Dodaj do ulubionych

Internet na Bryły

31.01.05, 19:57
Właśnie zastanawiam sie u kogo wybrać stałe łącze z netem? Mozecie coś
doradzić? A moze działa w tej okolicy coś jeszcze poza UPC Chello i Aster
city?
Obserwuj wątek
    • Gość: klippi Re: Internet na Bryły IP: *.aster.pl / *.aster.pl 31.01.05, 22:41
      Od 3 lat jestem abonentem Aster , mieszkam również przy ul.Bryły i jestem
      zadowolony. Na te 3 lata chyba tylko 2 razy byly przerwy w sieci , trwały ok.30
      minut . Za rachunek płacę 151,99 PLN za net + TV Cabl. Ściągając cokolwiek z
      sieci transfer wynosi między 100 ,a (no to zdecydowanie rzadziej) jakieś
      180kb , więc całkiem nieźle .. O Chello niestety nie mam zadnych info. Jest
      jeszcze jakis inny provider na Bryły bo widziałem naklejki w windach , ale nie
      znam , a z nieznajomymi nie zawieram umów :) Pozdrawiam sąsiadkę z Bryły :)
      • maczek100 Re: Internet na Bryły 06.02.05, 18:22
        Witam Bryłowiczów. Ale fajnie, może założymy bryłowe stowarzyszenie? A tak
        poważnie, ja również korzystam z asterki i sobie chwalę. Bezproblemowe.Żegnam
        cieplutko i pozdrawiam.
        • jszafranski Re: Internet na Bryły 06.02.05, 21:01
          a ja bliziutko, Lange i neostrada, nie narzekam :)
          • Gość: klippi Re: Internet na Bryły IP: *.aster.pl / *.aster.pl 07.02.05, 17:19
            a mi właśnie Aster przysłala nową taryfę ...i zaczynam się zastanawiać nad
            Chello bo widzę że róznica w podobnym łączu wynosi ok 50 PLN .
            • Gość: maczek Re: Internet na Bryły IP: *.acn.waw.pl 07.02.05, 23:32
              no masz rację jest podwyżka w asterce,ale to przez ten VAT, to można sobie
              będzie odpisać
    • Gość: Bryłowo Re: Internet na Bryły IP: *.aster.pl 08.02.05, 01:25
      na naszym kochanym bryłowie jest aster, chello, tpsa... (kolejnosc alfabetyczna)

wybralem aster a to ze wzgledu ze duzo korzystam z internetu a nie ma w ogole
      ograniczen ilosci przesylanych danych tak jak np. w chello...

o tpsa w ogole nie myslalem po nieprzyjemnych przezyciach moich znajomych
      a ci ktorzy maja chello nie widze zeby sie skarzyli wiec chyba tez zadowoleni
      wiec reguly nie ma...

pozdro
      bryłowszczaki :)

• maczek100 Re: Internet na Bryły 09.02.05, 15:04
      od TPSA żle pachnie, szczególnie jak chodził ten gruby nachalny facet i
      straszył (przynajmniej mnie ,że aster niebawem splajtuje i wchłonie ją TPSA)
      • selin77 Re: Internet na Bryły 15.02.05, 22:33
        O jak nas duzo :))
        Ja też mam aster i jak narazie jest oki.
        Pozdrawiam Wszystkich sąsiadów :))
    • gosik283 Re: Internet na Bryły 15.02.05, 22:57
      Cześć
      Witam wszystkich Bryłowiczów ja też mam Aster i jestem zadowolona. Jakiś rok
      temu coś mi odbiło i założyłam Chello ale po tygodniu , szybko zrezygnowałam i
      wróciłam do Aster i nie zamierzam zmieniać.
      Pozdrawiam
      • jestem_ochotnikiem Re: Internet na Bryły 20.02.05, 00:33
        A na Ochocie Aster wciaz obiecuje, ze juz wkrotce sie pojawi. I ciagle nic. Jak
        ja wam zazdroszcze, nie cierpie TPSA, a jestem na nia skazany... :(

--------------------------------------------
        Korepetycje z matmy? Na Ochocie?
        Nic prostszego!

www.matma.w.pl
        jestem_ochotnikiem@gazeta.pl
    • joanna77 Re: Internet na Bryły 01.03.05, 12:09
      Dziękuję za odpowiedzi ..mimo przewagi pochlebnych opinii na temat aster
      zdecydowałam sie na chello - taniej:-)
      A swoją drogą mozemy pomysleć o forum dla osób z okolic ul.Bryły i samej Bryły:-)
      Byłoby ciekawie ...
      • Gość: bromba Re: Internet na Bryły IP: *.aster.pl / *.aster.pl 13.03.05, 23:02
        Zamierzam zrobić stronke na temat Osiedla Domaniewska i okolic. Na pewno
        chciałbym żeby były tam informacje o działalności spółdzielni Mieszkaniowej
        Mokotów, o której planach nikt nic nie wie (brak jest nawet ich adresu email w
        internecie nie mówiąc o stronie i informacjach o inwestycjach, działalności
        rady osiedlowej, administracji i innych rzeczy ułatwiających zycie mieszkańcom
        tego osiedla
        P.S. Tez mam internet w aster, ale po ostatniej podwyżce, przenoszę się do
        chello, które jest kilkakrotnie szybsze (limitu i tak nie wykorzystam) i duzo
        tansze (zresztą mam kablowke UPC)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka