IP: *.aster.pl / *.aster.pl 06.02.05, 22:56
Gdzie na Mokotowie mozna nauczyc sie angielskiego? Oprocz szkoly Empik?
Obserwuj wątek
    • Gość: dorotka a o które rejony mokotowa chodzi? IP: *.elartnet.pl / 62.233.196.* 07.02.05, 10:23
      jest wiele szkół, ale powiedz mniej więcej jaki rejon Cie interesuje. a poza
      tym zawsze można wziąć prywatne lekcje :)
      • Gość: agnietta Re: a o które rejony mokotowa chodzi? IP: *.aster.pl / *.aster.pl 07.02.05, 14:43
        interesuja mnie okolice dolnej sobieskiego chelmskiej... narazie chce zajecia w
        grupie, w szkole
        dzieki
        • Gość: dorotka Re: a o które rejony mokotowa chodzi? IP: *.elartnet.pl / 62.233.208.* 07.02.05, 23:27
          jeśli chodzi o rejony chełmskiej i sobieskiego to jakos nic sensownego nie
          przychodzi mi do głowy. wiem,że na czerniakowskiej /zaraz za bonifacego/ jest
          british school, a na samej bonifacego jest top school - chodziłam tam przez
          chyba 4/5 lat i dużo mnie nauczyli. może coś się odbywa w dobiszewskim (chyba
          lexis) albo w cervantesie, ale ja nie wiem co to jest i czy warto. i jest jakaś
          szkoła - hellberg w liceum na sobieskiego 68, ale nie znam. mam nadzieje,że
          pomogłam :) życze szczęścia w wyborze szkoły
          • Gość: dorotka Re: a o które rejony mokotowa chodzi? IP: *.elartnet.pl / 62.233.208.* 07.02.05, 23:28
            sorry, ten hellberg to chyba tylko rosyjskiego uczy :)
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka