie wiem tylko jak z jedzeniem, smaczne?
                      na razie spróbowałam tylko szarlotki..była ok;-)
                      • Gość: beata1002 Re: sąsiedzka pzyjażń cd IP: 217.153.143.* 06.03.05, 13:26
                        czesc sasiedzi !jesien minela,zima nam sie ciagnie i ciagnie a moze wiosna
                        bedzie bardziej towarzysko usposobiona.Ciekawa jestem o co dokladnie chodzi z
                        ta budowa .Ja takze jestem przeciw i wogole tam powinien byc skwerek pelen
                        zieleni i lawek a nie jakis kolejny szklany budynek .Nie mam tylko pojecia co
                        tam ma byc ,czy ktos ma jakies pewne wiadomosci?pozdrawiam
                        • Gość: nioma Re: sąsiedzka pzyjażń cd IP: *.chello.pl 06.03.05, 18:07
                          witajcie,
                          potwierdzam swoja obecnoasc i chec na spotkanie jak sie cieplej zrobi,
                          wiecie co sobie pomyslalam? ze jakby sie udalo spotkac i szczesliwie by sie
                          okazalo ze jakos sobie pasujemy to mozna by sie kiedys wybrac np do powsina na
                          rowerach na maly piknik...
                          takie marzonko w srodku zimy
                          pozdrawiam
                          • ulala popieram 11.03.05, 15:38
                            Czy temperatura tak wazna? a nie mozna sie spotkac na kawuszce gdzieś....
                            Chętnie poznam kogoś z okolic... moze fajnych ludzisków koło 30stki, którzy
                            własnie na wiosne planują wycieczki rowerowe do Powsina.... W kupie raźniej, a
                            zacząc poznawać się można już :)
                            • Gość: nioma Re: popieram IP: *.chello.pl 12.03.05, 19:56
                              trzeba sie w koncu jakos zintegrowac i zmobilizowac.
                              • ulala Re: popieram 13.03.05, 16:18
                                poczekamy do wiosny
                              • ulala Re: popieram 13.03.05, 16:18
                                poczekamy do wiosny, bo jak widac cisza
                      • Gość: ja Re: sąsiedzka pzyjażń cd IP: *.aster.pl 13.03.05, 20:47
                        nie tylko szarlotka jest OK
                        Kawa niczego sobie, a pizza juz nalezy do moich ulubionych, chociaz fanka
                        takich dan nie jestem. Niedrogo i milutko, obsluga sympatyczna, a i na telefon
                        przywioza. Szkoda ze piwka nie ma:( a gdzie tu jakies knajpki z piwem w
                        okolicy? na Fortach to jest kilka, ale tak gdzies w blizszej okolicy dzialek?
                        a co jest na pieterku nad knajpkami?

Pozdrawiam z Raclawickiej
                        • Gość: katie Re: sąsiedzka pzyjażń cd IP: *.sg.gov.pl / 195.116.23.* 14.03.05, 10:56
                          wiosna już chyba niebawem, to mozemy sie wstepnie umawiać, moze po świętach, bo
                          tak to pewnie każdy z Was zaganiany,co?
                          piwko z całą pewnoscią w pubach na polach mokotowskich, a gdzie bliżej to nie
                          wiem..
                          • ulala Re: sąsiedzka pzyjażń cd 14.03.05, 11:44
                            piwko!!!!!! na trasie do powsina, ostatecznie 34 przy sikorskiego/wilanowska
                            jak otworza ogrodek, bede o tym wiedziec napewno (nie pytajcie dlaczego)
                            pola mokotowskie... moze moze.....
                            • Gość: katie Re: sąsiedzka pzyjażń cd IP: *.sg.gov.pl / 195.116.23.* 23.03.05, 10:10
                              no i chyba przyszła wiosna, co?
                              ale jeszcze za zimno na mycie okien;-))
                              ja akurat nie mam jeszcze roweru, więc wolałabym spotkanko gdzieś w tych
                              okolicach i najlepiej na piechotkę..
                              wesołych kurczaczków wszystkim obudzonym z zimowego snu sąsiadom!!!
                              • Gość: nioma Re: sąsiedzka pzyjażń cd IP: 62.233.201.* 23.03.05, 11:52
                                witajcie wiosennie,
                                za chwile swieta ale po nich moglybysmy sie umowic, co?
                                zebrac do kupki i w sobie itd i pelna mobilizacja!
                                • Gość: gag Re: sąsiedzka pzyjażń cd IP: *.aster.pl / *.aster.pl 27.03.05, 22:16
                                  Jasne jak tylko kwiatki zakwitną i mojemu synusiowi spadnie goraczka poniżej 39
                                  chętnie dołacze.
                                  Pozdrawiam Wszystkich wytrwałych Sąsiadów

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka