Gość: agnietta IP: *.aster.pl / *.aster.pl 06.02.05, 22:56 Gdzie na Mokotowie mozna nauczyc sie angielskiego? Oprocz szkoly Empik? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: dorotka a o które rejony mokotowa chodzi? IP: *.elartnet.pl / 62.233.196.* 07.02.05, 10:23 jest wiele szkół, ale powiedz mniej więcej jaki rejon Cie interesuje. a poza tym zawsze można wziąć prywatne lekcje :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: agnietta Re: a o które rejony mokotowa chodzi? IP: *.aster.pl / *.aster.pl 07.02.05, 14:43 interesuja mnie okolice dolnej sobieskiego chelmskiej... narazie chce zajecia w grupie, w szkole dzieki Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dorotka Re: a o które rejony mokotowa chodzi? IP: *.elartnet.pl / 62.233.208.* 07.02.05, 23:27 jeśli chodzi o rejony chełmskiej i sobieskiego to jakos nic sensownego nie przychodzi mi do głowy. wiem,że na czerniakowskiej /zaraz za bonifacego/ jest british school, a na samej bonifacego jest top school - chodziłam tam przez chyba 4/5 lat i dużo mnie nauczyli. może coś się odbywa w dobiszewskim (chyba lexis) albo w cervantesie, ale ja nie wiem co to jest i czy warto. i jest jakaś szkoła - hellberg w liceum na sobieskiego 68, ale nie znam. mam nadzieje,że pomogłam :) życze szczęścia w wyborze szkoły Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dorotka Re: a o które rejony mokotowa chodzi? IP: *.elartnet.pl / 62.233.208.* 07.02.05, 23:28 sorry, ten hellberg to chyba tylko rosyjskiego uczy :) Odpowiedz Link Zgłoś